- Konu Sahibi bal peteği
-
ben yaklaşık 2 yıldır nerdeyse hergun saçlarımı sarıyorum.bide maşam var,ıhtıyac duydugumda aralara onu kullanıyorum.oncelıkle saçların uzun ve hafif katlı olmalı.banyodan sonra saçlarımı kuruturum.sonra en alttan başlayıp cok az olmamak kaydıyla tutam tutam parmaklarıma sararım ve her ıkı taraftan tel tokayla tuttururum (sankı ıçınde bigudi varmış gibi).sabah kalktığımda onları açarım ve önlerini fönlerim.mutlaka sprey kullanıp sabitlerim.o kadar doğal ve güzel duruyor ki;bütün arkadaşlarım yapmaya çalışıyor.bu doğal ve güzel görüntüyü kuaförler veremediği için kuaföre hiç gitmem.beni tanımayan kimse inanmıyor kendim yaptığıma.şiddetle tavsiye ederim.becerilerinize kalmış gerisi.
bu aksam arkadasımın abısının nısanı var geceden bende gazeteyle sardım 5 e dogru acıp gusel bı model verecem:dance::dance:
Canım merhaba, ben de eskiden gazete kağıdına sarardım .Ben sana daha güzel bir tarif vereyim .Gazete kağıdı yerine ince kumaş parçası ama en güzeli naylon kadın çorabı kullanabilirsin .Ben naylon çorabı ince şeritler halinde kesip kıvırcılık derecesine göre tutamlara ayırıp sarıyordum .(saçlar yıkanmış ve kuru olacak ) .Kumaş uçlarını bir kere bağla , asla açılmaz .Bir gece bekletiyordum , vaktin yoksa birkaç saatte olabilir .Sonra saçları açıp baş aşağı fırçala.Fırçalarsan kabarık kıvırcık oluyor .Ellerinle bukleleri tarasan daha soft ve dalgalı olur.Son derece dayanıklı ve yıkayana kadar bozulmayan kıvırcık saçların olur.gazete içtemi kalıyo yani uzun bi halde kesip onamı sarıyoruz bide dışa doğrumu sarıyosunuz kızlar ??????
Canım merhaba, ben de eskiden gazete kağıdına sarardım .Ben sana daha güzel bir tarif vereyim .Gazete kağıdı yerine ince kumaş parçası ama en güzeli naylon kadın çorabı kullanabilirsin .Ben naylon çorabı ince şeritler halinde kesip kıvırcılık derecesine göre tutamlara ayırıp sarıyordum .(saçlar yıkanmış ve kuru olacak ) .Kumaş uçlarını bir kere bağla , asla açılmaz .Bir gece bekletiyordum , vaktin yoksa birkaç saatte olabilir .Sonra saçları açıp baş aşağı fırçala.Fırçalarsan kabarık kıvırcık oluyor .Ellerinle bukleleri tarasan daha soft ve dalgalı olur.Son derece dayanıklı ve yıkayana kadar bozulmayan kıvırcık saçların olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?