Cocuk doktorunuza danıstınızmı? Benim oglumda gazlı bir bebekti hatta kolik ti doktorumun verdiği damla ve gaz masajıyla 2 haftada atlatmıstık bu durumu. Cok fazla zeytinyagla uyarmayın dediğiniz gibi tembellik yapabilir gaz masajı var özellikle ebe bir bayan var ayse hn. internette onun videolarını bulabilirsiniz cok basarılı bir masajtır tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar 2 buçuk aylık kızım var ve aşırı gazlı 1 buçuk aydan beri ben poposunu uyarmadan ne gaz çıkarıyor nede kakasini yapıyor artık çok zorlanıyorum oda çok zorlanıyor bırakayım kendi yapsın diyorum morarana kadar ağlıyor ama yinede yok yapmıyor kakasi kabiz değil sulu bir şekilde bari gaz çıkarsın ona yeter diyorum masaj yapıyorum zeytin yağıyla ovuyorum 1 çay kasığında ona içiriyorum yok banamisin demiyor acaba tembellikmu oldu ikinmayimi unuttu uyardığım için gaz damlalarida kullandım onlarda fayda etmedi ilk başlar etti 1 hafta sonra faydasiz oldu ne yapmak lazım sastim kaldim
en güzeli kimyon tohumu cnm al az kaynat içir çok ama çok az şeker hergün ver bi sorunun kalmaz doğalllllMerhaba arkadaşlar 2 buçuk aylık kızım var ve aşırı gazlı 1 buçuk aydan beri ben poposunu uyarmadan ne gaz çıkarıyor nede kakasini yapıyor artık çok zorlanıyorum oda çok zorlanıyor bırakayım kendi yapsın diyorum morarana kadar ağlıyor ama yinede yok yapmıyor kakasi kabiz değil sulu bir şekilde bari gaz çıkarsın ona yeter diyorum masaj yapıyorum zeytin yağıyla ovuyorum 1 çay kasığında ona içiriyorum yok banamisin demiyor acaba tembellikmu oldu ikinmayimi unuttu uyardığım için gaz damlalarida kullandım onlarda fayda etmedi ilk başlar etti 1 hafta sonra faydasiz oldu ne yapmak lazım sastim kaldim
Doktoruna danısmadan ilac verme bence benim doktorum ogluma biogaia diye bir damla vermişti bagırsak düzenleyici gazada cok iyi gelmişti doktoruna bir sor istersenBugün götürcem bakalım ikinmayi unutmuş yavrum tembellik oluştu galiba hep benim salakligim yüzünden ilaçla falan duzelmezmi acaba kizimda mahvoldu ben yaptıran kadar bekliyor garibim: (
Merhaba benmde 1 aylik bir oglum var bizimde cok gaz sorunumuz var bebegim alttan gazini cikaramiyor kakasini yapamiyor ikinirken kipkirmizi oluyor cok agliyor karnina masaj yapiyorum ayaklarini karnina falan cekiyirum cikmiyo zinco diye bitkisel bi damla kullanmaya basladm ama pek faydasi olmuyor sanirim kendimde rezeneli kimyonlu cay iciyirum ama bi turlu gecmiyo mama veriyirum acaba o mu yapiyor diye dusunuyirum yatirinca hic durmuyor agliyor gogsume yatiriyorum oyle gezerken uyuyor anca cok zor oluyor siz ne yaptinz gaz sorununa bir cozum bulabildiniz miMerhaba arkadaşlar 2 buçuk aylık kızım var ve aşırı gazlı 1 buçuk aydan beri ben poposunu uyarmadan ne gaz çıkarıyor nede kakasini yapıyor artık çok zorlanıyorum oda çok zorlanıyor bırakayım kendi yapsın diyorum morarana kadar ağlıyor ama yinede yok yapmıyor kakasi kabiz değil sulu bir şekilde bari gaz çıkarsın ona yeter diyorum masaj yapıyorum zeytin yağıyla ovuyorum 1 çay kasığında ona içiriyorum yok banamisin demiyor acaba tembellikmu oldu ikinmayimi unuttu uyardığım için gaz damlalarida kullandım onlarda fayda etmedi ilk başlar etti 1 hafta sonra faydasiz oldu ne yapmak lazım sastim kaldim
Merhaba arkadaşlar 2 buçuk aylık kızım var ve aşırı gazlı 1 buçuk aydan beri ben poposunu uyarmadan ne gaz çıkarıyor nede kakasini yapıyor artık çok zorlanıyorum oda çok zorlanıyor bırakayım kendi yapsın diyorum morarana kadar ağlıyor ama yinede yok yapmıyor kakasi kabiz değil sulu bir şekilde bari gaz çıkarsın ona yeter diyorum masaj yapıyorum zeytin yağıyla ovuyorum 1 çay kasığında ona içiriyorum yok banamisin demiyor acaba tembellikmu oldu ikinmayimi unuttu uyardığım için gaz damlalarida kullandım onlarda fayda etmedi ilk başlar etti 1 hafta sonra faydasiz oldu ne yapmak lazım sastim kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?