Gaza getirilmeye ihtiyacım var biraz

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.835
17.406
498
Merhaba hanımlar. Biraz gaza ihtiyacım var sizden de bunu istiyorum acikcasi:)

Ikinci universitemi okuyorum. Sadece hayatim degissin biraz duzene girsim diye dusundugum icin yazdigim bir bolumdu ve su an ikinci yariya basladik malum. Ikinci ogretimim. Dersler iyi ortalamam iyi ama bolum cokta parlak bir bolum diyemeyecegim ama cok calisirsam boş kalmam.

Iyi bir iste calisiyorum. Maasim iyi pozisyonum iyi. Cok deneyimim olmamasina ragmen iyi bir yerdeyim.

Okul ve is biraz yorucu ama bu tempoyu seviyorum diyebilirim ama aklimi kurcalayan bazi dusunceler var. Soyle ki okulu dondurup ya da birakip yeniden hazirlansam baska bir bolume gecsem diyorum. Yasim 24 bir sey kaybetmem cokta gec degil. 30 yasinda guzel bir yere gelirim diyorum. Bazen nasil ugrasacagim tekrar hazirlanmaya diyorum.
Baska bir fikir bu bolum cok parlak degil evet ama calisir ortalamami yukseltirsem iyi bir duruma gelebilirim. Bolumumu de seviyorum aslinda.
Ayni anda hem is hem okuldan firsat bulup ingilizce kursuna gitmek istiyorum. Ingilizce seviyem anlayabiliyor ama konusamiyor seviyesinde :) ingilizce bi diziyi cok zorlanmadan anlayabiliyorum ama gramer falan sıfır. Bu konuda ciddi manada tavsiyelerinize ihtiyacım var. Nasil ogrenebilirim kursa baslamadan?
Ayriyeten tum bunlarin yanina yasamayi yeni ogreniyorum bi nevi cokca geziyorum. Buldugum her firsatta kenfimi bir yere atiyorum:) Bunuda es gecmek istemiyorum.
Gunde 5 saat uykuyla falan hepsine yetisebiliyorum ama aklimi kurcaliyor bu sorunlar. Sanki bosuna cabaliyor gibi umutsuzluga yakalandigim oluyor.
Kisaca fikirlerinizi ve bolca gazlarinizi esirgemeyin benden lutfen :)

valla insan yas ilerlesikce sanirim eski gunlerini ariyor. basladigini yarim birakma madem seviyorsun okudugun bolumu bitir.eger istersen daha sonra tekrar hazirlan en azindan simdiye kadar okudugun zamani heba etme. ingilizce icin de konusarak ogrenilir dil. zaten ulkemizde ne yazik ki en az konusmaya onem verildiğinden durum bu. gramer ainavlarda yazismalarda onenli ama yurtdisinda isini gorecek olan tamamen anlayip anlasabilmek. madem çalışıyorsun yurtdışı turlarini degerlendirebilirsin. orda bir dil okulunu dusunebilirsin. harika bir tecrube olur. yerinde ogrenirsin.

30 yasindayim üçüncü unuversite olacak ikincisini yarım biraktim. Martta basvuru yapicam inşallah bende otuz beş e geldiğimde iyi bı işte çalışıyor olurum.

valla insan yas ilerlesikce sanirim eski gunlerini ariyor. basladigini yarim birakma madem seviyorsun okudugun bolumu bitir.eger istersen daha sonra tekrar hazirlan en azindan simdiye kadar okudugun zamani heba etme. ingilizce icin de konusarak ogrenilir dil. zaten ulkemizde ne yazik ki en az konusmaya onem verildiğinden durum bu. gramer ainavlarda yazismalarda onenli ama yurtdisinda isini gorecek olan tamamen anlayip anlasabilmek. madem çalışıyorsun yurtdışı turlarini degerlendirebilirsin. orda bir dil okulunu dusunebilirsin. harika bir tecrube olur. yerinde ogrenirsin.
Ben yeni yeni yasadigimi anlayabiliyorum. Gercekten bu yogunlugu bir yerlere kosusturmayi es kaza ordan arkadaslarla bulusma sıkıstırıp canli muzige gitmeyi. Eve gelince yorgunluktan kendimi yataga atmayi. Ciddi manada yasadigimi yeni anlamaya basladim. Umarim her sey istedigim gibi gider

İşe yarar bir bölüm okumalısın.Sırf okul okumak için üniversiteye gitmemelisin.Mesleki açıdan faydalı olabilecek eğitim programlarına katılmanı tavsiye ederim.34 yaşıma girdim halen kitap elimde..Öğrencilere ders programı hazırlamakla meşgulum :D

30 yasindayim üçüncü unuversite olacak ikincisini yarım biraktim. Martta basvuru yapicam inşallah bende otuz beş e geldiğimde iyi bı işte çalışıyor olurum.
Gec mi diyorum bazen kendime sonra diyorum 30 yasina geleceksin her turlu. Ya bu yolda yurumus olarak gel ya da hicbir sey yapmamis olarak. Sanirim bu beni gaza getiriyor :) 6 yil sonrasi bana cok uzak geliyor simdi ama o zaman bir seylere sahip olmak iyi bir yerlere gelmis olmak istiyorum. Dilerim sizde ayni durumda olursunuz:)

