Saç Kesim Şekilleri gazeteyle saç sarmayı bilen var mı? çok acil yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi bal peteği
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
B

bal peteği

Ziyaretçi
saçlarımı gazeteyle sarıp dalgalı olmasını istiyorum düzleştirici yaktı saçımı bide gazeteyle dalgalı yapim yardım edin 5-6 gün sonra bi düğün var da öle yapim diom

saçlarımı gazeteyle sarıp dalgalı olmasını istiyorum düzleştirici yaktı saçımı bide gazeteyle dalgalı yapim yardım edin 5-6 gün sonra bi düğün var da öle yapim diom

gazeteleri kare kare kesiyosun.Sonra dikiş ipini uzunca parçalar halinde koparıp her parçayı 4 kat katlıyosun.O ipi kare gazetelern ortasına koyup sarıyosun.elinle bastırıp ayırdığın saçlarına tek tek doluyosun.kenarlardan artan ipleri birbirine bağlayıp yatıyosun.sabah açıyosun jole yada köpükle tek tek o tutam saçlarını ayırıyosun sonra bi güzel sallayıp aynaya bakıyosunlayhayhoy

bunu naylon poşetlede yapıyorlar diye duymuştum ama uygulamadım

İki şey sorucam. Gazeteyle sosislerden daha iyi mi tutuyor? Bir de dikiş iplerinin uzunluğu ne kadar olacak ve ordaki fonksiyonu nedir ki? :))

gazeteyi kes sar mandal tokala tutturrr:))))

Ben bunu kumaşla yapıyorum. Kumaşı şerit şerit kesip saçları o kumaşa dolayıp iki ucunu bağlıyorum.
Maşayla sarılmış kadar güel oluyor. Tavsiye ederim.

ben bu sarma işlemini sosile denedim.. cok kötü oldu ya.. acaba bu bahsttiginiz gazete poset kumas daha mı ii yapıyo bukleleri..

Rahmetli anneannem ben ortaokuldayken saçlarımı sarardı bu yöntemle.. hemen anlatayım.
Önce eski bir kumaş (nevresim kumaşı türü) 2 parmak incelik ve yaklaşık 40-50 cm uzunluğunda kesilir..
Sonra bu şeritlerin ortasına 3 kere katlanmış gazete kağıdı sarılır. Yani ortada katlanış sert gazete, kenarlarda sarkan şeritler..
Saçlar nemliyken, ince tutamlar alınır (çok dalgalı istiyorsan ince alacaksın).. Gazete kağıdına denk gelen bölüme saç yerleştirilir, etrafına dolanır. İki uçtaki şerirtler de birbirine bağlanır.

Kolay gelsin.. yerimseniben

ben yaklaşık 2 yıldır nerdeyse hergun saçlarımı sarıyorum.bide maşam var,ıhtıyac duydugumda aralara onu kullanıyorum.oncelıkle saçların uzun ve hafif katlı olmalı.banyodan sonra saçlarımı kuruturum.sonra en alttan başlayıp cok az olmamak kaydıyla tutam tutam parmaklarıma sararım ve her ıkı taraftan tel tokayla tuttururum (sankı ıçınde bigudi varmış gibi).sabah kalktığımda onları açarım ve önlerini fönlerim.mutlaka sprey kullanıp sabitlerim.o kadar doğal ve güzel duruyor ki;bütün arkadaşlarım yapmaya çalışıyor.bu doğal ve güzel görüntüyü kuaförler veremediği için kuaföre hiç gitmem.beni tanımayan kimse inanmıyor kendim yaptığıma.şiddetle tavsiye ederim.becerilerinize kalmış gerisi.

İki şey sorucam. Gazeteyle sosislerden daha iyi mi tutuyor? Bir de dikiş iplerinin uzunluğu ne kadar olacak ve ordaki fonksiyonu nedir ki? :))

Saçın yeteri kadar uzunsa güzel oluyo tabi.ben lisede yatılı okulda hep gazeteyle sarardım hafta sonları.İpe gelince gazete kağıtları gece açılmasın diye onlarla bağlıyosun.Mandalla tutturduğunda gece rahatsız eder yada gazate parçalarını bağlarsan onlarda ya yırtlır yada açılır.

en güzli parlak kagıtla yapmak hani dergiler oluyo ya avonun dergisi gibi dergilerden yapınca harika tutuyor..

bu aksam arkadasımın abısının nısanı var geceden bende gazeteyle sardım 5 e dogru acıp gusel bı model verecem:dance::dance:

yaa benim saçım düm düz banada olurmu? bide bi işlem kolay mı?

Ya arkadaşlar bu gazeteyle nasıl sarıyorsunuz anlamadım bir türlü :uhm:

arkadaşlar bnm saçlarım çok kıvırcık ama buklelerim değişik düzensiz yani böyle saçlarımı açık bırakmak istediğim zamnlr banyodan çıkp heme saçlarımı balıksırtı şeklinde örüyorum ertesi sabah açıyorum mis gibi olyuo var ya harika bi şekil oluyo ama bunu yapacksanız nadir yapın çünkü saçların ıslakken örülmesi sinüzite sebep olabiliyor az yaparsanız bişi olmaz yani dalgalı olsun die bunu da yapabilirsiniz bence ya şu gazeteyle sarma olayı nasıl oluyo tam anlamadım yani jöle sürüp öyle mi sarıyoruz çıkardıktan sonra mı

yaa olmuyo ya. ya siz anlatamıyosunuz ya da biz anlamıyoruz. ip o kıvrılan bukleyi tutmuyo işte incecik alıyorum zatenm saçı öfffffffff

Bırak gazeteyi canım ya, hem gazetelerle yatmakda zor oluyor, kafana batıyor artı açılıyor ve tutmuyor. Bir gece önceden selpak mendillerle sar ve sıkıca düğüm at bir kere. Artı kesinlike saçı sararken herhangi bir şekillendirici yada jöle kullanma. saçlarını açtıktan sonra sprey kullan. Ama saçlarının tel yapısı çok önemli, eğer ince ve kolay şekil alan saçların varsa memnun kalırsın. saçların kalın telliyse falan hiç uğraşma tutmaz zaten yarım saatte saç bozulur. selpak olayına gelince; bir örneğin bir tanesini al uzunlamasına aç ve rulo yap. saçını sar ve sıkıca düğüm at çok pratik ve rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…