Tüp Bebek Merkezleri Gaziantep tüp bebek merkezi öneri

ikimizdede aynı sorun varmış canım banada aynı dedi 3,50 mm çikolata kistim var ve hsg de 2 tüpümde kapalı çıktı sağ tarafı biraz açtık dedi ama zor dedi
CANIM benımde çift taraflı kistim var ve sol tüpüm kapalı. bazı doktorlar bır sure daha dene bazıları ise direk tüp bebeğe yönlendirdi

merhaba hanımlar bende Abdullah göymene gidiyorum cumartesi transferim olacak dondurulmuş 5. embriyo hakkımızda hayırlısı olsun inşallah çok heyecanlıyım ilk denememiz

merhaba hanımlar bende Abdullah göymene gidiyorum cumartesi transferim olacak dondurulmuş 5. embriyo hakkımızda hayırlısı olsun inşallah çok heyecanlıyım ilk denememiz
İlk denemeniz mi Benimde Abdullah göymen doktorum yumurta toplama işleminiz nasıl geçti benim de haftaya olacak toplama korkuyorum baya

İlk denemeniz mi Benimde Abdullah göymen doktorum yumurta toplama işleminiz nasıl geçti benim de haftaya olacak toplama korkuyorum baya
Benimde ilk denemem bende Abdullah beyin hastasıydım ama son anda Ahmet beye geçtim umarım pişman olmam yumurta toplama işlemini sanırım Umay’da yapıyor Abdullah bey inşallah hersey istediğiniz gibi olur

Benimde ilk denemem bende Abdullah beyin hastasıydım ama son anda Ahmet beye geçtim umarım pişman olmam yumurta toplama işlemini sanırım Umay’da yapıyor Abdullah bey inşallah hersey istediğiniz gibi olur
Cnm nova fertil de yapacakmış ama korkuyorum açıkçası sizin ilk deneme olumsuz mu oldu

Ben Abdullah göymen i çok dikkatli ve hastayı çok iyi tanıyan biri olarak gördüm ama umarım olumlu olur kaç yumurta toplandı sizde

Moralinizi bozmak sizi üzmek istemem ama Abdullah göymen hakkında ben pek olumlu şeyler söyleyemeyeceğim. 6 ay boyunca bebeğime çok iyi çok sağlıklı hiçbir sorunu yok dedi ve bebeğim 36.haftada doğdu kalbinde delik kalp damarları ters ve bir damarı tıkanık olarak doğdu. 16 gün yaşadı yavrum. Ben size ona gitmeyin diyemem. Gitmeden önce ben de araştırdım bir tane bile olumsuz yorum görmedim ama olumsuz yorum yazanları engellediklerini bilmiyorduk tabi..

bende sizin gibiydim ama korkulacak bir işlem değil çok sürmüyor zaten genel anestezi ile yapılıyor uyudum uyandım hafif sızlanmalarım oldu birkaç gün içini ferah tut inşallah güzel geçsin herşey

Back
X