Garnier b.b. krem kullanan var mı?

kızlar selamm...
şu BB krem de epey bi kararsız kaldım ama az önce tv de reklamını görünce bi sorayım dedim
hassas ve karma cilt için olanı da çıkmış deneyen oldu mu ya da normalde kullananların yorumu nedir acaba
benim tenim açık renk olduğu için acaba açık tonlu olanı işime yarar mı bide hem fondöten hem de krem işlevi görüyo sanırım

Siyah noktaları nasıl kapatıyor arkadaşlar? Ben bunu krem diye biliyorum. Fondaten mi bu =))))))))))))))))))

bence kıvamı çok koyu hafif durmuyo hiç kalitesiz fondotenler gibi oldu bende.ben su gibi kapatıcıları seviyorum.maybelline gibi..2 kez kullandım duruyo çekmecede

bende de aynı. başta nasıl beğendim şaşıyorum kendime. şimdi düşününce çamur gibi oluyordu:37:

Sadece fondöten gibi kapatma etkisi mi var yoksa temizleyici olarak ta kullanılabiliniyor mu?(peeling gibi mesela)

Bendede var diğer fondotenler gibi sivilce yapmıyor bu yönden iyi kapatıcılığı çok fazla yok..

Canım ben kullanıyorum yaklaşık bir aydır..Çok sevdim.Normal fondötenler gibi değil.Cildi yatıştırıyor,nemlendiriyor,kapatıyor.Ancak yaz mevsimi için ne kadar uygundur bilemem.Çünkü parlama yapıyor.Ben genellikle güneş olmadığı zamanlarda kullanıyorum.Güzel bir ürün,tavsiye ederim.

bende garnier aldım bi defa kullandm ..ama maskesini şu içinde çinko falan olan emin olamıyorum yasım 16 ve yuzumu mahfetmek istemiyorum .. bilgin var mi maskesi hakkında?

bence 16 yaşındaysan fondöten bb krem vs kullanma mahfedersin cidden cildini temizle yeter veya pudra kullan

Missha bb krem kullanıyorum ben 27 numara çok begenıyorum artık fondotenın yuzune bakmıyorum.

ben de bb kullanıyorum garnierin çok memnumun anında cildin rengini eşitliyo kızlar siyah noktalar kızarıklıklar falan ama parlma yapıyo üstüne pudra hafif gezdirin şart :D

ben cildim karma ve hassas,karma ve yağlı ciltler için olanını aldım,
farklı tarihlerde sivilcesiz yüzüme sürdüm,her seferinde ertesi gün yanağımın ortasına 2-3 sivilce çıktı, sanırım bana göre değil.

ben lightını kullanıyorum ... memnunum . tabi üstün bir kapatıcı özelliği yok . ama cildim problemli olmadığı için hafif kızarıklığıkapasın cilt rengimi dengelesin bana yeter . nem veriyor birde cildime . benimde cildim hassas bende sivilce vs birşey yapmadı ... fondoten kullanmıyorum hepsini attım ... bb kremler kullanıcam artık .. belki başka markada deneyebilirim .

Valla boynumun altındaki kırmızı doğum lekemi on numara kapattı sivilce felan bende yapmadı çok doğal duruyor kimse yüzümde bir krem olduğunu anlamadı ve cildim prüzsüz oldu fiyatı da on numara tavsiye ederim

Geçenlerde kullanmayı düşündüm ancak kime sorduysam sakın kullanma sivilcen yoksa bile sivilce çıkarıyor dedi kızlar bilginize

Ben de kullanıyorum. Karma&yağlı ciltler için olanı, açık renk. :16:

Ancak bahar gelmeye başladı ve 20 spf İzmir güneşi için yeterli değil maalesef. :26:

Bu yüzden 42 spf güneş koruyuculu Pure Beauty BB Cream'i kullanmayı düşünüyorum artık.

Garnier'in sivilce yapmamasını, zararlı kimyasal içermemesini ve cildimle bütünleşip yok gibi durmasını seviyorum. Kapatıcılığı orta düzeyde ve bana yetiyor :34: Ama işte güneş koruması yetersiz.

Bakalım Pure Beauty nasıl olacak. :26:

ben ilk çıktığında karma cildime normal olan versiyonunu kullanmıştım. sivilce yaptı bariz bir şekilde. ayrıca yapısı çamur gibi geliyor bana, yüzüme bir damla su geldiğinde onunla birleşip iz yaparak aşağı inmişti.

karma ve yağlı ciltler için olanını bilmem tabiki.

Back
X