- 1 Ağustos 2009
- 3.990
- 426
- 163
işaretlediğim yerden ne anlıyosunuz gaza odaklandık burayı kaçırdık adam sağlık sorunu ya da diş tedavisi gereği şapırdatmıyo yeni başlamış yeni iş yerine girdikten sonra yani huy edinmiş, hoş mu bu
davulun sesi uzaktan hoş gelir demişler, ben bekarken üst kat komşumuz genç bir çiftti her kavgalarını duyardık ne küfürler ne hakaretler ne çığlıklar aklın şaşar, ama dışarda bi gör sanki yürümüyolar uçuyolar el ele göz göze hatta dudak dudağa ama biz her gün o bangırtıyı çekerdik kimi insanlarda böyle kan kusar kızılcık şerbeti içtim der
Dogru söylüyorsun davulun sesi bize dısardan farklı geliyor.2 kişinin aynı evde ne yasadıgını,konuştugunu biz bilemeyiz.Dün gece düşündüm neden midir?Eşim yanımda uyuyor.Aynı evde sürekli yapıp dolassa ben bu adamı sever miyim diye???Severdim belki ama tiksinirdim.Sürekli hale getirdiyse ve rahatsız oldugumu bildigi halde yapsa delirirdim herhalde....Konunun basındada söyledim.İlk dısarı cıktıgımızda 1 kere eşim agzını sapırdattı...oooo ne söylenmiştim.Meger adam diş tedavisi götüyormuş.Beraber dişçiye gitmiştik....
Bu kuzenin eşide son iş yerinden sonra rahatlık gelmiş adama ekmegi dün aksam bütün atcaktı nerdeyse.Hayırlısı olsun demekten baska diyebilecek birşeyimde yok.