- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.958
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende izledim onu hem izliyorum hem oturup ağlıyorum sonraEvet bende onu izledim katarsis aile ici cinsel istismar var o benim kanımı dondurdu
Ne travma olmuştur. Üzülüyorum çocukların durumuna.Çocuk yuvasına gitmiş önce. Sonrada ordan evlat alınmış.
Çok büyük bir travma hem de.. 30 yaşında hala bunu atlatabilmiş değil. Sanırım ömür boyu da atlatamayacak. Elimden gelenin fazlasını yaptım ama olmadıNe travma olmuştur. Üzülüyorum çocukların durumuna.
AynenBende izledim onu hem izliyorum hem oturup ağlıyorum sonra![]()
Ayy allahim boyle seyleri duyunca yerin dibine girmek istiyorum.nasil bi zamandayiz ya bunlarin aileleri o anne babalar nasil terbiye vermis bu cocuklara.hangi psikolojiye sahip bunlarHastanede çalışan bi yakın anlattı acile bi kız geliyor doğum yapıyor aile bebegi aliyor bunu oldurmemiz lazım yaşamamalı diyor bu tanıdık kişide noluyor ne yapmaya calisiyorsunuz diyor kızın babası diyor ki bu bebek çocuklarımın bebeği oğlumla kızımın bebeği böyle bi nesil olurmu o yüzden bu çocuğu ne yapmamız lazım diyor böyle olaylar yaşanıyor turkiyede.kizkardesimin okuldan öğrencisi abisi tarafından sürekli tecavüze uğruyor kimse hiç bisey yapmıyor.Cunku kizin psikolojisi bozulmuş artık soylediklerinede inandiramiyor kız kardeşim gördü vücudundaki morluklari ama kimse inanmiyo bu nasıl bi dünya nasıl adalet serefsizler yapacaklarını yapıyor yanlarına kar kalıyor
Yani bilmiyorum neden bu kadar olay duyuyorum şahit oluyorum anlamıyorum ama cevremde o kadar çok insan varki böyle örneğin çok yakın arkadasimin kuzeni abisi tarafından tecavüze uğradıAyy allahim boyle seyleri duyunca yerin dibine girmek istiyorum.nasil bi zamandayiz ya bunlarin aileleri o anne babalar nasil terbiye vermis bu cocuklara.hangi psikolojiye sahip bunlar
Başlığı yazarken ellerim titredi, gözlerimden akan yaşları durduramıyorum.Kağıt toplayıcısı iki kardeş bulup hastaneye götürmüşler,Nasıl bir vicdana sığar bu. Ne oluyor bize? Allah’ım o bebeğe sağlık versin, hayatı boyunca çok mutlu olsun, hep iyi insanlarla karşılaştırsın, hiçbir sıkıntı vermesin inşallah, O yavrucağı oraya atanları bildiği gibi yapsın.
Başlığı yazarken ellerim titredi, gözlerimden akan yaşları durduramıyorum.Kağıt toplayıcısı iki kardeş bulup hastaneye götürmüşler,Nasıl bir vicdana sığar bu. Ne oluyor bize? Allah’ım o bebeğe sağlık versin, hayatı boyunca çok mutlu olsun, hep iyi insanlarla karşılaştırsın, hiçbir sıkıntı vermesin inşallah, O yavrucağı oraya atanları bildiği gibi yapsın.
Ben gerçekten katlanamıyorum bu haberleri izlemeye bile. Ben ve benim gibiler çocuk hasretiyle yanarken böyleleri çöpe atıyor hayat gerçekten çok adaletsiz çok acımasız. Hayata olan bütün inancımı kaybediyorum böyle olunca çıldırıyorum gerçekten.Gecen gün Küçükçekmece'de küçük bir bebeği atmışlardı. Allah bildigi gibi yapsin hepsini...
Bu nasıl bir vicdansizlik nasıl insanlar var yaBaşlığı yazarken ellerim titredi, gözlerimden akan yaşları durduramıyorum.Kağıt toplayıcısı iki kardeş bulup hastaneye götürmüşler,Nasıl bir vicdana sığar bu. Ne oluyor bize? Allah’ım o bebeğe sağlık versin, hayatı boyunca çok mutlu olsun, hep iyi insanlarla karşılaştırsın, hiçbir sıkıntı vermesin inşallah, O yavrucağı oraya atanları bildiği gibi yapsın.
Eskiden beri boyle seyler vardi ama sadece dile getirilmiyordu bence.Yani bilmiyorum neden bu kadar olay duyuyorum şahit oluyorum anlamıyorum ama cevremde o kadar çok insan varki böyle örneğin çok yakın arkadasimin kuzeni abisi tarafından tecavüze uğradı
Işte bunu anlatmaya çalışıyorum, buraya gelip hamileysem bittim ben yazan kişilere neden yaptın o zaman dediğimiz zaman bir grup geliyor yazıyor yok kadının da hakkı cinsel zevk karışamazsınız. Tamam karışamayız ben onu değil zaten doğacak bebeğin bu şekilde atılmamasını istediğim için dertleniyorum. Çünkü eyvah bittim ben diyen kişiler aldırmak için de doğurmak için de hastaneye gidemiyor. Evde doğurup atıyorlar çöpe... candır ya günahtır. Zevkse bunları düşünerek alın zevkinizi. Bakacak durumda değilseniz yapacak durumda da olmayın bir zahmet.Başlığı yazarken ellerim titredi, gözlerimden akan yaşları durduramıyorum.Kağıt toplayıcısı iki kardeş bulup hastaneye götürmüşler,Nasıl bir vicdana sığar bu. Ne oluyor bize? Allah’ım o bebeğe sağlık versin, hayatı boyunca çok mutlu olsun, hep iyi insanlarla karşılaştırsın, hiçbir sıkıntı vermesin inşallah, O yavrucağı oraya atanları bildiği gibi yapsın.