- 28 Şubat 2021
- 1
- 1
- 1
- 23
Merhaba randevuyu nasıl aldınız acaba? Asistanından mı yoksa online mi online ise hangi siteden cevabınızı bekliyorummmMerhaba kızlar. Benim sorunum burun değil meme küçültme ama size birazda olsa fikir verir diye yazıyorum. Bende duygu hocaya ameliyat oldumHastanedeyim henüz. Bugün çıkıcam inşallah. Çoook memnun kaldım gerçekten gözünüz kapalı gelebilirsiniz. Ücrette ödemedim. Sadece 130 lira sütyen bide 65 liraya özel bandaj aldım. Çok ilgili bir doktor sizde ne gerginlik bırakıyor nede kafabızda soru işareti herşeyi cevaplıyor. Ve en önemlisi çok güzel iki tane minnak dik memem oldu ki henüz şişi var ödemi var falan yani bu hali bile muhteşem. Duygu hanım hakkında kafanızda soru işareti kalmasın. Gönül rahatlığı ile gelin.
Evet be ocak 19 da oldum. Ameliyatı sgk ödedi ben sadece sütyen aldım 130 liraya. Sormak istediğini bişey varsa sorabilirsinizmerhaba meme küçültme ameliyetı oldunuz mu bende istiyorum olmak acaba ne kadara yaptırdınız
Merhaba ayın son iki iş günü plastik cerrahı randevuları açılıyor internetten aldım hastanenin kendi sitesinden alabilirsiniz. Telefonlada alabilirsiniz sanırım. Sitelede telefon numaraları var.Merhaba randevuyu nasıl aldınız acaba? Asistanından mı yoksa online mi online ise hangi siteden cevabınızı bekliyorummm
İnsallah duygu hcoaya almıssındır randevunubenle bu süreci paylaşır mısınız randevu alıcam ama ahsen öncü ve duygu ötgöz arasında kaldım
Brn oldum cokda memnun kaldımOldunuzmu ameliyat nasıl başarılı buldunuz mu bende duygu hanma olacağım
Brn oldum cokda memnun kaldım
Ameliyat oldum memnunum sadece burun kanadım biraz geniş o da hem kendimden hemde burun üstüne takılan atelden kaynaklı doğal görünümü var
Duygu hanıma direkt randevu alamıyorsunuz malesef şansınıza denk gelir inşallah yada gidince sekretere bi söyleyin belki olurOnline randevu ile randevu aldım ama doktor adı yazmıyor. Duygu hocadan almak istiyordum randevuyu. Nasıl alıyoruz acaba yardımcı olabilir misiniz?
teşekkür ederim siz duygu hanımla görüştünüz mü? Memnun musunuz?Duygu hanıma direkt randevu alamıyorsunuz malesef şansınıza denk gelir inşallah yada gidince sekretere bi söyleyin belki olur
çok çok geçmiş olsun umarım istediğiniz gibi olmuştur.. Duygu hanımla görüştükten sonra kaç gün sonraya randevu verdi acaba? bir de gerçekten güven veriyor mu doktor ne hissettiniz? ayrıca sizin ameliyatınızı karşıladı mı sgk? ne kadar ödeme yaptınız? kusura bakmayın çok fazla soru oldu.. Ne zamandır istediğim bir ameliyat bu aralar çok fazla araştırıyorum. siz de yeni olmuşken sorayım dedimMerhaba ben de duygu hanıma ameliyat olalı 3 gün oldu başarılı bir şekilde geçirdim pazartesi tamponlar alınacak korkulacak hiç bir şey yokmuş az morluklar oluyor ama okadar da olur sonuçta kemikler kırılıyor içinde bir kazı çalışması oluyor ama hastaneye güvenin son derece bu işi profesyonel bir şekilde kadrosu tam hijyen koşullarda emin ellerde yapılıyor gözü kapalı ameliyata girebilirsiniz şimdiden merak içindeyim nasıl bir burun çıkacak ortaya çok aşırı büyük burnum yoktu ama çok az hatta dışarıdan belli olmayan bir kemer vardı sadece içten kemik eğriliği vardı okadar.
