• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri GARNIER Saf ve Temiz 3'ü 1 arada kullananlar.

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
merhaba arkadaşlar cildimde genel akne ve aknelerden oluşan kırmızılıklar var.bunlar için garnier saf ve temiz ürününü kullanmaya başladım.şu an gerçekten iyi geldi . kullananlar varsa fikirlerimizi burdan paylaşalım mı ?

Eki Görüntüle 1143773
aylar önce annemle " Ayy alalım indirimdeymiş hem denemiş oluruz" dediğimiz ve pişman olmadığımız harika ürün! ilk başlarda sivilcelerimi daha belirgin yaptı ama daha sonra düzeldi tertemiz yapıyor yüzümü çok memnunum ben

Bende bayiliyorum garnierin bi bb krem ve makyaj temizleme jelinden memnun kalmadim sadece .. suya dayanikli rimeli aninda cikaran bi makyaj temizleme jeli bulamadim istedigim gibi zaten ya hic biri hosuma gitmedi nerdeyse :(

Samimiyet mesafeye bağlı olsaydı eğer güneşe yakın olduğu halde buz tutmazdı zirveler..

sivilceli bir ciltte pek işe yaramıyor.ama karma yağlı ciltlerde hergün kullanılabilecek çok güzel bir ürün :) bir de cildin pek hassas olmaması lazım tahriş olabiliyor.ben de uzun süre kullandım ama bu ara pek kullanmıyorum .çok memnunum

ben bu üründen oldukça memnunum. son gittiğim kozmetikçi bana lorealinkini satmıştı hatta garnier lorealin yan sanayisi gibi bir şey söyledi. gariptir ki loreal yüzümde sivilce yaptı. yine garnier aldım. memnunum. yağlı ciltlerde işe yarıyor. nivea bende işe yaramıyor mesela. ama arkadaşım da ondan memnun. yani denemeden bilemezsiniz

Ben kullandım hala da kullanıyorum genellikle maske olarak cok memnunum zaten surduğum gibi bir ferahlık yayiliyor :)

yaklaşık bir ay kadar düzenli kullandım ama hiçbir olumlu etkisini göremedim. Hatta sivilcelerim çoğaldı. ama her cilt yapısı farklı olduğu için bilemiyorum :)

arkadaşlarım Merhaba benim de cildim yağlı bende denemek için aldım ve çook memnunum sivilcelerim süper azaldı 1 yada 2 tane çıkıo ilk sıralar 6-7 tane vardı oda kullanmayı bırakırsam çıkıo yoksa çıkmıo yalnız benim sizlere bi sorum var ben en çok temizleme ve maskesini beğeniyorum ama temizlemesi nasıl oluyor tam anlamadım açıkçası:110: peelingde dioki dairesel hareketlerle uygulayınız temizlemedede yüzünüze yedirerek diyor ama ikiside aynı bence yadirirken gene dairesel hareket oluo sonuçta :KK3: temizlemeyi nasıl yaptığınızı söylerseniz memnun olurum :KK74:

Kullandım hiçbir işe yaramadı benle birlikte iki arkadaşım daha kullandı onlar da memnun değil ,bana hiçbir şey iyi gelmiyor :KK53:

Bende bayiliyorum garnierin bi bb krem ve makyaj temizleme jelinden memnun kalmadim sadece .. suya dayanikli rimeli aninda cikaran bi makyaj temizleme jeli bulamadim istedigim gibi zaten ya hic biri hosuma gitmedi nerdeyse :KK43:

Samimiyet mesafeye bağlı olsaydı eğer güneşe yakın olduğu halde buz tutmazdı zirveler..

Göz makyajını çıkarmak için bu ürünü kullanıyorum.Pamuğa birazcık döküp hafifce siliyorum tek çekişte hepsini temizliyor. Kesinlikle süper bir ürün tavsiye ederim. Biraz pahalı ama göz ve çevresi hassas bölge olduğu için herşeyi kullanmamak lazım. Hele benim gibi hassas ciltli isen.
Lancome:
http://www.lancome.com.tr/_tr/_tr/cilt-bakimi/goez-bakimi/makyaj-temizleyiciler/bi-facil-064033.aspx

Alternetif olsun diye yeni bir ürün aldım ve deniyorum. Şimdilik fena değil. Fiyatı biraz daha uygun aynı işlevi görürse değiştirebilirim. Clinique setleri içinde bedavaya geliyor.
Clinique:
http://www.clinique.com.tr/product/...akeup-Remover-For-Lids-Lashes-Lips/index.tmpl

Bu ürün güzel, ama bundan daha iyi bir ürün biliyorum ben; neutrogena'nın pembe greyfurt serisinin temizleme jeli.

Benim cok sukur problemli bi cildim yok ara sira peeling maske olarak kullandigim bi nivea var gunluk temizliyicimde nivea :) garnier saf ve temiz 3 u 1 arada hemen heryerde bulunabilen bi temizliyici bende aylar once bikerede garnier aliyim dedim e tabi arastirmadim bilemedim problemli ciltler icin oldugunu :) benim kuru cildimi fena kuruttu nemlendirici suruyorum 2 dk sonra cildim yine kurumaya basliyodu dudak kenarlarim pul pul oluyodu cok sinir bozucu bi goruntuydu :KK12:kullanamadim bende halamin kizina verdim garnier kullaniyo onun cildi baya problemliydi iyi geldi :) denemis oldum en azindan :D

ben kullanıyodum ama takip ettim her kullandığım da sivilce arttı bıraktım her cilde uygun değil bence...

merhaba arkadaşlar cildimde genel akne ve aknelerden oluşan kırmızılıklar var.bunlar için garnier saf ve temiz ürününü kullanmaya başladım.şu an gerçekten iyi geldi . kullananlar varsa fikirlerimizi burdan paylaşalım mı ?

Eki Görüntüle 1143773
Kullandım ve kullanıyorum çok memnunum sivilcelerim geçti pürüzler de geçti yağlı olan cildim karma oldu önceden hergün kullanıyodum artık 3 günde 1 kullanıyorum

Kullandım ve kullanıyorum çok memnunum sivilcelerim geçti pürüzler de geçti yağlı olan cildim karma oldu önceden hergün kullanıyodum artık 3 günde 1 kullanıyorum
hergün kullanmak cildi kurutabilir evet canım bende maske olarak haftada bir uygun buluyorum

Arkadaslar benim de cildim kurum ve cilt temizleme toniğiyle yan yana diye aldım aslında amacım makyaj temizleme suyunu almaktı sırf denemek için duj sırasında maske yaptım ben beyaz tenli bi bayanım sonucu görünce sok oldum herkes farkı gördü ve bana herkes yüzünde fondoten mi var dedi hatta ıslak mendille silmeyi denediler inanmayıp nur inmiş dediler sonuc pırıl pırıl benim cildim cok kuru oldugu için fondoteni kusuyordu ama simdi fondotenli gibi herkese tavsiye ediyorum

Back
X