Gazdır o gaz :)

azeri_gelini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
250
4
46
İstanbul
Hamileliğimin 10.haftasındayım iki gündür belim ağırıyor ve sanki içimde birşey seyiriyor böyle pıtır pıtır... Anneme dedim acaba bebek midir bir kahkaha attı : " Gazdır o gaz , tırnak kadar su damlası oynar mı " dedi... Kırıldım sanki :41: bence bebeğimdir o bebeğim :49: Acaba çok mu dengesizleşiyorum :26: hehehe siz yapıyo musun bilmiyorum ama bazen aynadan karnım büyüyünce nasıl olur diye bakıyorum yastık koyup :54::9:

Hamileliğimin 10.haftasındayım iki gündür belim ağırıyor ve sanki içimde birşey seyiriyor böyle pıtır pıtır... Anneme dedim acaba bebek midir bir kahkaha attı : " Gazdır o gaz , tırnak kadar su damlası oynar mı " dedi... Kırıldım sanki :41: bence bebeğimdir o bebeğim :49: Acaba çok mu dengesizleşiyorum :26: hehehe siz yapıyo musun bilmiyorum ama bazen aynadan karnım büyüyünce nasıl olur diye bakıyorum yastık koyup :54::9:

biz de yaptık bunları..
karna yastık koyup yan profil bakmalar falan..:1:

annenin sözü seni biraz kırmış, klişe olarak algılama ama hormonların bunda etkisi var..
kendi tecrübemden söyleyebilirim ki, ben 18. haftada bebeğimi hissettim.. :49:
doktorum 22. haftadan itabaren hissedebilirsin demişti..

hissettiğim şeyse; iki avucumun arasında bir kelebek varmış da, sağa sola çarpıyormuş gibi..
ya da kaynamaya başlayan çorbanın üzerinde şişip patlayan baloncuklar gibi. :16:

daha sonra o soft dokunuşlar tekmelere dönüştü o ayrı:9:

Annenize katılıyorum, gazdır o gaz. :))

İlk bebekse 18 haftadan önce hissetmek imkan dahilinde değil inanmayın öyle şehir efsanelerine :34:

Son düzenleme:
biz de yaptık bunları..
karna yastık koyup yan profil bakmalar falan..:1:

annenin sözü seni biraz kırmış, klişe olarak algılama ama hormonların bunda etkisi var..
kendi tecrübemden söyleyebilirim ki, ben 18. haftada bebeğimi hissettim.. :49:
doktorum 22. haftadan itabaren hissedebilirsin demişti..

hissettiğim şeyse; iki avucumun arasında bir kelebek varmış da, sağa sola çarpıyormuş gibi..
ya da kaynamaya başlayan çorbanın üzerinde şişip patlayan baloncuklar gibi. :16:

daha sonra o soft dokunuşlar tekmelere dönüştü o ayrı:9:

:1: Evet evet aynen öyle ya böyle pıtır pıtır.. Annem diyor sen bi kaç hafta sonra da doğuruyorum dersin... :9:

Annenize katılıyorum, gazdır o gaz. :))

İlk bebekse 18 haftadan önce hissetmek imkan dahilinde değil inanmayın öyle şehir efsanelerine :34:

Haklısın canım doktorumuz da güldü "gazdır o gaz " dedi... Şimdilik çoook zor dedi :8:

canım ya ben 11.-12. haftalarımda hareketlerini hissetmiyorum diye doktora gittim :52: zavallı eşim nerden bilsin o da korktu hemen götürdü doktra hissetmiyorum dedim daha hissedemezsin ki zaten dedi. bende ama ben hissediyorum diye ısrar ettim.. bakalı ultrasona demişti çok kırmadı beni.. ama ben hala hissettiğimi iddia ediyorum cnm bence seninkide gaz değil bebişin o annesi bebişin mis kokulunnnn:16:

canım ya ben 11.-12. haftalarımda hareketlerini hissetmiyorum diye doktora gittim :52: zavallı eşim nerden bilsin o da korktu hemen götürdü doktra hissetmiyorum dedim daha hissedemezsin ki zaten dedi. bende ama ben hissediyorum diye ısrar ettim.. bakalı ultrasona demişti çok kırmadı beni.. ama ben hala hissettiğimi iddia ediyorum cnm bence seninkide gaz değil bebişin o annesi bebişin mis kokulunnnn:16:[/QUO]
demi yaaav :1:

canım ukalalık gibi olucak ama gebelik.arg sitesinden bakarsan hafta hafta yazıyor bende 10, haftadayım sanki hissediyorum gibi geldi merak ettim baktım bu haftada daha vuramayacak kadar güçsüzmüş muhtemelen gazıdrı diye düşündüm bende

İkinci gebeligim, 14 haftam bitti. Gaz disinda simdiye kadar hic bir sey hissetmedim. Bebegin ilk hareketlerinin nasil hissedildigini cok iyi hatirliyorum ve evet bu hisleri daha hic hissetmedim..

Back
X