neye inanmadınız...
adam gay...devlet hasatnesinde çalıştığı için ameliyatla cinsiyet değiştiremiyormuş...
yanındaki de sevgilii...,
alt kat komşumla samimi...kesin bilgi...
olm adamın şey yani kadının tapulu mülkü neyine karışacam...
evet aynen bir anlık rahatsızlık...ama genele yayılıp tartışılabişlir diye düşündüm...ben de içinden sonuçlarımı çekerim...
üsturuplarını bilmem...alt çapraz görünmiir...üsturupsuz otursalar birileri karışır muhakkak...
kavgacı, gürültücü,dedikoducu insanlarla komşu olmaktansa etliye sütlüye karışmayan, sakin bir gay i komşuluğa tercih ederim. cinsel tercihle terbiye doğru orantılı değil sonuçta. allah cazgır komşulardan korusun bizi
Alt kat komşu rahatsız değilmi?-tatlicadiarzu-
O nasıl degerlendiriyo Canım?
değil...o bitişik değil çünkü ona...bitişik olan taşınmaya niyetli...
meliş zaten yılın yarısı dışarda...ama o daha taşınmadan anlatırdı...hastanede işi olan ona koşar çok yardımcıdır derdi...yemek pişirir getirirdi bana diyor, yılbaşı gecesi gelmiş bir kere kadın olarak, elbisesi, makyajı, ojeleri felan...yani ne bilem yaaa...
buna bir itirazım yok zaten...olabilir...onları bilmyoruz fark burda...gözümüzün içine baka baka değil durumları...sapık diyorsunuzda, evli olup normal gibi görünen çiflerde sapık olabilir bilemezsinizki 4 duvar arası. hatta heteroseksüllerden daha çok sapık çıkmıştır bence şimdiye kadar. Bence kim olursa olsun çevresindeki insanlara saygılıysa aynı saygı o da hak eder
ben şahsen rahatsız olmazdım. zamanında gay arkadaşlarım oldu.
alışığım belki onlara.. o yüzden rahatsız olmuyorum. size zararları olmadığı müddetçe bence takmayın. gayse elbetteki erkek arkadaşı olacak.
ya gene bu gay konusu döndü dolaştığı sapıklığa dayandı. elinizin altında klavye var bol keseden atıp duruyorsunuz. büyük konuşmayın yarın öbür gün bizimde çocuklarımız olacak. gelseler anne- baba ben gay im deseler pis sapık diye sokağa mı atacaksınız. el insaf...
değil...o bitişik değil çünkü ona...bitişik olan taşınmaya niyetli...
meliş zaten yılın yarısı dışarda...ama o daha taşınmadan anlatırdı...hastanede işi olan ona koşar çok yardımcıdır derdi...yemek pişirir getirirdi bana diyor, yılbaşı gecesi gelmiş bir kere kadın olarak, elbisesi, makyajı, ojeleri felan...yani ne bilem yaaa...
ya gene bu gay konusu döndü dolaştığı sapıklığa dayandı. elinizin altında klavye var bol keseden atıp duruyorsunuz. büyük konuşmayın yarın öbür gün bizimde çocuklarımız olacak. gelseler anne- baba ben gay im deseler pis sapık diye sokağa mı atacaksınız. el insaf...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?