İşe yarar bir bölüm okumalısın.Sırf okul okumak için üniversiteye gitmemelisin.Mesleki açıdan faydalı olabilecek eğitim programlarına katılmanı tavsiye ederim.34 yaşıma girdim halen kitap elimde..Öğrencilere ders programı hazırlamakla meşgulum :KK70:
Acikcasi bolumumu cok seviyorum ama onu cok acik degil. Ha calisir hirsli olursam bosta kalmam ondan da birakmak istemiyorum. Tekrar hazirlanmak ders calismak icinde ya okuldan ya istem vazgecmem lazim ikisinden de gecemiyorum :) durum vahim yani

Azmini tebrik ediyorum okurken ben yoruldum :) bence gaza falan ihtiyacınız yok. Gayet net kararlar verebilirsiniz. Hangi bölümdesiniz?? Mesleğiniz ne olacak?? Eğer bunları söylerseniz daha net şeyler söyleyebiliriz.

ya maaşallah sana,
üniv bence tekrar gir, aklını kurcalamış çünki ilerde keşke deme.
ingilizceyi de yaşadığın şehirde speaking cafeler varsa oralara takıl, ordan yabancı arkadaş edin.
mesajlaş, telefon görüşmesi yap hergün hiç es geçme.

Bence gaza ihtiyacınız yok maşallah 6. Vites gidiyosunuz :halay:
Bölümünü seviyorsan niye değiştirmek istiyorsun ki?
Zaten hali hazırda bir mesleğin ve iyi bir işin var anladığım kadarıyla. İlerledikçe yeni bölümününde katkılarıyla çok daha iyi yerlere gelirsin.
Tamam 30 gelinceye kadar büyük bir başarı kazanmış olmak istiyorsun. Peki bu nasıl bir başarı olsun istiyorsun? Amaç sadece iyi bir kazanç, iyi bir pozisyon, iyi bir kariyer mi? Yoksa bu kadar olmasada yine iyi ve seveceğiniz, çalışmaktan zevk alacağınız bir iş mi?
Önceliklerinize göre karar verin. Bence bölümünüzü bitirin. Ve sonra yüksek yapın.

Azmini tebrik ediyorum okurken ben yoruldum :) bence gaza falan ihtiyacınız yok. Gayet net kararlar verebilirsiniz. Hangi bölümdesiniz?? Mesleğiniz ne olacak?? Eğer bunları söylerseniz daha net şeyler söyleyebiliriz.
Cok tesekkur ederim :)

ya maaşallah sana,
üniv bence tekrar gir, aklını kurcalamış çünki ilerde keşke deme.
ingilizceyi de yaşadığın şehirde speaking cafeler varsa oralara takıl, ordan yabancı arkadaş edin.
mesajlaş, telefon görüşmesi yap hergün hiç es geçme.
Maalesef buyuk bir sehirde degilim :) kurs secenegim bile 5i gecmiyor maalesef :) tesekkur ederim :)

Aslansın, kaplansın hadi sen başarırsın :)
tesekkur ederim :-)

Bence gaza ihtiyacınız yok maşallah 6. Vites gidiyosunuz :halay:
Bölümünü seviyorsan niye değiştirmek istiyorsun ki?
Zaten hali hazırda bir mesleğin ve iyi bir işin var anladığım kadarıyla. İlerledikçe yeni bölümününde katkılarıyla çok daha iyi yerlere gelirsin.
Tamam 30 gelinceye kadar büyük bir başarı kazanmış olmak istiyorsun. Peki bu nasıl bir başarı olsun istiyorsun? Amaç sadece iyi bir kazanç, iyi bir pozisyon, iyi bir kariyer mi? Yoksa bu kadar olmasada yine iyi ve seveceğiniz, çalışmaktan zevk alacağınız bir iş mi?
Önceliklerinize göre karar verin. Bence bölümünüzü bitirin. Ve sonra yüksek yapın.
Hem pozisyon olarak tatmin olacagim.bir pozisyon olsun istiyorum hemde sevdigim isi yapmak tabii ki :) yuksek lisans dusunuyorum insallah. Umarim bu kararlilikta devam ederim cok tesekkur ederim :)

Azminizi takdir ediyorum. Eğer okuduğunuz bölüm sizi mutlu ediyorsa de vam edin ve bitirin. 5 saatlik uykuyla nasıl ayakta durabiliyorsunuz? Bu tempoya az uyku beni daha çok şaşırttı
Sanirim bunyemin uykuya ihtiyaci yok bana oyle geliyor :) sinav zamanlari oyle ki 3 te uyuyup 5 bucukta kalkiyorum yine sapasaglam duruyorum :) cok tesekkur ederim

Ciddi manada bazen yorgun dusuyorum ama fiziksel yorgunluktan ziyade psikolojik bir yorgunluk bu. İşim ciddi manada zor bir iş ve hic bitmeyecek gibi geliyor bazen :) Vazgecmemem lazım en az 2 sene kadar umarım dayanirim. Tesekkur ederim yorumlar icin

Back
X