gay mi

Bunlardan gay olup olmadığı anlaşılmaz ki, Ayrica saclardaki yağı farketmek için gay olmaya gerek yok 🤭 iyice vakit geçirmeye başlayınca anlarsınız

Ne güzel işte kız kıza takılırsınız,keşke benimde olsa pijama partisi bile yapardık :KK70:

arkadaşlar yeni tanıştığım muhabbet ettiğim bi arkadaşım var (netten değil yüzyüze) bugün espri baabında onun başvurması için bi iş yeri için torpil olması lazım.

torpilin var mı dedim he evet patronla sevgiliyiz gibi bi espri yaptı. güldüm ettim ama biraz bakımlı biri kendi gelip benle havadan sudan muhabbet ediyor ben hoşlandığını düşünmüştüm ama bu muhabbetten sonra bir de bugün saçıma da saç bakım yağı sürüp topuz yapıp çıkmıştım. nolmuş sana öz bakımın azalmış falan da dedi. saçım yağlı zannetti sanırım. ki o kadar belli olmuyordu saç bandı takmıştım. benim bi gay arkadaşım böyle şeylere çok dikkat ederdi acaba dedim hoşlantı yok da gay mi arkadaş mı olmaya çalışıyor ben mi yanlış anladım.

benden ona bi hoşlantı yok açıkçası nötrüm eli yüzü düzgün hoşsohbet bi arkadaş olarak görüyorum şimdilik daha çok yeni muhabbet ediyoruz zaten.

sizce gay olabilir mi öyleyse direkt arkadaş gözüyle bakacağım.

sizce nasıl anlayabilirim gay olup olmadığını?
Hiç bisey anlamadm dediğinden ama farzetki gay seni niye ilgilendiriyo

Direk cinsel tercihin nedir diye sor yada gay misin de 😅😅

Back
X