Gaziantep de onerebiliceginiz tüp bebek merkezi var mı ?

Biz Gaziantep novafertil de Ruşen beye yaptırdık ilk denememizdi şu an 5 haftalık hamileyim ve çok memnun kaldık merkezden. Umarım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder ve inşallah en kısa zamanda sizlerede nasip olur.
merhaba ben de galiba yakın zamanda Ruşen beye gideceğim. sizin sorun neydi acaba neden çocuğunuz olmuyordu?

merhaba ben de galiba yakın zamanda Ruşen beye gideceğim. sizin sorun neydi acaba neden çocuğunuz olmuyordu?
eşimin değerleri düşüktü özellikle morfoloji ve hız sıkıntımız vardı ilk etapta 5 milyondu sperm sayımız 18 milyona çıkarmıştık takviyelerle tedaviden önce ama maalesef morfoloji yine 1 di o yüzden daha fazla zaman kaybetmek istemedik

eşimin değerleri düşüktü özellikle morfoloji ve hız sıkıntımız vardı ilk etapta 5 milyondu sperm sayımız 18 milyona çıkarmıştık takviyelerle tedaviden önce ama maalesef morfoloji yine 1 di o yüzden daha fazla zaman kaybetmek istemedik
Sperm değerlerini 5 milyondan 18 milyona nasıl çıkardınız ? Ne kullandınız bu sayıya ulaşmak için? Lütfen anlatır mısınız ?

Sperm değerlerini 5 milyondan 18 milyona nasıl çıkardınız ? Ne kullandınız bu sayıya ulaşmak için? Lütfen anlatır mısınız ?
açıkçası kullanmadığımız bişi kalmadı herşeyi denedim ne bulduysam
ilk olarak üroloji doktoru klomen yazdı onu hiç bırakmadık evicap 200 lük e vitamini içti 1 kutu proxeed plus içti onu bitirince emodex kapsül aldık, bunun yanında sürekli tarifi dolaşan bi macun var balla yapılan ondan yedi hergün bi kaşık,zeytinyağında bekletilmiş incir yedi.Keçiboynuzu kürü de denedik ve bence o gerçekten işe yarıyor. Kısacası her yolu denedik. Ama düzenli olarak kullandığı tek şey klomen haptı.Bunların hepsi aynı anda içilmedi bu arada biri bitip diğerine mesela ilk ay klomen evicap ve macun kullandı.Sonra klomen evicap proxeed plus o şekilde.

kullandığımız şeylerin işe yarayıp yaramadığını da her ay sperm testi yaparak ölçüyoduk. Mesela ilk test 5 milyonken 2. test 9 milyondu ve hız iki katından fazla artmıştı , morfoloji 1 den 4 e çıkmıştı. O ay klomen evicap ve proxeed kullandı.

Back
X