Gay alt kat komşumuz...

canım buna benzer bi durumu bende yaşadım geçenlerde bir yakınımızın cinsel tercihini öğrendik tesadüfen, ona karşı olan halim tavrımda bir değişiklik yapmadım ama içimden onun için çok üzüldüm ve ona baktıkça benimde aklıma geliyor hemcinsleriyle yapabilecekleri ve midem bulanıyor

aslında kimseye bir zararları olucağını sanmıyorum, sizde bir zaman sonra gördükçe karşılaştıkça alışırsınız gibime geliyor..

sonuçta bu hayatın bir gerçeği ve kabullenmek gerekiyor bu çağda bu tarz durumları, yadırgamamak dışlamamak gerekiyor hepimiz öncelikle insanız sonra kadınız yada erkeğiz..
ve halinize şükretmenizi tercih ederim..

bizimde yan binamızda alenen roj tv izleyen pkkya destek veren kıroyum ama para bende tayfasından bir aile yaşıyor malesef inanın bu dahada kötü bir durum :umursamaz:

yani karışık bi durum ben yorum yapamıyorum bu duruma çünkü birebir görsem nasıl hissederim bilemiycem
yalnız ablamın bi sözü geldi canım aklıma bak gülesim geldi
bodrumda tatildeler şu an bi gay çift gelmiş elele gözgözeymişler
eniştem de biraz yadırgamış çocuklar falan
ablam da demişki ne var bizden romantikler ya helal olsun kaydirigubbakcemile3
yani diyceeğim o ki mutlularsa öyle kendi evleriymiş madem yapıcak bişeyiniz yok gibi gözüküyo canım

neye inanmadınız...
adam gay...devlet hasatnesinde çalıştığı için ameliyatla cinsiyet değiştiremiyormuş...
yanındaki de sevgilii...,
alt kat komşumla samimi...kesin bilgi...

Alt kat komşu rahatsız değilmi?-tatlicadiarzu-
O nasıl degerlendiriyo Canım?

kavgacı, gürültücü,dedikoducu insanlarla komşu olmaktansa etliye sütlüye karışmayan, sakin bir gay i komşuluğa tercih ederim. cinsel tercihle terbiye doğru orantılı değil sonuçta. allah cazgır komşulardan korusun bizi

karşı komşuya sor var mı yamukluk.
perde açıkken falan uygunsuz bir durum var mı?

yani benim apartmanda olsa herhalde oturduğum semt onları linç eder.
eğer bir şansla kurtulurlarsa buyursunlar otursunlar derim..
dediğim gibi ben görmediğim sürece olanları şenlikle apartman der çekilirim köşeme kaydirigubbakcemile3

ama bu arada ben aynı durumda olsam kesin eşim evi taşırdı ondan eminim yani o daha katıdır benden

sapık diyenler var ama, evli olup normal gibi görünen çiflerde sapık olabilir bilemezsinizki 4 duvar arası. hatta heteroseksüllerden daha çok sapık çıkmıştır bence şimdiye kadar. Bence kim olursa olsun çevresindeki insanlara saygılıysa aynı saygı o da hak eder

Son düzenleyen: Moderatör:
ben şahsen rahatsız olmazdım. zamanında gay arkadaşlarım oldu.
alışığım belki onlara.. o yüzden rahatsız olmuyorum. size zararları olmadığı müddetçe bence takmayın. gayse elbetteki erkek arkadaşı olacak.

yeeesssalkisalkisalkis

Alt kat komşu rahatsız değilmi?-tatlicadiarzu-
O nasıl degerlendiriyo Canım?

değil...o bitişik değil çünkü ona...bitişik olan taşınmaya niyetli...
meliş zaten yılın yarısı dışarda...ama o daha taşınmadan anlatırdı...hastanede işi olan ona koşar çok yardımcıdır derdi...yemek pişirir getirirdi bana diyor, yılbaşı gecesi gelmiş bir kere kadın olarak, elbisesi, makyajı, ojeleri felan...yani ne bilem yaaa...

ya gene bu gay konusu döndü dolaştığı sapıklığa dayandı. elinizin altında klavye var bol keseden atıp duruyorsunuz. büyük konuşmayın yarın öbür gün bizimde çocuklarımız olacak. gelseler anne- baba ben gay im deseler pis sapık diye sokağa mı atacaksınız. el insaf...

sizinkinin dış görünüşü de değişik demekki bizimkinin öyle değildi normal bir erkek gibi görünüyordu öğrenince çok şaşırdım

buna bir itirazım yok zaten...olabilir...onları bilmyoruz fark burda...gözümüzün içine baka baka değil durumları...

gay arkadaş olabilir...belki...benim olmadı ama olabilir...
ama karı koca gibi girip çıkmaları...ya işte ne bilem yaaa...
okadar moderen olamadım ben daha kanımca...

çok haklısın canım büyük konuşmamak lazım

bende rahatsız olurdum sanırım tasınadabılırdım

oglum görür etkılenır fılanzemuszemus

görmemişin oglu olmus -tatlicadiarzu- o görgüsüz ben-tatlicadiarzu-

Valla ben olsam keyifli Tarafına bakardım...
Melişe söyle,birgünde seni çağırsın,kahve falan içersiniz.Tanırsın falan..
Yada hiç bulaşma,
Bilmiyrim Conem.
Ama Rahat ol,Hormonalrın tavan Yaptığı durumdasın
Hassas Olman normal cnm..

Bu da doğru....
Onların da anne babaları var, kimbilir onların yaşantısını da nasıl etkilemiştir bu durum..

Ben şahsen, asla onaylamasam da , ''gebersin bu sapıklar'' gibi de bakmıyorum olaya hiçbir zaman..

bence yaşanılan semtin bunu kaldırabilme yeteneğine bağlı...
mesela istanbulda etiler,bebek,nişantaşı,şişli gibi sosyetenin göz bebeği semtlerde gayet normal karşılanırken kimse ses çıkarmazken; daha orta halli küçük yerlerde problem olabiliyor..zaten kendileride oralarda yapamayacaklarını bildikleri için daha anlayışlı görgülü insanların olduğu semtleri tercih ediyor...
sizinde oturduğunuz semt buna müsait demekki adam orayı seçmiş,yoksa adam rahat rahat yaşayamayacağı bi yerden ev almaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…