- Konu Sahibi kellysonkelly
-
nebil bozdogandan memnun olmayan kişiler varmış okuduguma göre ferruh bingülden memnun kalanlar var mı
ferruh bingülü bende cok arastırdım halada arastırıyorum aılemı ıkna edebılırsem yakın bı zamanda bende burunucu estetıgı olmak ısıtıyorum..ferruh bıngulden cok memnun olanlarda var olmayanlarda bende kararsız kaldım ama gercek olan bırsey varkı herkes aynı burun anatomısıne sahip değil tabıkı amelıyat sonrası farklılık olması dogal diye düşünüyorum fiat olarakda uygun gözlemledıgım kadaryla da memnun olanlar daha fazla bı ıkı kısı gördum sadece..
yanı bı kac kısı memnun degıl hele gögus yaaptıran herkes cok memnun öve öve bıtıremıyorlar ferruh bıngulu..
nebil bozdogandan memnun olmayan kişiler varmış okuduguma göre ferruh bingülden memnun kalanlar var mı
göğüs yaptıranlar memnun ama burunda nasıl bilmiyoruz ki.. onun dısında ankarada tutulan biri varmı?
bde kmse selehattin özmeni bilmiyomu kızlar ya :)
fzla derken? ne kadar fazla? caresiz kaldım yaa cok aklım karıstı :2:
Ben de ankarada oturuyorum,üçüncü ameliyatımı olacağım hem nefes hem görüntü problemi var. ama hala aklıma yatan,gerçekten güvenebileceğim bir doktor bulamadım bulamadım
gerçi emre ilhan ilhan istanbulda oturuyor ama bir onu araştır istersen ::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?