Novafetil var çok görüyorum Instagram'da gittiniz mi orayaMrb arkadaşlar gaziantepte önerebilecgnz bir tüp bebek merkezi var mı erkek interfilitesnden dolayı çocuk sahibi olamyrz bildiğinz iyi bir kadın doğum uzmanı ilgilenen laboratuvarları iyi olan son teknoloji kullanan antepte memnun kaldığınız ve olumlu sonuç aldığınız bir doktor ve hastane adı. Şimdiden teşekkürler
sorun orda başlıyor zatenMikroçip deyip nasl yapmamslar ki 1.500 lira fark alyolarms ben aradım sordum 6.800 tüp bebek parası mikroçip isterseniz de 1.500 lira fark ödersin dediler. Söylediğiniz iyi oldu teşekkürler
O zaman önce erkek infertilitesi de başarılı bir doktor arayın.istanbul ya da ankaraya odaklaninErkek infertilitesi tedavi edildi mi?
Mikroçipi neredeyse her merkez her klasik tedaviye uygular oldu.enniyi spermi seçebilmek için erkek infertilitesi olması şart değil.Haklsnz wala mikroçip diyip kandrmak neden bunu elbet birileri duyar ve hastaneye güven kalmaz. Ya bide bu tüp bebek merkezlern tümü para tuzağı en iyisi devlette yaptrmak zaten ne zaman kısmet olursa o zamab tutuyo
Amin zaten pahalı bir tedavi...bilinmeyen sıradan ucuz yerlerde bile masraflı...olumlu sonuç alınmayınca da peşi bırakılmıyor isin olana kadar güç yettikce deneniyor . O yüzden pahalı da olsa dürüst deneyimli teknolojisi ileri bir merkezde denemekte fayda varLaboratuar en önemlisi zaten buda çok popüler tüp bebek merkezlernde oluyo ama onlarn da ücreti biraz fazla daha 1 yıl oldu çocuk düşüneli rabbim tez zamanda isteyen herkese versin. Muhtaç etmesin Allah öyle yerlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?