Bak eğer kaş aldırmaya girdin baktın erkek gay veya değil rica edecektin kadın alabilirmi diye madem bu kadar ince düşünüyorsun o anda aldırmaktan vazgeçebilirdin.Iste tesetturluyim ya ondan. QUOTE="Cherrygum, post: 62368532, member: 888879"]
Ama niye niye?
[/QUOT
Ben tesetturluyum sonucta dimi neden kapattm nikahim olmayan erkek gormesin diye (daha derine inmiyorm konu sapmasin) kaş aldirmak sac kestirmek farklimi degilgay da olsa erkek erkektir benm sacimi gorecekse kaş alacak kadar bana yakin temasta bulanacaksa tesettürlu bi bayana yakismaz. bir süru bayan kuafor var bende erkeklerin sac kesimlerini begeniyorm ama kestirmiyorm
Tırnaklarıni yersin oyle
İnşallahTırnaklarıni yersin oyleinsallah banlanmam birisiyle münakaşaya girip
Bunu yazacaktım ama banlanmayı şeyim yemedi. Size güle güle. Ama güzel dediniz. =))İyi de kaş aldırmak da caiz değil
ramazan ayında tv de hocalara sorulan soru gıbı ya alemsınız
aslında ben sorunuza soruyla cevap verıcektım ama sormak ıstedıgım soru burda ban sebebı :) soramıyorum
sizin yüzünüzden gülme krizine girdim zor yazıyorumBunu yazacaktım ama banlanmayı şeyim yemedi. Size güle güle. Ama güzel dediniz. =))
o bambaska yaaa doktora haram denır mı hıc saglıkta cınsıyet olmazErkek doktor meselesini kim soracaksa sorsun, ben bugün riske girmiyorum.
İşte bu konulara girince, sınırlar nedir, nerede başlıyor nerede bitiyor, peki karşımızdaki kadın lezbiyense durum nasıl değişiyor, insan merak ediyor.o bambaska yaaa doktora haram denır mı hıc saglıkta cınsıyet olmaz
aslında ben hemoroid olunca bir de kadın doğuma gidince erkek doktora gitmiyorum oramı buramı görmesin diye :))) bakın gülüyorum ama hassas bir konuo bambaska yaaa doktora haram denır mı hıc saglıkta cınsıyet olmaz
Şoförden bir şey olacağını sanmıyorum, onun bölmesi ayrı. Otobüs kalabalıksa asıl o tehlikeli :)banlanmayi goze alarak yaziyorum. Soforu erkek olan belediye otobusunede binme. Nikah duser sonusta... Ta allahim ya ....
Ben bayılıyorum boyle dinimizi hakkıyla yaşayanlara. Kuaförün gay olup olmadığına karar düşünüyor.Kizlar tesetturlu bir bayanin gay bir kuaforde kas aldirmasi, saç kestirmesi dogrumu sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?