Canim ben de tedavi sürecindeyim rusen hocayi bir kere goruyosun kontrolleri diger doktor yapiyor rusen bey toplama ve transferde oluyor ins benim sonuc pozitif olur da sana da ümit olurKızlar merhaba ben de yarın bu merkeze görüşmeye gidiyorum ruşen hoca için randevu aldık siz memnun musunuz merkezden?
Canim aradilar 3 yumurtanin da gelisimi iyi dediler transfer gununu soyleriz dediler 5. Gun olacak gibi carsamba yani ins oyledir hepsi de kalir 5. Gune...Ins canim Allah herkese nasip etsin çok stresli bir süreç ama olumlu oluncada güzel oluyor transfer olduktan sonrada ananas ye veya suyunu iç tutunmaya sagliyormus
İnş hamiş olursun da bebişini sağlıkla kucağına alırsınCanim aradilar 3 yumurtanin da gelisimi iyi dediler transfer gununu soyleriz dediler 5. Gun olacak gibi carsamba yani ins oyledir hepsi de kalir 5. Gune...
Ins cabin hayirlisi olsunCanim aradilar 3 yumurtanin da gelisimi iyi dediler transfer gununu soyleriz dediler 5. Gun olacak gibi carsamba yani ins oyledir hepsi de kalir 5. Gune...
Cnm dün iki tane 5. Gun embriyo transferim oldu ins tutarIns cabin hayirlisi olsun
İnş tutar canım. Ben de gelecek ay novafertilde ilk denememi yaptırmayı düşünüyorum. Sen memnun kaldın mı şu ana kadar? Kaç güne bir muayeneye gittin iğne yaptırırken? Şimdi transfer sonrasu hangi ilaçları verdiler? Sen antepte oturuyorsun galiba, sana novafertili mi önerdiler? Ben de urfadan oraya gidip gelicem çağırdıkları günlerde. 2 transferi sen mi istedin doktor direk mi yaptı? 3. Embriyo 5. Güne gelememiş mi? Çok soru sordum kusura bakma canım. İnş bebişlerin tutunur sana. İkiz annesi olursun :)Cnm dün iki tane 5. Gun embriyo transferim oldu ins tutar
Canim iki günde bir gidiyosun sık gitmen gerekecek 3. Embriyom gelmedi 5. Gune doktor transfer etti ikisini de...ilaclar o kadar cok ki simdi nasil yazsam:)ilk gittigin gun veriyolar zaten listeyi ogrenirsiniz ins seninki de olumlu geçer novafertili biz tercih ettik giden kimseyi duymamistim yakın diyeİnş tutar canım. Ben de gelecek ay novafertilde ilk denememi yaptırmayı düşünüyorum. Sen memnun kaldın mı şu ana kadar? Kaç güne bir muayeneye gittin iğne yaptırırken? Şimdi transfer sonrasu hangi ilaçları verdiler? Sen antepte oturuyorsun galiba, sana novafertili mi önerdiler? Ben de urfadan oraya gidip gelicem çağırdıkları günlerde. 2 transferi sen mi istedin doktor direk mi yaptı? 3. Embriyo 5. Güne gelememiş mi? Çok soru sordum kusura bakma canım. İnş bebişlerin tutunur sana. İkiz annesi olursun :)
Anladım canım inş pozitif sonuç alırsın. Sonucunu merakla bekliyorumCanim iki günde bir gidiyosun sık gitmen gerekecek 3. Embriyom gelmedi 5. Gune doktor transfer etti ikisini de...ilaclar o kadar cok ki simdi nasil yazsam:)ilk gittigin gun veriyolar zaten listeyi ogrenirsiniz ins seninki de olumlu geçer novafertili biz tercih ettik giden kimseyi duymamistim yakın diye
hadi hayırlısı olsun canım hamile kalcaksın eminim sakın kendinde belirti arama bendede olmamıstı kaç yaşındasın iki tane transfer oldun bende ikinciye isticem iki tane haber ver mutlaka banadaCnm dün iki tane 5. Gun embriyo transferim oldu ins tutar
Canim sagolasin inş cok korkuyorum ariyorum valla hep...31 yasindayin benim transfer gunu iki tane kalmisti doktor tek dondurmuyorum deyince iki taneyu biz istedik bakicam dedi ama iki transfer etti bence açık soylemedi ama belliydi...hadi hayırlısı olsun canım hamile kalcaksın eminim sakın kendinde belirti arama bendede olmamıstı kaç yaşındasın iki tane transfer oldun bende ikinciye isticem iki tane haber ver mutlaka banada
Ya ıyı olmus ozaman bizde ikincisinde iki tane koyarsınız dmi diyince bakarız demişti demekki bizede yapar canım nezsman test günün inş hamilesindirCanim sagolasin inş cok korkuyorum ariyorum valla hep...31 yasindayin benim transfer gunu iki tane kalmisti doktor tek dondurmuyorum deyince iki taneyu biz istedik bakicam dedi ama iki transfer etti bence açık soylemedi ama belliydi...
