Gazi üniversitesi Özgün Kılıç?

burunburun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
249
81
28
24
Merhaba arkadaşlar. Bugün gazi üniversitesi hastanesinde Özgün bey ile görüştüm. Kendisi çok insan canlısı, sevimli bir insan. Temmuz başına da ameliyat için randevu aldım. Daha önce görüşen veya ameliyat olan varsa yorumlarını yazabilir mi? Çok merak ediyorum, teşekkürler.

Bir kez daha duymuştum burada adını ben. Ama hiçbir bilgim yok malesef. Nedense ben Gazi doktorlarına bir güven duyuyorum umarım sorunsuz atlatırsınız. Merak ettiğim bir konu var. Randevuyu alırken doktor seçimi yapamıyor muyuz? Şansımıza hangi doktor gelirse ona mı gidiyoruz. :(

Bir kez daha duymuştum burada adını ben. Ama hiçbir bilgim yok malesef. Nedense ben Gazi doktorlarına bir güven duyuyorum umarım sorunsuz atlatırsınız. Merak ettiğim bir konu var. Randevuyu alırken doktor seçimi yapamıyor muyuz? Şansımıza hangi doktor gelirse ona mı gidiyoruz. :KK43:
Ben de duydum evet, arkadaşlarla görüştüm hatta şimdilik memnunlar :) Evet randevu alırken direkt polikinliğe alıyoruz, doktor seçimi yapılmıyor. Ben gittiğimde Giray bey ve Özgün bey vardı. Şans işi yani :) Gidin bir görüşün bence fiyatlar aşırı uygun.

Bana 2 bin dedi, kendisi asistan. Kişiden kişiye değişir sma görüşün.
Of eğer randevu alırlen rastgele veriyorlarsa biraz şansa bağlı. Görüşmek isterim ama o doktora verirler mi? Ya da özellikle bir dr seçmek istesem... yoksa şansımıza kim çıkarsa ona gideceğiz

Ben de duydum evet, arkadaşlarla görüştüm hatta şimdilik memnunlar :) Evet randevu alırken direkt polikinliğe alıyoruz, doktor seçimi yapılmıyor. Ben gittiğimde Giray bey ve Özgün bey vardı. Şans işi yani :) Gidin bir görüşün bence fiyatlar aşırı uygun.
Giray bey orada mı hala

Of eğer randevu alırlen rastgele veriyorlarsa biraz şansa bağlı. Görüşmek isterim ama o doktora verirler mi? Ya da özellikle bir dr seçmek istesem... yoksa şansımıza kim çıkarsa ona gideceğiz
Evet sahiden şans, ama arayıp hangi doktoru istiyorsanız, hangi gün orada olduğunu öğrenebilirsiniz belki. Sizce ameliyat olayım mı?

Evet sahiden şans, ama arayıp hangi doktoru istiyorsanız, hangi gün orada olduğunu öğrenebilirsiniz belki. Sizce ameliyat olayım mı?
İnanın bilmiyorum. Hiç duymadığım bir isim. İnsan biraz olsun duyduğu, masaya yatarken içinin rahat edebileceği birini istiyor. Yani Instagram’da bir sürü doktor gördüm burunları kalın bırakan, çok kavis veren, hiç kavis vermeyen... bunları görünce de çok ikilemde kalıyorum dr konusunda. Siz gittiniz görüştünüz içinize sindiyse ve bir an önce kurtulmak istiyorsanız olun. Ama vakit sıkıntınız yoksa belki duyduğunuz isimlerle de görüşebilirsiniz. Ben bilindik isimlerden randevu kovalamaya çalışacağım. Ama 3-5 ay sonraya verirlerse tarih bekleyemem o kadar. Bende şansa bırakıp karşıma çıkan doktora kendimi emanet edeceğim mecbur. KBB doktorlarını düşünmez misiniz? Mesela Melih Şahin çok merak ediyorum onu.

