Gay kuaför

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iste tesetturluyim ya ondan. QUOTE="Cherrygum, post: 62368532, member: 888879"]
Ama niye niye?
[/QUOT

Tesetturluyse dogru degil be bacım tesettürlu birisi gay da olsa bi erkege kaş aldirması sac kestirmesi yanliş neden tesettürlu olmus ozaman

İlinizdeki tek kuaför o mu?
Ya da kaşda harikalar mı yaratıyor?
Dertse size niye o??

Ama hepimiz kendi inancına göre bir şey söyleyecek, sonra birbirimize gireceğiz, bir de banlanacağız. Böyle konuya ne desek ki?
Benim mantığıma göre; gay veya değil, orada işini yapan bir insan var. Kim olduğu beni hiç ilgilendirmez, beni doğrudan etkilemediği sürece. Lakin dini sebeplerden ötürü bazı hassasiyetlerim varsa, erkek anatomisine sahip birinin yanına yaklaşmam mesela. Cinsel yönelimine filan bakmam. Şahsen benim öyle bir hassasiyetim yok.

Onu bilmiommmm bacimmm
Ben tesetturluyum sonucta dimi neden kapattm nikahim olmayan erkek gormesin diye (daha derine inmiyorm konu sapmasin) kaş aldirmak sac kestirmek farklimi degil gay da olsa erkek erkektir benm sacimi gorecekse kaş alacak kadar bana yakin temasta bulanacaksa tesettürlu bi bayana yakismaz. bir süru bayan kuafor var bende erkeklerin sac kesimlerini begeniyorm ama kestirmiyorm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…