• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri GARNIER Saf ve Temiz 3'ü 1 arada kullananlar.

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

norwegian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
10.254
7.406
248
merhaba arkadaşlar cildimde genel akne ve aknelerden oluşan kırmızılıklar var.bunlar için garnier saf ve temiz ürününü kullanmaya başladım.şu an gerçekten iyi geldi . kullananlar varsa fikirlerimizi burdan paylaşalım mı ?

$Garnier-Aktif-Saf-Temiz-3-u-1-Arada-Temizl__82086489_0.webp

Son düzenleme:
canım ürünü eskiden kullanmıştım içeriğinde salisilik asit var bu çok iyi . benim akne sorunum olduğundan ihtiyaç duyuyorum böyle temizleyicilere.denemekte yarar var :)

Şuan başka bir sivilce setini kullanıyorum o bitince buna geçicem benim sivilcelerim adet öncesi çoğalan anlımda yoğun ay içinde 2 3 tane falan ne kullandıysam bitmediler bide bunu deneyeyim

kullandığın ürün ismi ne bende de aynı sorun var :(

Clinique anti blemish set birde jeli bu settede salisilik asit var çok düzenli kullandım hatta son bi haftalık falan kaldı ama sivilcelerim stabil hala bitirip garniere geçicem arada muaazzam fiyat farkı var

Clinique anti blemish set birde jeli bu settede salisilik asit var çok düzenli kullandım hatta son bi haftalık falan kaldı ama sivilcelerim stabil hala bitirip garniere geçicem arada muaazzam fiyat farkı var

clinique baya pahalı bir ürün evet. garnierdan memnunum şu an bakalım sen de başlarsan fikirlerini bildir canım

merhaba arkadaşlar cildimde genel akne ve aknelerden oluşan kırmızılıklar var.bunlar için garnier saf ve temiz ürününü kullanmaya başladım.şu an gerçekten iyi geldi . kullananlar varsa fikirlerimizi burdan paylaşalım mı ?

Eki Görüntüle 1143773

slm kızlar bende bu ürünü aldım 1-2 kere denedim.uygularken cildimde ciddi decerede yanma oldu.belki yarıyodur dedim devam ettim.ama sonrasında cildimde tahrişler meydana geldi.kızarıklık ve kaşınma yaptı bende.şimdi nıveanın siyah nokta ve sivilcelere karşı olan temizleyici ve toniğini kullanıyorum.geceleri yatarkende limon ve suyu karıştırıp sürüyorum.sabah kalktığımda sivilcelerim kurumuş ve cildim yumuşacık oluyor...:46::46::46::46:

slm kızlar bende bu ürünü aldım 1-2 kere denedim.uygularken cildimde ciddi decerede yanma oldu.belki yarıyodur dedim devam ettim.ama sonrasında cildimde tahrişler meydana geldi.kızarıklık ve kaşınma yaptı bende.şimdi nıveanın siyah nokta ve sivilcelere karşı olan temizleyici ve toniğini kullanıyorum.geceleri yatarkende limon ve suyu karıştırıp sürüyorum.sabah kalktığımda sivilcelerim kurumuş ve cildim yumuşacık oluyor...:46::46::46::46:

acaba kuru bir cilt yapınmı var ? bu ürün yağlı ve karma ciltler için o yüzden tahriş olmuştur belki.ben böyle sıkıntı yaşamadım hatta verdiği his süper

bende kullanıyorum bu ürünü cildim yağlı çok iyi geldi hafta da 2 defa kullanıyorum çok memnunum

Kızlar merhaba ben bunu kullanıyordum sonra tanıdık bi eczacımız bana dediki 3'ü bir arada olan ürünler sağlıklı değil hangisini yapacağını bilemiyor arada kalmış bi ürün bırak onu kullanmayı dedi bırakmıştım bende

acaba kuru bir cilt yapınmı var ? bu ürün yağlı ve karma ciltler için o yüzden tahriş olmuştur belki.ben böyle sıkıntı yaşamadım hatta verdiği his süper

valla canım benim cildim karma yağlı....ama işe yaramadı bende kullandıktan snra işte böle bi gerilmeler yanma hissi falan.ben istiyorum ki ürün kullandıktan snra cildim yumuşasın böle bi ferahlık versin..ama bu ürün onu yapmadı bende.şimdi nıvea nınki güsel tam istediğim gibi ferahlık veriyor cildime kasmıyor germiyor...

valla canım benim cildim karma yağlı....ama işe yaramadı bende kullandıktan snra işte böle bi gerilmeler yanma hissi falan.ben istiyorum ki ürün kullandıktan snra cildim yumuşasın böle bi ferahlık versin..ama bu ürün onu yapmadı bende.şimdi nıvea nınki güsel tam istediğim gibi ferahlık veriyor cildime kasmıyor germiyor...

ben bunu sürünce sanki böle serin bir rüzgar esti yüzüme çok hoşuma gitti :D

Benim cildim karma. Ben de kulLanmayı düşündüm açıkçası hem pratik 3'ü 1 arada :) ama denemek nasip olmadı. Roc'un setini kullandım ben. Çok memnundum. Bitti yüzüm gene eski halinde şu an :D şöyle kalıcı bir etki sağlayan ürün yoktur dimi? :(

Son düzenleme:
nerdeyse 6 haftadır ürünü kullanıyorum gerçekten gözeneklerimi açtı maske özelliği de çok iyi
tavsiye ederim akneli ve karma yağlı ciltlere

kendim için almıştım ama benden çok kızım ve yeğenlerim tarafından kullanıldı :1: yağlı ve sivilceli ciltler için güzel bir ürün memnun kalmayan arkadaşlar belki cilt tipinize uygun değildir diye düşünüyorum.ben özellikle kokusunu ve yıkadıktan sonra ve ertesi gün cildimde bıraktığı güzel yumuşaklık duygusunu sevdim

benim cildimi sivilce tarlasına çevirmişti
kişiye göre değişir tabi :34:

Ben bu ürünü kullanıyorum gayet memnunum ancak hergün değil haftada 3 kere falan uygulanmasını öneririm

Back
X