- 24 Ocak 2020
- 474
- 354
- 53
- 36
Tüp Bebek Tedavisi Prof. Dr. Bülent Tıraş - Kadınlar Kulübü Prof Bülent beyin yazısı bak canım yardımcı olur sana bol bol su tüketmek lazımmısevet anlatıyor uzun uzun abdullah bey motive ediyor insanı aslında ahmet beyde rahatlatıyordu beni ama o çok karıştırma diyor hepsi farklı bakalım girdik bir yola bende transfer sonrası neler yesem diye bakınıyorum kuru kayısı yazmışlar ama bilemedim
4,70 di en son bazen küçülüyor bazen büyüyorEvet aşılama yaparsak şansım çok az tüp bebekte daha yüksek aşılama yaparak zaman kaybetmeyelim dedi sizin kaç cm kist
Benimde 2 cm ben çok umutsuzum yA kaç tane transfer yapılacak size4,70 di en son bazen küçülüyor bazen büyüyor
Amin hepimizin kucakları dolsun inşallah tmm canım teşekkür ederimKuru incir badem ceviz süt yumurta muz bende araştırmıştım bunları not aldım baklagiller nohut fasulye vs aklıma gelen bunlar canım inşallah pozitif sonuçlanır
Rica ederim canım sende biseyler ogrenırsen paylaş birbirimize destek olalım bu süreçteAmin hepimizin kucakları dolsun inşallah tmm canım teşekkür ederim
Umudunu kaybetme hersey rabbimde yoktan var eden oBenimde 2 cm ben çok umutsuzum yA kaç tane transfer yapılacak size
Benimde persembe günü büyük ihtimalle bilmiyorum 10 15 arası Olacakmış bende çok heyecanlıyımUmudunu kaybetme hersey rabbimde yoktan var eden oİnan transfer kısmını konuşmadık hiç yeni kontrolden geldim 6 yumurtam var ama kalıtelimi bilemem salı toplama olacak sizler ne yaptınız nezmn olacak bundan sonra ki aşama ne acaba merakla bekliyorum
10-15 arası derken anlamadım canımBenimde persembe günü büyük ihtimalle bilmiyorum 10 15 arası Olacakmış bende çok heyecanlıyım
10la 15 arası yumurta10-15 arası derken anlamadım canım
Maşallah çok güzel canım inşallah güzelde sonuç alırsın kaliteli olur inşallah nasıl beslenmen yada ne yapman gerektiğini söyledi mi peki10la 15 arası yumurta
Hayır hiç birsey söylemedi ama ben doğal beslenmeye çalıştım bu sürede inşallah cnm yi sonuçlar alırızMaşallah çok güzel canım inşallah güzelde sonuç alırsın kaliteli olur inşallah nasıl beslenmen yada ne yapman gerektiğini söyledi mi peki
İnşallah canım rabbim gönlüne göre versin. Sigara kullanıyormsnHayır hiç birsey söylemedi ama ben doğal beslenmeye çalıştım bu sürede inşallah cnm yi sonuçlar alırız
Hayır sizİnşallah canım rabbim gönlüne göre versin. Sigara kullanıyormsn
Evet ya maalesef içiyorum bu igne aşamalarında çok aza düşürdüm ama bakalım ne olacak yerleştirmeden sonra inşallah içmicem günde 3-4 tane içtim normalde 1 paket içiyordum inşallah yerleştirmeden sonra içmicemHayır siz
Evet içmeyin gerçekten o da etkiler başarıyı bence iğneler çok zorluyor beni hayırlısıEvet ya maalesef içiyorum bu igne aşamalarında çok aza düşürdüm ama bakalım ne olacak yerleştirmeden sonra inşallah içmicem günde 3-4 tane içtim normalde 1 paket içiyordum inşallah yerleştirmeden sonra içmicem
Akıntı oluyor mu sizde acaba normal miEvet ya maalesef içiyorum bu igne aşamalarında çok aza düşürdüm ama bakalım ne olacak yerleştirmeden sonra inşallah içmicem günde 3-4 tane içtim normalde 1 paket içiyordum inşallah yerleştirmeden sonra içmicem
Evet oluyor yumurta gelişimi icin verilen iğnelerden normal canımAkıntı oluyor mu sizde acaba normal mi
canım benımde çikolata kistim var doktorlar banada tüp bebek önerdi. önumzude kı ay ankarada gidicemikimizdede aynı sorun varmış canım banada aynı dedi 3,50 mm çikolata kistim var ve hsg de 2 tüpümde kapalı çıktı sağ tarafı biraz açtık dedi ama zor dedi
Neden Ankara ? Rabbim hayırlısıyla inşallah kucağınız dolar morel önemlicanım benımde çikolata kistim var doktorlar banada tüp bebek önerdi. önumzude kı ay ankarada gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?