Gazi Yıldırım, Yeditepe

sznrndz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2012
287
1
26
İstanbul
Bu başlıkta çok eskiden yazılmış ve çok az bilgi bulabildim. Ben yeniyim, Yeditepe Üniversitesinde Gazi Yıldırım'ın hastası olan var mı? Memnunmusunuz? Lütfen paylaşırmısınız
 
7-8 aydir Gazi beyin hastasiyim ve su anda da 5 haftalik hamileyim.
Kendisiyle 2 sorun yasadigim icin doktorumu degistirecegim ve Şifa ya Yasemin hnma gidecegim.
Soyle ki, hamile kaldigim netlesmeden once yumurtaliklarimda tegl agrisina benzer agrilar basladi adet donemimnden baya once. Bunu sormak icin kendisini aradigimda agri kesici alin gecmesse gelin gibi klise bir yanit verdi. Ben de hamile olabilir miyim peki diye sordum, buna karsilik olarak olabilirsiniz en iisi parol ya da minoset icin hatta hicbisi icmeyin gemesse 2 gun sonra gelin dedi.
Kan testi ile gebelik netlesince esimle birlikte gittik, ama bhcgm 2000 alti oldugu icn keseyi goremeyiz dedi. Yine de ultrasona aldi ve orada rahim duvarindaki kalinlasmaya bakarak evet gebelik var yanitini verdi. Sonra odasina gectigimizde sureci anlatirken birden lafin arasinda dusuk de yapabilirsiniz sakin uzulmeyin dedi. O ana kadar aklimin ucunda dusuk yoktu ama simdi her gun her agrida acabami diye korkuyorum.
 
Genelde ilk haftalarda düşük olayı çok yaşandığı için ve bukadar erken gebelikte ümitlendirmemek içinde söylemiş olabilir, sıkmayın canınızı, umarım herşey yolunda gider:)
 
Daha kibarca soylemis olsaydi bu kadar takilmazdim ama saniyorum biraz da hormonlarimin etkisiyle rahatsiz oldum :) hersey yolunda gidecek insallah! :))
 
Ben de 5 aylık hamileyim ve Gazi Bey'in hastasıyım, gözüm kapalı tavsiye ederim kendisini. ilgisi alakası ve bilgisi gerçekten çok iyi. her an ulaşabiliyorsunuz, telefon ya da maille. amerikada çalışmış sanırım bir sure o yuzden tıp bılgısı nıspeten cok daha gelısmıs ve ıyı.
tavsiye ederim.
 
gazi beyle tanışalı yaklaşık bir yıl oldu.ilk hamileliğimdi ve iyi bir doktor arıyordum,karşıma gazi bey çıktı.hakkında bir tane bile şikayet duymamıştım.hamilelik sürecim ve doğumum çok güzel geçti.gazi bey için en önemli şey anne adayının moralini yüksek olması, anne adayının mutluluğu onun için çok önemli.
güler yüzlü,sıcakkanlı insana aşırı derecede güven veren bir doktor istediğiniz zaman telefonla yada maille ulaşabiliyorsunuz .gözüm kapalı güvenebileceğim ve tavsiye edebileceğim bir doktor.
 
Onunla bebeğimin ölümüyle sonuçlanan riskli bir gebeliğin ardından yaşadığım kaygılardan sonra tanıştım.
Kafamdaki tüm soruların cevabını buldum.
Şimdi diyorum ki keşke en baştan bu doktora gitseymişim.
Kendisi hem ilgili, hem bilgili, hem sıcakkanlı bir doktor.
Aldığı ünvanlar onun insan sevgisinden ve meslek etiğinden hiçbir şey götürmemiş.
Onun için en önemli şey anne adayının psikolojik bakımdan iyi olması.
Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
Hem telefonla hem maille ulaşabiliyorsunuz kendisine.
 
Gazi benim de doktorumdu. Ilk gittigim doktor olan emel balkandan sonra ilaç gibi geldi. Cok pozitif ve rahat olmasini sağlıyor gebenin... benim gibi pimpirikli birine bile rahat hamilelik yasatti saolsun:)) gözüm kapali tavsiye ederim.
 
merhaba,
Ben de bebelik takibimi Gazi Bey'e yaptırıyorum ancak normal doğum konusunda düşüncelerini bi türlü anlayamadım. ilk muyeneye gittiğimizde senin benim isteğim değil, bebeğin istediği önemli, ben sonuna kadar giderim gibi bi şeyler dedi ama netten araştırmalarımda normal doğum yapan 1 hastasına denk geldim sadece.
ben her şey düzgün giderse normal olmasını istityorum ama sanki bi ş ekilde seni sezeryan için yönlendiriyor sanırım.
sırf bu yüzden bile değiştirebilirim:(
 
Merhaba twister, Gazi Bey'le devam ettiniz mi? Normal dogum mu oldu? Ben de Gazi Bey'in bu konudaki tavrini anlayabilmis degilim. Sevgiler
 
Yakın zamanda gazi beyin hastasi olan yok mu?
 
merhaba

hamileliğim boyunca gazi bey kontrolündeydim. sonunda 39+4te sezaryen ile doğum yaptım. kendisi normal doğum yanlısı, ben de normal doğum istiyordum ancak bazı sıkıntılar sebebiyle benim ve eşimin kararıyla sezaryen ile bebişimize kavuştuk. kendisi çok iyi bir doktor ve çok iyi bir insan. gözüm kapalı tüm arkadaşlarımı kendisine yönlendiriyorum. etrafımda da ondan en ufak bir şikayet duymadım.
 
Ben de gazi beyde dogum yapanlardanim.herkes iyi bir doktor olabilir ama iyi bir insan olabilmek ayri bence.
Mesleğine aşık basarili ender insanlardan.Iyi ki Allah karşıma çıkarmış.basarilari daim olsun
 
Merhaba, Gazi bey hakkında başka yorumları olan var mı ?
 
Ben 2. kez hamileyim ve Gazi Bey Prof.oldugu icin hastanesinin fiyatlari zaten ucuk oldugu icin, özel sigortam olmasina ragmen gidemiyorum..:KK43:
 
Back
X