Eski ev sahibinden aldık. Yüzde yüz zammı beğenmedi. Ben de avukat tuttum. Beni çıkarmak için mecburen verdiEv sahıbınıze soyleyın ocagı degıstırsın. Taşınma masrafını neden ondan aldınızki
Ocağı kuran abi her yere baktığını söylüyor, doğalgazı açmaya gelen arkadaş da baktı tek ocakta görünüyormuş. İki kere üst üste ocakta nasıl sorun oluyor anlamıyorumDoğalgazın sabit borusundan ocağa bağlantı için kullanılan kıvrılabilen ara boru kalın plastik; sorun orada veya ocak gaz açma kapama vanasında olabilir.
Doğalgaz tesisatı kuran ve tamir eden bir usta baksın; sorun ara boruda veya gaz açma kapama vanasındaysa, onu değiştirerek sorunu giderebilirsiniz.
Ocağı kuran abi her yere baktığını söylüyor, doğalgazı açmaya gelen arkadaş da baktı tek ocakta görünüyormuş. İki kere üst üste ocakta nasıl sorun oluyor anlamıyorum
Anlamamış olabilir ikisi de. Bireysel tesisatçı yerine doğalgaz kaçağı var diye doğalgaz acil 187 arasınız bakarlar mı acaba? Sonuçta tehlikeli de bir durum. Tecrübeli birileri bakmalıOcağı kuran abi her yere baktığını söylüyor, doğalgazı açmaya gelen arkadaş da baktı tek ocakta görünüyormuş. İki kere üst üste ocakta nasıl sorun oluyor anlamıyorum
Benim de aklımda bunu yapmak var. Ama kontrole gelenler aramayın ocak değiştirin deyince çekindimAnlamamış olabilir ikisi de. Bireysel tesisatçı yerine doğalgaz kaçağı var diye doğalgaz acil 187 arasınız bakarlar mı acaba? Sonuçta tehlikeli de bir durum. Tecrübeli birileri bakmalı
Sıfır aldığım ocakta aynı problemi yaşadım. Büyük ocağın dgmesinden geliyordu koku günlerce nerden geliyor diye kokladim durdum o şekilde bulduk .sıfır olduğu için dügmenin iç parçalarını degistirdiler şuan problem yaşamıyorumArkadaşlar merhaba,
O kadar çaresizim ki konu açıp tecrübesi olan var mı diye sormak istedim. 4 gün önce taşındım aç gözlü ev sahibim sağolsun (taşınma masrafının bir kısmını avukatımın devreye girmesiyle aldım).
Fakat doğalgaz ocaktan kaçak veriyor. Bebeğim var diye gelen kontrol görevlisine sorarak petekleri açtım ama iki gün donduk resmen. Ocağı kullanamıyoruz. Bebeğim püre yiyor sürekli. Komşuda çorba yapıyoruz bazen.
İlk ocak sıkıntılı diye annemin arkadaşının eski ocağını aldık. Bugün onda da kaçak çıktı. İki ocakta üst üste kaçak normal mi? Borulara falan bakmış adam, kaçak ocakta demiş. Böyle bir durum başına gelen var mı? Gidip ocak alayım mı yoksa tesisatçı falan çağırıp mı baktırayım ne yapacağımı bilemiyorum. Ev karman çorman, oğlanla kaldık öyle.
Bu bahsedilen parça ve borularda olan kaçağa bulasik deterjanı suya koyup kopurterek bakıyorlar. Köpük bıraktıkları boru gaz kaçırıyorsa kopuklerden belli oluyormuş.Ocağın arkasındaki boruya bağlanan parçaya bakıldı mı ? Küçük, metal bir dirsek.
Keşke çıkmasaydınız yasal olarak böyle bir hakkınız vardı küçük bebeğinizle taşınma işleriyle uğraşmışsınız yeni bir düzen tekrardanEski ev sahibinden aldık. Yüzde yüz zammı beğenmedi. Ben de avukat tuttum. Beni çıkarmak için mecburen verdi
Ben de böyle düşünüyordum ama çıkmasaydım evi satacaktı, altı ay sonra zaten çıkacaktım. Şimdi de satılığa koymuş bileKeşke çıkmasaydınız yasal olarak böyle bir hakkınız vardı küçük bebeğinizle taşınma işleriyle uğraşmışsınız yeni bir düzen tekrardan
Böyle bir şey hiç yapmadılar amaBu bahsedilen parça ve borularda olan kaçağa bulasik deterjanı suya koyup kopurterek bakıyorlar. Köpük bıraktıkları boru gaz kaçırıyorsa kopuklerden belli oluyormuş.
Bizim dogalgaz tesisatçı yapan firma yapmıştı. Aslında cihazla olcuyorlar borudakileri.Böyle bir şey hiç yapmadılar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?