Gastroşizis

sky_blue

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2023
20
1
1
32
Merhaba 16+3 hamileyim. Bebeğime gastroşizis tanısı konuldu. Bağırsakları ve karaciğeri dışarda. Amniyosentez yapılacak inşaAllah. Bu durumla karşılaşanlar nasıl bir yol izledi. Önerebileceğiniz Ankara da perinatoloji ve çocuk cerrahisi var mı?

Merhaba bende şuan 14+3 gebeyim dün kontrolüm vardı doktor iç açıcı konuşmadi bağırsak ve ciğerleri disardaymis pazartesi nasıpse bende başka bir büyük hastaneye gidicem orda kurul karariyla ne diyecekler merak ediyorum
Merhaba 16+3 hamileyim. Bebeğime gastroşizis tanısı konuldu. Bağırsakları ve karaciğeri dışarda. Amniyosentez yapılacak inşaAllah. Bu durumla karşılaşanlar nasıl bir yol izledi. Önerebileceğiniz Ankara da perinatoloji ve çocuk cerrahisi var mı?

Devlet karşılamiyor mu acaba amniyonsentez i devlete gidicemde
Down sendromu ve birkaç testi yapıyorlar üni hastaneleri sanırım ayrıca başka bir laboratuvar da da sonuçları görmek istiyorlar sanırım 5000-6000 civarlarında tutuyormuş.şehir hastanelerinde ücretsizmiş.

Down sendromu ve birkaç testi yapıyorlar üni hastaneleri sanırım ayrıca başka bir laboratuvar da da sonuçları görmek istiyorlar sanırım 5000-6000 civarlarında tutuyormuş.şehir hastanelerinde ücretsizmiş.
Gideceğim yer araştırma yeri bizde sigorta olmadıgi için karşılamıyor galiba nette öyle okudum

Ankara'da doktor sormussunuz, benim doktorum perinatologdu.
Kendisi su an Medicana'da Emre Gunakan, tavsiye ederim.

Cocuk cerrahisi konusunda Hacettepe iyidir, amniyosentezi de sehir hastanelerinin hepsi yapıyor.

Gecmis olsun

Back
X