- 24 Ocak 2020
- 474
- 354
- 53
- 36
İnşallah senin tez Zamanda olur rabbim kucağını boş koymasın inşallahAynen bende cnm Aynı sorun evet bana da zor dedi şansın var ama zaman alır dedi ne kadar dedi size ücret inşallah olur ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah senin tez Zamanda olur rabbim kucağını boş koymasın inşallahAynen bende cnm Aynı sorun evet bana da zor dedi şansın var ama zaman alır dedi ne kadar dedi size ücret inşallah olur ya
İnşallah cnm seninde yani Abdullah göymen hakkında olumsuz birsey duymadım ben de memnunum ama siz duydunuz mu birde yaşınız kaçİnşallah senin tez Zamanda olur rabbim kucağını boş koymasın inşallah
31 yaşındayım 9 aylık evliyim daha senin pekiAynen bende cnm Aynı sorun evet bana da zor dedi şansın var ama zaman alır dedi ne kadar dedi size ücret inşallah olur ya
Bende duymadım tüp bebek uzmanı zaten kendisiİnşallah cnm seninde yani Abdullah göymen hakkında olumsuz birsey duymadım ben de memnunum ama siz duydunuz mu birde yaşınız kaç
Bende 31. Yaşındayım 3 yıllık evliyimBende duymadım tüp bebek uzmanı zaten kendisi
Bende 31. Yaşındayım 3 yıllık evliyim
O da olmassa diye çok korkuyorumBende duymadım tüp bebek uzmanı zaten kendisi
Olur inşallah morelini yüksek tutO da olmassa diye çok korkuyorum
CANIM benımde çift taraflı kistim var ve sol tüpüm kapalı. bazı doktorlar bır sure daha dene bazıları ise direk tüp bebeğe yönlendirdiikimizdede aynı sorun varmış canım banada aynı dedi 3,50 mm çikolata kistim var ve hsg de 2 tüpümde kapalı çıktı sağ tarafı biraz açtık dedi ama zor dedi
Çikolata kisti yumurta rezervini azaltıyor o yüzden tüp bebek diyorlar rabbim kucağını boş koymasın canımCANIM benımde çift taraflı kistim var ve sol tüpüm kapalı. bazı doktorlar bır sure daha dene bazıları ise direk tüp bebeğe yönlendirdi
Çikolata kisti olduğunu nasıl anlıyorlar sadece vajinal ultrasonla belli oluyor muÇikolata kisti yumurta rezervini azaltıyor o yüzden tüp bebek diyorlar rabbim kucağını boş koymasın canım
Ewet belli oluyor canımÇikolata kisti olduğunu nasıl anlıyorlar sadece vajinal ultrasonla belli oluyor mu
İlk denemeniz mi Benimde Abdullah göymen doktorum yumurta toplama işleminiz nasıl geçti benim de haftaya olacak toplama korkuyorum bayamerhaba hanımlar bende Abdullah göymene gidiyorum cumartesi transferim olacak dondurulmuş 5. embriyo hakkımızda hayırlısı olsun inşallah çok heyecanlıyım ilk denememiz
Rabbim kucağını boş koymasın inşallah ilk ve son denemen olurmerhaba hanımlar bende Abdullah göymene gidiyorum cumartesi transferim olacak dondurulmuş 5. embriyo hakkımızda hayırlısı olsun inşallah çok heyecanlıyım ilk denememiz
Benimde ilk denemem bende Abdullah beyin hastasıydım ama son anda Ahmet beye geçtim umarım pişman olmam yumurta toplama işlemini sanırım Umay’da yapıyor Abdullah bey inşallah hersey istediğiniz gibi olurİlk denemeniz mi Benimde Abdullah göymen doktorum yumurta toplama işleminiz nasıl geçti benim de haftaya olacak toplama korkuyorum baya
Cnm nova fertil de yapacakmış ama korkuyorum açıkçası sizin ilk deneme olumsuz mu olduBenimde ilk denemem bende Abdullah beyin hastasıydım ama son anda Ahmet beye geçtim umarım pişman olmam yumurta toplama işlemini sanırım Umay’da yapıyor Abdullah bey inşallah hersey istediğiniz gibi olur
Ben Abdullah göymen i çok dikkatli ve hastayı çok iyi tanıyan biri olarak gördüm ama umarım olumlu olur kaç yumurta toplandı sizdeBenimde ilk denemem bende Abdullah beyin hastasıydım ama son anda Ahmet beye geçtim umarım pişman olmam yumurta toplama işlemini sanırım Umay’da yapıyor Abdullah bey inşallah hersey istediğiniz gibi olur
bende sizin gibiydim ama korkulacak bir işlem değil çok sürmüyor zaten genel anestezi ile yapılıyor uyudum uyandım hafif sızlanmalarım oldu birkaç gün içini ferah tut inşallah güzel geçsin herşeyİlk denemeniz mi Benimde Abdullah göymen doktorum yumurta toplama işleminiz nasıl geçti benim de haftaya olacak toplama korkuyorum baya
inşallah canm Allah emeklerimizi boşa vermesinRabbim kucağını boş koymasın inşallah ilk ve son denemen olur![]()