gay mi

esmergizmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8.104
10.540
248
arkadaşlar yeni tanıştığım muhabbet ettiğim bi arkadaşım var (netten değil yüzyüze) bugün espri baabında onun başvurması için bi iş yeri için torpil olması lazım.

torpilin var mı dedim he evet patronla sevgiliyiz gibi bi espri yaptı. güldüm ettim ama biraz bakımlı biri kendi gelip benle havadan sudan muhabbet ediyor ben hoşlandığını düşünmüştüm ama bu muhabbetten sonra bir de bugün saçıma da saç bakım yağı sürüp topuz yapıp çıkmıştım. nolmuş sana öz bakımın azalmış falan da dedi. saçım yağlı zannetti sanırım. ki o kadar belli olmuyordu saç bandı takmıştım. benim bi gay arkadaşım böyle şeylere çok dikkat ederdi acaba dedim hoşlantı yok da gay mi arkadaş mı olmaya çalışıyor ben mi yanlış anladım.

benden ona bi hoşlantı yok açıkçası nötrüm eli yüzü düzgün hoşsohbet bi arkadaş olarak görüyorum şimdilik daha çok yeni muhabbet ediyoruz zaten.

sizce gay olabilir mi öyleyse direkt arkadaş gözüyle bakacağım.

sizce nasıl anlayabilirim gay olup olmadığını?

Zaten ondan hoşlanmıyorsanız yani aranızda duygusal bi şeyler olmasını istemiyorsanız gay olması ya da olmaması sizi neden ilgilendirsin? Arkadaşınızın cinsel yönelimi sizi ilgilendirmez o isterse bi gün size söyler ya da anlarsınız zamanı gelince :) kişisel bakıma meraklı biri olması da homoseksüelite belirtisi değil zaten :)

sizce gay olabilir mi öyleyse direkt arkadaş gözüyle bakacağım.
Hem böyle diyorsunuz hem de benden ona hoşlantı yok diyorsunuz karar verin de ona göre tavsiye verelim.
Sizden ona hoşlantı yoksa gay olup olmadığını niye anlayacaksınız ki bence kendinize dürüst olun adamın normal konuşmalarını ciddiye alıp hoşlanmışsınız gay olmasından korkuyorsunuz.

Bu kadarcık seyden nasil cikarim yaptin ki? Ben mesela sacinda bit olsa bile farketmem,insanlara dikkatli bakmam. Kimi incecik beyazi farkeder. Eski sevgilim cimbiz alir benim varlığından habersiz oldugum beyaz saclarimi yolardi.
Ama gay insanlari ayirt etmek için bir yontemim var. Escinsel arkadasim kendi deneyimlerinden anlatmisti. Boyle genis genis bacak bacak ustune atar ya erkekler. Kizlar da birlestirip bacak bacak ustune atar. Iki ayagi da birbirine yakindir. Eger o da oyle oturuyorsa gaydir demisti.
Ama sizin bu cocuga karsi bir ilginiz yok ki. Heteroseksuel olsa size neee hokoseksuel olsa size ne?

Kendi söylemeden anlayamazsın bunu.
Espri yapmış da olabilir, davranışları feminen de olabilir. Bunlar da bir erkeğe gay demek için yetersiz bence.

Bari bi fal kapasaydın. Fal bakardık. Böyle zor ama % 50 şansımı, gay değil olarak kullanıyorum.

toplu cevap vereyim

bana ilgi gösteren bakımlı eli yüzü düzgün biri olunca tabi ki bir acaba mı diyorum ama hoşlantı için daha fazla paylaşım lazım. şu an daha çok erken 2 3 gündür muhabbet ediyoruz.

ama eğer gayse kendi kendime gelin güvey olup üzülmeyeyim sonradan belki amacı sadece muhabbettir diye algılamaya çalışıyorum önceden.

bu kadar gömecek ne yazmışım diye baktım da.. yani anlamadım niye herkes bu kadar yükselmiş.

benle konuşmaya başladığı gün biraz süslü bi günümdü. oradan belki gay değildir o gün bişeyimi beğendi belki diye düşündüm ama emin olamadım. eski bir gay yakın arkadaşım süslü kızları çok severdi hemen arkadaş olmak isterdi ondan acaba mı diye bi düşündüm.

Adamlar özbakım acizi olunca pis, özbakıma dikkat edince gay oluyor
Gunah ya napsalar yaranamıyorlar.
Gay degıl, titiz ve temiz.

alakası yok. aksine bakımlı titiz temiz erkekleri beğenirim ben de öyleyim çünkü. bu bir kriter değil yani. ama gaylerin çoğunluğu da aşırı bakımlı açıkçası

Canım saçındaki yağı farketmesiyle anlayamayız ki gay olup olmadığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…