İnanın bilmiyorum. Hiç duymadığım bir isim. İnsan biraz olsun duyduğu, masaya yatarken içinin rahat edebileceği birini istiyor. Yani Instagram’da bir sürü doktor gördüm burunları kalın bırakan, çok kavis veren, hiç kavis vermeyen... bunları görünce de çok ikilemde kalıyorum dr konusunda. Siz gittiniz görüştünüz içinize sindiyse ve bir an önce kurtulmak istiyorsanız olun. Ama vakit sıkıntınız yoksa belki duyduğunuz isimlerle de görüşebilirsiniz. Ben bilindik isimlerden randevu kovalamaya çalışacağım. Ama 3-5 ay sonraya verirlerse tarih bekleyemem o kadar. Bende şansa bırakıp karşıma çıkan doktora kendimi emanet edeceğim mecbur. KBB doktorlarını düşünmez misiniz? Mesela Melih Şahin çok merak ediyorum onu.
Gerçekten şans işi... İnternette çok kötü doktorlar da var, çok kötü yapıp reklamını iyi yapan doktorlarda. Acelem yok ama sizin gibi ben de olup kurtulmak istiyorum artık çünkü her ay fiyatlar artıyor. Bugün Gazi üniversitesi kulak burun boğazı aradım, cuma günleri randevular açılıyormuş. Ben de gördüm o doktoru bu forumda bir hanımefendi yazmıştı, girip baktım instagramına gayet hoş burunlar yapmış. Şansımızı deneyelim bir bakalım.. Bu gittiğim doktor çok iyi fakat içime sinmedi, aramaya devam :D Gittiğim beşinci doktordu, bir an önce son bulmasını diliyorum. Sizi de çok sık görüyorum burada, gidersem size haber veririm, lütfen siz de bana verin.

Gerçekten şans işi... İnternette çok kötü doktorlar da var, çok kötü yapıp reklamını iyi yapan doktorlarda. Acelem yok ama sizin gibi ben de olup kurtulmak istiyorum artık çünkü her ay fiyatlar artıyor. Bugün Gazi üniversitesi kulak burun boğazı aradım, cuma günleri randevular açılıyormuş. Ben de gördüm o doktoru bu forumda bir hanımefendi yazmıştı, girip baktım instagramına gayet hoş burunlar yapmış. Şansımızı deneyelim bir bakalım.. Bu gittiğim doktor çok iyi fakat içime sinmedi, aramaya devam :KK70: Gittiğim beşinci doktordu, bir an önce son bulmasını diliyorum. Sizi de çok sık görüyorum burada, gidersem size haber veririm, lütfen siz de bana verin.
Randevu için KBB cuma günleri, Estetik Cerrahi de ayın son iki çalışma günleriymiş. Bende cuma gününü bekliyorum. Eğer olursa Melih Hoca’dan randevu alacağım ama bir hastasıyla konuştum çok meşgul dedi. Ben de gittiğim zaman size haber veririm. Görüştüğünüz doktorların hepsi devlet hastanesinde miydi?

Bir şey sormak istiyorum pandemiden dolayı mı bu şekilde randevu alınıyor normalde mhrs üzerinden istediğimiz doktor için randevu alınıyor diye biliyorum

Randevu için KBB cuma günleri, Estetik Cerrahi de ayın son iki çalışma günleriymiş. Bende cuma gününü bekliyorum. Eğer olursa Melih Hoca’dan randevu alacağım ama bir hastasıyla konuştum çok meşgul dedi. Ben de gittiğim zaman size haber veririm. Görüştüğünüz doktorların hepsi devlet hastanesinde miydi?
Evet baya yoğunlar ama olsun.. Zaten aylardır bekliyoruz, siz de bekliyorsunuz diye tahmin ediyorum. Ben Mustafa Bezirgan, Esabil Eker, Özmen Kara, Mert Çalış ve Özgün Kılıç ile görüştüm. Açıkcası Mert beye olmaya karar vermiştim ama.. Bir de Melih beye bakalım. Cuma sabah 8 de telefona yapışacağım :D

Evet baya yoğunlar ama olsun.. Zaten aylardır bekliyoruz, siz de bekliyorsunuz diye tahmin ediyorum. Ben Mustafa Bezirgan, Esabil Eker, Özmen Kara, Mert Çalış ve Özgün Kılıç ile görüştüm. Açıkcası Mert beye olmaya karar vermiştim ama.. Bir de Melih beye bakalım. Cuma sabah 8 de telefona yapışacağım :KK70:
Mert Çalış bende düşünmüştüm ama fiyatları diğer doktorlara göre doçent olduğu için pahalı diye duydum 8000 civarıymış sanırım. Yani aslında estetik için elbette pahalı bir rakam değil ama onun yerine başka doktorlara daha uygun fiyatlara olmaya karar verdim. Bende yarın Melih Bey için saat 8de telefondayım inşallah alırız. :)

Back
X