Saç Kesim Şekilleri gazeteyle saç sarmayı bilen var mı? çok acil yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi bal peteği
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
canım tutmassa çok üzülürsün çünkü benimde başıma geldi tutarsa bile yarım saat sonra bozulabilir en iyisimi kuafore git 3-4 gün boyunca bozulmuyor ..

Bende yapıyorum ara sıra bunu..Kızlar çok basit nası yapamıyorsunuz anlamadım..Gazete kağıtlarını kesin onları bükün sarmadan önce krem sürün bence jöleden daha iyi saçınızı bu kağıtlara dolayın ve kağıtlarında açılmaması için iki ucunu birleştirip hani küçücük lastikler varya örgü için kullanılıyor onlarla iki ucunu bağladığınızda kolay kolay açılmıyor iple açılabilir..bu kadar basit..Umarm anlatabilmişimdir..birde saçınızı çok incecik alıpta sarmayın biraz daha kalın alın,sarıp açtıktan sonra o kalın bukleleri ayırdığınızda daha güzel oluyor..

birde ben saça dalga vermek için(tabi bu her saça olmuyor kuzenin saçında denedim olmadı saçın çokk kalın olmaması lazım) Saçımı banyodan sonra nemli haliyle kremliyorum bikaç dk sonra öne atıp havluyla saçımı diplere doğru sıkıyorum çok güzel duruyor..

saçların katlıysa öyle oluyo bnmde öyle Oluyo banyodan sora kremliorum bide topluorum topuz yapıorum açıorum kıwır kıwır oluo.Çoğu arkadasımın olmuo mesela :)

İpe düğüm atar gibi gazeteyi sımsıkı bağlamak zorunda değilsin.Saç çıkmayacak kadar yap açılmaz.Yatarkende tülbent tak toplu halde durur cnm.

ay alemsiniz kızlar ya ninelerimizin yokluk zamanından kalma teknigidir bu şimdi boyboy bigudıler mevcut istidigin incelikte dalga elde ediyosun bari renkli sayfalarıyla sarın çünkü siyah beyaz iç sayfaların felaket boyası cıkar 8biz küçcükken tam lüle için de ocakta iyi ısıtılmış tornavida kullanılırdı hani denemek isteyen olursa)

saçlarını banyodan sonra tamamen mi kurutuyorsunfisfisfis
bide gece bozulmuyormu ki

valla bu işi bende anlayamadım sardığınız kumaş yada gazeteler içtemi kalıyo nası sarıyosunuz resimle en azından görebilsek iyi olr .internettede bulamadm saçımda pırasa gibi dümdüz arada değişiklik olsn istiyorum :1no2::çok üzgünüm:

arkadaslar bunu duymustum ama bı turlu bende anlayamadım yaa,anladıgım kadarıyla gazete parcalarını kucuk parcalar halınde kare yapıp kesıyoruz,sonra bı tutam sacı parmaga doluyup ustunude gazete parcalarıyla sarıp ıple baglıyoruz sanırım,yoksa su sekıldemı;kare gazete parcası ve bı tutam sacı bırlıktemı doluyoruz,arkadaslar bı yardım yaa bu ısı anlamak ıstıyorm

canim bende bi kagit peceteyi dort parcaya bolup uzunlamasina katliyorum sonra strecle uc dort kat sariyorum gazeteden daha rahat baglaniyo ve cozuluyo sonra rahatlikla doluyorum saclarimi tabiki biraz iri tutamlarla sabahta aciyorum iri tutamlari ayiriyorum spreyliyorum bide kullaniyorum superde oluyo dene bak bana tesekur edersin

bu aksam arkadasımın abısının nısanı var geceden bende gazeteyle sardım 5 e dogru acıp gusel bı model verecem:dance::dance:

gazete içtemi kalıyo yani uzun bi halde kesip onamı sarıyoruz bide dışa doğrumu sarıyosunuz kızlar ??????

gazete içtemi kalıyo yani uzun bi halde kesip onamı sarıyoruz bide dışa doğrumu sarıyosunuz kızlar ??????
Canım merhaba, ben de eskiden gazete kağıdına sarardım .Ben sana daha güzel bir tarif vereyim .Gazete kağıdı yerine ince kumaş parçası ama en güzeli naylon kadın çorabı kullanabilirsin .Ben naylon çorabı ince şeritler halinde kesip kıvırcılık derecesine göre tutamlara ayırıp sarıyordum .(saçlar yıkanmış ve kuru olacak ) .Kumaş uçlarını bir kere bağla , asla açılmaz .Bir gece bekletiyordum , vaktin yoksa birkaç saatte olabilir .Sonra saçları açıp baş aşağı fırçala.Fırçalarsan kabarık kıvırcık oluyor .Ellerinle bukleleri tarasan daha soft ve dalgalı olur.Son derece dayanıklı ve yıkayana kadar bozulmayan kıvırcık saçların olur.

Son düzenleme:

deniycem inşalla becerebilirim a.s.

Bu sarma olayını tam olarak anlatabilecek varmı?Yani mesela gazeteyi uzunlamasına katlayıp saçın etrafına dolayacakmıyız? Hiçbir etkisi olmaz ki öyle :S

sanırım bende beceremem benim saçım çok sert ama şekil kolay alıyo denesem mi acaba ?_

Saclarim biraz daha kisa iken kagit havlu ile yapiyordum bu islemi...gamyoncuiremsu

Kagit havluyu iki tarafi ücgen haline getirip kütük gibi sar...iri dalga istiyorsan 2-3 tane üst üste koyup kalin sarabilirsin...sonra saclarini dola üstüne ve kagit havluyu iki yandan bagla, cok güzel oluyor...

Simdi saclarim cok uzadi kendim yapamiyorum ama eskiden cok yapardimhihoyyyt

yarın denemem lazım bunu-tatlicadiarzu-
inşallah becerebilirima.s

Bikere öle bi maceram olmstu. 10 yasndaydm. Doum günüm icin arkadasımın ablasına sardırmıstm. Gece öle yattm sabah kalkınca bonus gibi oldum. Sora tarayıp düzlestrdm xD Bnde gitmedi yni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…