belki...onu bilemem...haklı olabilirsiniz...Tercih meselesi.Kendisi hemcinslerine ilgi duyuyorsa kimseyi alakadar etmez.Benim de midem bulanıyor ama onların yaşam tarzları , zevkleri vs. her şeyleri farklı.Sonuçta dünyada binbir türlü insan var.Lez,gay vs. Belki de ona göre de siz mide bulandırıcı geliyorsunuzdur.
Yanlis veya dogrusun ne yapabilirsin ki betty'cim ev onun malesef istedigi sekilde yasar,
istedigiyle birlikte olur, bilmiyorum belki yasadigim yerden dolayidir ki
burda bu tur iliskiler cok normal kimseye bulasmadiklari ve rahatsizlik vermedikleri surece, sende
ilgilenmemeye calis...:1ninca:
valla nedense benim tepeme hep manyaklar denk geliyo, bu oturduğum evdede deli kadının teki sabaha kadar temzilik yapıyo hergün sabah kadar gacır gucur takır tukur delircem. Üst kat komşumun gay ama sessiz olmasını kesinlikle ve kesinlikle tercih ederdim. Bence kimseye bi zararı yoksa boşver. Yani bu insanlarda onaylasakta onaylamasakta bir yerlerde yaşamak ve çalışmak hayatlarını, sürdürmek zorunda.a.s
siz gay oldunu nerden biliyorsunuz ispatlandı mı bu ben inanmadım açıkcası
belkı arkadası geldı ona kaldı
bu kadar kolay değil bence
bırakın hem oyleysede ozel hayatları sizi ilgilendırmez
açılın bir bilen geldi..kaydirigubbakcemile3
betiş; hoca eli verir talkımı kendi yutar talkımı omuş bu duurm biraz.
herkesin kendi tercihidir, karışamazsın.
he diyeceksin ben de zaten karışmıyorum bir anlık rahatsızlığımdan bahsediyorum.
valla karşımda sevişmedikleri sürece, usturuplu oturdukları sürece benim için aynı apartmanda, karşı dairede falan oturmalarında sorun yok.
bişey yapamam tatlım...sadece kınadığını yaşamadan ölmezsin hadisinden çok korkarım...kınamıyorum sadece hissettiğim şeyi söyledim belki kendi içimde abartmamak için...
ben onları görmemeyi başarabilirim...akşamdan akşama evdeyim...sadece hissettiğim şey anormal mi bir türlü karar veremedim...hiç böyle bişeyle karşılaşmadım çünkü...
çalışmak, yaşamak vs...ok...bunlara hiçbişey demiyorum zaten...demek de haddim değil...kendi hayatları...yazdığım gibi "size ne" diyen de bendim...
sadece şuna takığım...yaşadıkları şey çarpık...bana batıyor olması çok mu anormal...
yan komşuyu çok eleştirdim ben, kadının bir oğlu var ve ev arıyor...o taşındı diye çıkmak istiyor evinden...sana ne ki dedim ona da...şimdi şöyle düşünüyorum...kadının küçük bir erkek çocuğu var, ne biliim belki seslerini duyuyordur...belki elele felan görüyordur onları...acaba kadın çocuğunun etkilenmesinden mi korktu...boşa mı eleştirdim onu ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?