Canım duygu hanım gerçekten ilgili sıcak anlayışlı hoş bir bayan ben şahsım adıma çok sevdim hiç bir soruma ters cevap vermedi gerçekten sgk karşıladı evet 250 TL sadece tampon alçı vs parasını medikalci geliyor sekreterliğe ona ödeme yaptık onun dışında kesinlikle ne bir oda parası ne bir başka ekstra ücret talep edilmedi herşey çok güzel geçti odacı ve hemşireler bile öyle güzel ilgilendiki ben bile bukadar olacağını düşünmedim açıkçası 1 gece narkozdan dolayı yatmak zorunda kalıyorsunuz bence güzel fikir kalınması olaki aksi durumlar için kontrol altında tansiyon nabız vs gibi ağrı kesici yapılıyor sonuçta ben kendimi çok güvende bebek gibi hissettim hatta imkan olsa 1 hafta hastanede kalsam diye düşünmedim değil refakatçi dışında kesinlikle katlara kimseyi almıyor lar korkulacak gerçekten bir durum yok içini ferah tut stres olmuyor değil ama o anı yaşıyorsun ve sonradan boşuna endişe etmişim diyorsun.çok çok geçmiş olsun umarım istediğiniz gibi olmuştur.. Duygu hanımla görüştükten sonra kaç gün sonraya randevu verdi acaba? bir de gerçekten güven veriyor mu doktor ne hissettiniz? ayrıca sizin ameliyatınızı karşıladı mı sgk? ne kadar ödeme yaptınız? kusura bakmayın çok fazla soru oldu.. Ne zamandır istediğim bir ameliyat bu aralar çok fazla araştırıyorum. siz de yeni olmuşken sorayım dedim
Ameliyat günü şöyle 25 şubatta muayene oldum 10 mart uygun mu diye sordu duygu hanım bana bende aaa çok erken değilmi dedim 1 Nisan olsun ancak hazırlarım kendimi dedim defterine baktı uygun dedi bende o vakit 1 Nisan olsun dedim 23 martta kan tahlilleri EKG ler yapıldı bunların sonucu çıkınca anestezi randevusu aldım hemen onay verdi tahlil sonuçlarına 29 mart ta ise covit testi yapıldı ve 1 Nisan sabah 7 de hastane yatışım yapıldı 10 da ameliyathaneye götürüldüm 10:30 da ameliyatım başladı başlamadan evvel de ekip çok güzeldi onu da söyleyim öyle kendimi emin eller de hissettim ve gerekli aşamalardan geçince uyudum uyandım ameliyat bitmişti zaten saat 1 de bitmiş ve servise çıkardılar.Canım duygu hanım gerçekten ilgili sıcak anlayışlı hoş bir bayan ben şahsım adıma çok sevdim hiç bir soruma ters cevap vermedi gerçekten sgk karşıladı evet 250 TL sadece tampon alçı vs parasını medikalci geliyor sekreterliğe ona ödeme yaptık onun dışında kesinlikle ne bir oda parası ne bir başka ekstra ücret talep edilmedi herşey çok güzel geçti odacı ve hemşireler bile öyle güzel ilgilendiki ben bile bukadar olacağını düşünmedim açıkçası 1 gece narkozdan dolayı yatmak zorunda kalıyorsunuz bence güzel fikir kalınması olaki aksi durumlar için kontrol altında tansiyon nabız vs gibi ağrı kesici yapılıyor sonuçta ben kendimi çok güvende bebek gibi hissettim hatta imkan olsa 1 hafta hastanede kalsam diye düşünmedim değil refakatçi dışında kesinlikle katlara kimseyi almıyor lar korkulacak gerçekten bir durum yok içini ferah tut stres olmuyor değil ama o anı yaşıyorsun ve sonradan boşuna endişe etmişim diyorsun.
O kadar güzel ayrıntılı cevap vermişsiniz ki öncelikle teşekkür ederim. İçimdeki o bilinmezlik azaldı heyecanlandımAmeliyat günü şöyle 25 şubatta muayene oldum 10 mart uygun mu diye sordu duygu hanım bana bende aaa çok erken değilmi dedim 1 Nisan olsun ancak hazırlarım kendimi dedim defterine baktı uygun dedi bende o vakit 1 Nisan olsun dedim 23 martta kan tahlilleri EKG ler yapıldı bunların sonucu çıkınca anestezi randevusu aldım hemen onay verdi tahlil sonuçlarına 29 mart ta ise covit testi yapıldı ve 1 Nisan sabah 7 de hastane yatışım yapıldı 10 da ameliyathaneye götürüldüm 10:30 da ameliyatım başladı başlamadan evvel de ekip çok güzeldi onu da söyleyim öyle kendimi emin eller de hissettim ve gerekli aşamalardan geçince uyudum uyandım ameliyat bitmişti zaten saat 1 de bitmiş ve servise çıkardılar.
Ne kadara oldunuz ? Memnun kaldınız mı ?Bende ameliyat olmak istiyorum doktor arıyorum .Gazi hastahnesine online randevu aldım randevular ayın son 2 iş gününde açılıyor pol1 de dr duygu ötgöz şibara muayne oldum ameliyatımı kendisi yapacak eşi serhat beyin adını çok duydum ama duygu hanım hakkında tek forumu ben açtım ben gazide ahsen öncü hocanın yaptıgı burunları gördüm duygu hoca çok güven verdi bana merak edenler ilgili süreci bana sorabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?