Gaziantep’ te çöpe atılan bebek

Hep deli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2017
54
56
38
42
Başlığı yazarken ellerim titredi, gözlerimden akan yaşları durduramıyorum.Kağıt toplayıcısı iki kardeş bulup hastaneye götürmüşler,Nasıl bir vicdana sığar bu. Ne oluyor bize? Allah’ım o bebeğe sağlık versin, hayatı boyunca çok mutlu olsun, hep iyi insanlarla karşılaştırsın, hiçbir sıkıntı vermesin inşallah, O yavrucağı oraya atanları bildiği gibi yapsın.

Bu insanlar doğum kontrol yönteminden habersizler mi? Tecavüz ensest vs mi? Küçük kız çocukları mı? Anlayamıyorum. Herkesin parmak izi alınıyor, ehliyet, kimlik diye. Şak diye çıkar aslında. Japonya ve Kore’de bebek kutuları var. Kutuya götürüp bebeği koyuyorlar ve bebek geldiğinde hemen birileri gidip onu kurtarıyor, çocuklar en azından ölmüyor ve anne de güvende olduğunu biliyor. Annelik duygusunu yaşayamayacak kadar travma mı yaşamış oluyorlar? Bilemiyorum. Bilmek ve anlamak da istemiyorum. Ensest ve tecavüzler azalsa belki...

O güzel bebeğin yardımcısı Rabbim

Hastanede çalışan bi yakın anlattı acile bi kız geliyor doğum yapıyor aile bebegi aliyor bunu oldurmemiz lazım yaşamamalı diyor bu tanıdık kişide noluyor ne yapmaya calisiyorsunuz diyor kızın babası diyor ki bu bebek çocuklarımın bebeği oğlumla kızımın bebeği böyle bi nesil olurmu o yüzden bu çocuğu ne yapmamız lazım diyor böyle olaylar yaşanıyor turkiyede.kizkardesimin okuldan öğrencisi abisi tarafından sürekli tecavüze uğruyor kimse hiç bisey yapmıyor.Cunku kizin psikolojisi bozulmuş artık soylediklerinede inandiramiyor kız kardeşim gördü vücudundaki morluklari ama kimse inanmiyo bu nasıl bi dünya nasıl adalet serefsizler yapacaklarını yapıyor yanlarına kar kalıyor

Yapm ya, dünya yıkılsın artık ne diyeyim.

Allah kahretsin yaaa ne diyim yaa kahrolsunlar artık. !!! Geçenlerde katarsis i izledim adam jigolo anne oğul gözümün önünde ilişkiye girdi. Bunlar Türkiye de hep oluyor diyor kanım çekildi izlerken. Ya söyleyecek kelime bulamıyorum bu pisliklere

Ooofff oooooffffffffffffffffff

Keşke burda da öyle bi uygulama olsa, hiçbir bebek böyle olmaz o zaman

Evet bende onu izledim katarsis aile ici cinsel istismar var o benim kanımı dondurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…