- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ürünün yorumlarını bende merak ediyorum.
canım ürünü eskiden kullanmıştım içeriğinde salisilik asit var bu çok iyi . benim akne sorunum olduğundan ihtiyaç duyuyorum böyle temizleyicilere.denemekte yarar var :)
Şuan başka bir sivilce setini kullanıyorum o bitince buna geçicem benim sivilcelerim adet öncesi çoğalan anlımda yoğun ay içinde 2 3 tane falan ne kullandıysam bitmediler bide bunu deneyeyim
kullandığın ürün ismi ne bende de aynı sorun var![]()
Clinique anti blemish set birde jeli bu settede salisilik asit var çok düzenli kullandım hatta son bi haftalık falan kaldı ama sivilcelerim stabil hala bitirip garniere geçicem arada muaazzam fiyat farkı var
merhaba arkadaşlar cildimde genel akne ve aknelerden oluşan kırmızılıklar var.bunlar için garnier saf ve temiz ürününü kullanmaya başladım.şu an gerçekten iyi geldi . kullananlar varsa fikirlerimizi burdan paylaşalım mı ?
Eki Görüntüle 1143773
slm kızlar bende bu ürünü aldım 1-2 kere denedim.uygularken cildimde ciddi decerede yanma oldu.belki yarıyodur dedim devam ettim.ama sonrasında cildimde tahrişler meydana geldi.kızarıklık ve kaşınma yaptı bende.şimdi nıveanın siyah nokta ve sivilcelere karşı olan temizleyici ve toniğini kullanıyorum.geceleri yatarkende limon ve suyu karıştırıp sürüyorum.sabah kalktığımda sivilcelerim kurumuş ve cildim yumuşacık oluyor...![]()
acaba kuru bir cilt yapınmı var ? bu ürün yağlı ve karma ciltler için o yüzden tahriş olmuştur belki.ben böyle sıkıntı yaşamadım hatta verdiği his süper
valla canım benim cildim karma yağlı....ama işe yaramadı bende kullandıktan snra işte böle bi gerilmeler yanma hissi falan.ben istiyorum ki ürün kullandıktan snra cildim yumuşasın böle bi ferahlık versin..ama bu ürün onu yapmadı bende.şimdi nıvea nınki güsel tam istediğim gibi ferahlık veriyor cildime kasmıyor germiyor...
bende kullanıyorum bu ürünü cildim yağlı çok iyi geldi hafta da 2 defa kullanıyorum çok memnunum