Canim pazartesi ama benim umudum yok bariz adet belirtilerimi yasiyorum kasiklarim agriyor bacaklarim agriyor moralim bozuk yani tutmadi benceYa ıyı olmus ozaman bizde ikincisinde iki tane koyarsınız dmi diyince bakarız demişti demekki bizede yapar canım nezsman test günün inş hamilesindir
Ümidini kaybetme kasıklar benimde ağrımıştı benimde ümidim yoktu ağlaya ağlaya gitmiştim çıktı arada kasıklarına kramp gibi ağrı giriyomu hem herkesin farklı çok duydum adet belirtisi yaşayıp hamile olduğunu ögrenenCanim pazartesi ama benim umudum yok bariz adet belirtilerimi yasiyorum kasiklarim agriyor bacaklarim agriyor moralim bozuk yani tutmadi bence
Ya giriyo surekli ama benim her ay olan adet belirtilerim var mesela goguslerim agriyordu simdi gecti demek ki adet olucam umidim sıfır her gun agliyorum esim izin vermiyor erken test yapmama...iskence oldu bana bu süreçÜmidini kaybetme kasıklar benimde ağrımıştı benimde ümidim yoktu ağlaya ağlaya gitmiştim çıktı arada kasıklarına kramp gibi ağrı giriyomu hem herkesin farklı çok duydum adet belirtisi yaşayıp hamile olduğunu ögrenen
Ya giriyo surekli ama benim her ay olan adet belirtilerim var mesela goguslerim agriyordu simdi gecti demek ki adet olucam umidim sıfır her gun agliyorum esim izin vermiyor erken test yapmama...iskence oldu bana bu süreç
benim de adet belirtileri olmustu ama sonuç pozitifti bu moralini bozmasın, insallah tutunur bebeğin sanaCanim pazartesi ama benim umudum yok bariz adet belirtilerimi yasiyorum kasiklarim agriyor bacaklarim agriyor moralim bozuk yani tutmadi bence
Tsk ederim allah bagislasin bebegini...umarim öyle olur ins....benim de adet belirtileri olmustu ama sonuç pozitifti bu moralini bozmasın, insallah tutunur bebeğin sana
teşekkür ederim, tüpbebek olan bebeğim büyüdü sonradan süpriz kendi gelen bi bebeğim bile oldu, bugünler geçer dert etmeTsk ederim allah bagislasin bebegini...umarim öyle olur ins....
Novafertilde mi yaptirdin...cok sevindim ne güzel darisi bana olur ins cok zor bir süreç hic hamilelik belirtisi olmadi mi sende?teşekkür ederim, tüpbebek olan bebeğim büyüdü sonradan süpriz kendi gelen bi bebeğim bile oldu, bugünler geçer dert etmebende Gaziantepteyim bu arada,
Degerim 578 canım hamileyim :)Zaten idrar testinde çıkmaz canım yapma bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?