Bebek Beslenmesi Gaz sancisi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aysus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
460
95
123
35
1 aylik bebegimin cok gazi oluyor, ben de gunde 4 kez bir tatli kasigi nurse harvey ile 2 kere biogaia veriyorum ,cok etkisini goremiyorum ,siz bu ilaclari nasil kullaniyorsunuz ,baska onereboleceginiz ilac varmi

1 aylik bebegimin cok gazi oluyor, ben de gunde 4 kez bir tatli kasigi nurse harvey ile 2 kere biogaia veriyorum ,cok etkisini goremiyorum ,siz bu ilaclari nasil kullaniyorsunuz ,baska onereboleceginiz ilac varmi

Merhaba
Bizimde öyle biz de başta sab simplex kullandık ise yaramadı sonra biogaia ya geçtik o da pek yeterli olmadı. .doktorumuz hangi ilacı verirsen ver geçirmez öyle bir ilaç olsaydi dunyada gazlı bebek olmazdı dedi :)

Cnm bende nurse harveys verdim ama etkisi hiç olmadı sadece humana nin kimyonlu rezene çayı çok iyi geldi hemen hemen hiç gazı olmadı hergün verdim çok şükür atlattık o dönemi şimdi 5,5 aylık olduk

Elma yağı sürebilirsin bana doktor önermişti gerçi çok şükür hiç gaz problemi yaşamadık ama olurda yaşarsak diye aklında bulunsun seninde

Cnm bende nurse harveys verdim ama etkisi hiç olmadı sadece humana nin kimyonlu rezene çayı çok iyi geldi hemen hemen hiç gazı olmadı hergün verdim çok şükür atlattık o dönemi şimdi 5,5 aylık olduk
Humananin kimyonlu rezene cayini anne icmiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…