Bence değil. Onun nasıl hissettiğinden ziyade Allah ın onu nasıl yarattığı önemli.Kizlar tesetturlu bir bayanin gay bir kuaforde kas aldirmasi, saç kestirmesi dogrumu sizce.
Bulundugum sehirde dogru durust kuagor yok kasimi inceltme diyorum inceltiyor kisaltiyor. Ama yinede icime dert oldu iste.İşini iyi yapması önemli değil mi? Kişinin özel hayatı neden ilgilendirsin ki? Seçimlerine göre karar verirseniz tüm müşterisi olduğunuz yerlerin şecerelerine bakmanız gerekiyor bu ne kadar mantıklı?
aynen canim vallam kaslarim bu gidisle baticakti mecbur kaldim gittim cok begendim bayildim.Hepimiz özgürüz istediğimiz yerde istediğimiz kuaförde istediğimiz bakımı yaptira biliriz
Kişinin kendi tercihi
Bu sadece bir kaştan ibaret
Ama bir kaş alıyorlar var yaaa ımmm bulamazsın
Arkadaşlarım aldırıyor bayan arkadaşlar
Gidebilisin cnm bu senin özgü iradene bağlı nerde nasıl rahat ediyorsan işini güzel yapsın Sana nasıl hitap ettikleri de önemli hoşuna da giderse devamlı gidersinAyn aynen canim vallam kaslarim bu gidisle baticakti mecbur kaldim gittim cok begendim bayildim.
O zaman onun tercihlerinden önce işini önemseyip gitmeyin. Dünya iyisi insanlar var çevremde kuaför olarak ama işlerini sevmediğimden gitmiyorum hiçbir şey için. Bulunduğunuz şehre göre iyi bir araştırma yapın, başka kadınlardan fikir alabilirsiniz mesela onlar nasıl hallediyorlarmış.Bulundugum sehirde dogru durust kuagor yok kasimi inceltme diyorum inceltiyor kisaltiyor. Ama yinede icime dert oldu iste.
Kizlar tesetturlu bir bayanin gay bir kuaforde kas aldirmasi, saç kestirmesi dogrumu sizce.
Iste bugun gittigim kuafor gaydi kasimi aldi cok cok begendim ama sonra kotu hissettim kendimi.O zaman onun tercihlerinden önce işini önemseyip gitmeyin. Dünya iyisi insanlar var çevremde kuaför olarak ama işlerini sevmediğimden gitmiyorum hiçbir şey için. Bulunduğunuz şehre göre iyi bir araştırma yapın, başka kadınlardan fikir alabilirsiniz mesela onlar nasıl hallediyorlarmış.
Ama niye niye?Iste bugun gittigim kuafor gaydi kasimi aldi cok cok begendim ama sonra kotu hissettim kendimi.
Hımm pardon siz onun işini çok sevmişsiniz. Tabii ki gidebilirsiniz. Acaba gay olduğunu nereden anladınız merak ettim.O zaman onun tercihlerinden önce işini önemseyip gitmeyin. Dünya iyisi insanlar var çevremde kuaför olarak ama işlerini sevmediğimden gitmiyorum hiçbir şey için. Bulunduğunuz şehre göre iyi bir araştırma yapın, başka kadınlardan fikir alabilirsiniz mesela onlar nasıl hallediyorlarmış.
Normalde bir erkeğe kaşını aldırmaz tesettürlü bir kadın, gay olunca yani kadına ilgi duymayınca yanlış olur mu diyor. Yani değişik bir soru eğer fetva çıkarsa ben kendime gay kuaför bulucamKaş aldırmakla kuaförün gay olmasının arasındaki alakayı biri bana açıklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?