• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziantep’ te çöpe atılan bebek

Hastanede çalışan bi yakın anlattı acile bi kız geliyor doğum yapıyor aile bebegi aliyor bunu oldurmemiz lazım yaşamamalı diyor bu tanıdık kişide noluyor ne yapmaya calisiyorsunuz diyor kızın babası diyor ki bu bebek çocuklarımın bebeği oğlumla kızımın bebeği böyle bi nesil olurmu o yüzden bu çocuğu ne yapmamız lazım diyor böyle olaylar yaşanıyor turkiyede.kizkardesimin okuldan öğrencisi abisi tarafından sürekli tecavüze uğruyor kimse hiç bisey yapmıyor.Cunku kizin psikolojisi bozulmuş artık soylediklerinede inandiramiyor kız kardeşim gördü vücudundaki morluklari ama kimse inanmiyo bu nasıl bi dünya nasıl adalet serefsizler yapacaklarını yapıyor yanlarına kar kalıyor
Ayy allahim boyle seyleri duyunca yerin dibine girmek istiyorum.nasil bi zamandayiz ya bunlarin aileleri o anne babalar nasil terbiye vermis bu cocuklara.hangi psikolojiye sahip bunlar

Bence çevremizde kötü olay yaşayan insan çoktur ama söylemiyorlar erkekler her türlü pisligi yapsa kizin adı çıkacak diye sessiz kalıyorlar gerçi turkiyede adalet de yok söylense bile verilen cezalar belli Allah ahirette alsin o bebeklerin o kizlarin intikamlarını zalimler için yaşasın cehennem

Iki dakikalik zevk icin yaptiklari seye bak.tecavuz olsa git cocuk esirgeme kurumuna birak neden cope atarsin ki.bu kadar korunma yontemi varken hala bilmiyordum hamile kaldim diyenleride allah kahretsin.bile isteye yapip sonra hamile kalinca cope atmak nedir ya.kedi yavrusunu bile atamazsin.kaldi ki bu bir insan nasil vicdanlari el veriyor

Ayy allahim boyle seyleri duyunca yerin dibine girmek istiyorum.nasil bi zamandayiz ya bunlarin aileleri o anne babalar nasil terbiye vermis bu cocuklara.hangi psikolojiye sahip bunlar
Yani bilmiyorum neden bu kadar olay duyuyorum şahit oluyorum anlamıyorum ama cevremde o kadar çok insan varki böyle örneğin çok yakın arkadasimin kuzeni abisi tarafından tecavüze uğradı

Allah böyle vicdandan nasibini almamış mahluklara evlat nasip etmesin. Yıllarca hastanelerde sürünen, görmediği tedavi kalmayan, her gece dua eden, içinde gerçekten evlat sevgisi ve merhamet olan insanlara versin.

Başlığı yazarken ellerim titredi, gözlerimden akan yaşları durduramıyorum.Kağıt toplayıcısı iki kardeş bulup hastaneye götürmüşler,Nasıl bir vicdana sığar bu. Ne oluyor bize? Allah’ım o bebeğe sağlık versin, hayatı boyunca çok mutlu olsun, hep iyi insanlarla karşılaştırsın, hiçbir sıkıntı vermesin inşallah, O yavrucağı oraya atanları bildiği gibi yapsın.

Bebek hasreti çeken o kadar insan var ki Allah iki cihanda perişan etsin bunu yapanları ben bir bebeğe dokunurken incinir diye korkarım insan olan yapmaz bunu yaaa

5 yaşında çocukken meryemlere gittim meryem beni odaya kilitledi arkasından abisi girdi. Zemin kattı camları alçaktı camdan çıktım. Bana ne yapacağını bilmiyordum bile. Allah belanın versin be Meryem. Şuan belki ben de tecavüze uğradım yazacaktım.

Başlığı yazarken ellerim titredi, gözlerimden akan yaşları durduramıyorum.Kağıt toplayıcısı iki kardeş bulup hastaneye götürmüşler,Nasıl bir vicdana sığar bu. Ne oluyor bize? Allah’ım o bebeğe sağlık versin, hayatı boyunca çok mutlu olsun, hep iyi insanlarla karşılaştırsın, hiçbir sıkıntı vermesin inşallah, O yavrucağı oraya atanları bildiği gibi yapsın.
Gecen gün Küçükçekmece'de küçük bir bebeği atmışlardı. Allah bildigi gibi yapsin hepsini...
Ben gerçekten katlanamıyorum bu haberleri izlemeye bile. Ben ve benim gibiler çocuk hasretiyle yanarken böyleleri çöpe atıyor hayat gerçekten çok adaletsiz çok acımasız. Hayata olan bütün inancımı kaybediyorum böyle olunca çıldırıyorum gerçekten. 😡

Çok üzgünüm. Bunların gerçek olduğuna inanmak istemiyorum. Yavruma en ufak bir zarar gelecek diye binbir endişeye kapılırken bu masumların başına gelen çok acı çok.. öyle yardıma muhtaç öyle savunmasız masumlar ki nasıl insan böyle bir şey yapar aklım almıyor..Tüm yavrulara sevgi dolu bir ailede büyümek nasip olsun inşallah.

Bu nasıl bir vicdansizlik nasıl insanlar var ya😔o çocuğun ne suçu var melek

Işte bunu anlatmaya çalışıyorum, buraya gelip hamileysem bittim ben yazan kişilere neden yaptın o zaman dediğimiz zaman bir grup geliyor yazıyor yok kadının da hakkı cinsel zevk karışamazsınız. Tamam karışamayız ben onu değil zaten doğacak bebeğin bu şekilde atılmamasını istediğim için dertleniyorum. Çünkü eyvah bittim ben diyen kişiler aldırmak için de doğurmak için de hastaneye gidemiyor. Evde doğurup atıyorlar çöpe... candır ya günahtır. Zevkse bunları düşünerek alın zevkinizi. Bakacak durumda değilseniz yapacak durumda da olmayın bir zahmet.

Biz senelerdir uğraşalım olursa gözümüzden sakınırız, düşse bizim canımız önce yanar diyelim olmasın. Böyle insan olmayan insanlara nasip olsun ve değer bilmesinler. Şu mübarek günde açacam ağzımıda yinede sabır vardır yaradanın bir bildiği...

Ne yazık ki yaşanıyor benim öğrencimin babasi da hapiste kızına tecavüzden anne anlayınca hemen şikayetçi oluyor cocuk güya bilmiyor babasının ablasına tecavüzden içerde olduğunu ama çocuğun da psikoloji yerinde değil Allah'ım nasıl bir dünyada yaşıyoruz

Back
X