Saç Kesim Şekilleri gazeteyle saç sarmayı bilen var mı? çok acil yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi bal peteği
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Aslında zor bir yöntem değil. çok karıştırılmış ama.. Yani boyuut felan o kadar da önemli değil.. Bir parça gazete, poşet, çorap, selpak alın ve bunları saçı saracak ölçüde kesin.. Düğüm atmak da kolay olsun, öyle kesin ki.. Sonra yatıp sabah kalktığınızda mükemel saçlara kavuşmuş olursunuz..:) Sarması biraz zaman alsa da..9:

kızlarrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrr durun ben sölicem kaydirigubbakcemile2 şimdi gazeteyi uzun şeritler halinde kesiyosun eni 4-5cm uzunluğuda 15cm olcak şekilde sonra saçı uçtan başlayarak bigudilerle sardığınız gibi sarıyorsunuz ve sonuna gelince gazetenin kalan uçlarıyla bağlıyorsunuz gazeteyi bukadar... kaydirigubbakcemile5 ben ip kullanmıyorum gazeteyi uzun yaptığım için gazeteyle düğüm yapıyorum hiç bozulmuyor.. gece yatarken yapıyorum bide örtü örtüyorum dağılmıyor sabaha kadar duruyor ve perma gibi oluyor.. ben hiç jole vs kullanmıyorum size tavsiyem sararken hiç bi şekillendirici kullanmayın açtıktan sonra sprey sıkabilirsinizz.. alkisalkisalkis

Düğüne giderken annem bana da yapmıştı ..

Gzeteleri kesti saçıma sardı sonra da gazetelerin ucunu bağladı ..10 - 15 dk sonra açtık .. Çok güzel olmuştu

kızlar bende yaptım ama bez parçaları kullandım bugün açtığımda saçım resmen perma gibi oldu ben napıcam şimdi bnm hayalimde bihterin saçı gibi bi saç vardı nolur yardım edin kızlarrrrrr napcam benn :S:S

kızlar şu bihterin saçı gibi yapan yokmu ama maşayla olmıcak yıpratıoo

Bu konu daha öncede açılmıştı.Eski sayfalardan birinde videolu anlatımı var japon yada çinli bir kız bu işlemi göstererek anlatıyor.Çok merak edenler üşenmeyip bir baksın.

cnm madem çk biliyosun..linkinide koyuverde üşenmeyip bakalım

selpakmı opuyorumnanaktanay allhım ya..tuvalet kagıdıyla denıyelim daha mantıklıdelikafadulden

ben anladım yahu..wcden kagıdı 3 parcadan sora kopar..sacını dola..2 ucu bıbırıne bagla.olay bu..neye sararsan sar..yeterkı sar..lülülülülülü.

ben eşimin atletini 9 parçaya enine kestim.ben saçlarım az ondan.sonra tutam tutam aldım alttan başlayarak sardım uçlarınıda kenarlarından bağladım 5 dk aldı sadece hem saçlarım yıpranmıyo hem sağlıklı

her bir kağıt havlu parçası uzunlamasına önce ikiye soora tekrar ve tekrar ikiye katlanır. 1 cm eninde parcalar elde ettikten sonra, sacın kökünden başlayıp uca doğru sarılır. daha soorada iki ucunu birbirne nazikçe bağladığınızda işlem bitmiş oluyor. eğer bunu akşamdan yapıp yatacaksanız gazeteden çok daha ii çünkü gazete kafanıza battıgı için rahatsız edici olabiliyor. bir de sarmadan önce çok hafif köpük sürerseniz daha güzel duruyor...

bu yöntemi ortaokula giderken uyguluyordum..Bayaaa da havalı oluyordu..

öyle ballandıra ballandıra anlatmışsınız ama çok iğrenç oluyo. aynı kabarık perma gibi. dün kuzenimle denedik, benim saçım normalde dümdüz, onun dalgalı ikimizde de aynı çirkin görüntü oldu. benim saçta problem yokmuş yani. tavsiye etmiyorum. boşuna uğraşmayın maşanın şeklini öyle peçeteyle, kumaşla, gazeteyle veremezsiniz. uğraştığınızla kalırsınız. biz 2 saat saç sardık sonuç berbat.

gerçekten canım hiç olmuyo ya bende denedim.hiçte güzel olmuyo bonus gibi oluyorum.

makbulenin saçları gibi oluyo aynı:) kimseye tavsiye etmem.

gerçekten canım hiç olmuyo ya bende denedim.hiçte güzel olmuyo bonus gibi oluyorum.

makbulenin saçları gibi oluyo aynı:) kimseye tavsiye etmem.

kızlar böyle demişsiniz ama ince sararsanız makbule saçı gibi olur.böyle oluyosa biraz daha kalın sarın ..bnde saçımı 1 senedir fln böyle yapıyorum .maşayı pek tercih etmiyorum saçları yıprattığı için.

ben mi beceremedim acaba? herkes memnun bi ben beceremedim sanırım :)

sen tam olarak ne yapıyosun? ve kendi saçını kendin mi sarıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…