Tüp Bebek Merkezleri Gaziantep tüp bebek merkezi önerisi

Aselhannn

Rebbi hebli mines salihin🙏
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
1.587
2.912
83
Mrb arkadaşlar gaziantepte önerebilecgnz bir tüp bebek merkezi var mı erkek interfilitesnden dolayı çocuk sahibi olamyrz bildiğinz iyi bir kadın doğum uzmanı ilgilenen laboratuvarları iyi olan son teknoloji kullanan antepte memnun kaldığınız ve olumlu sonuç aldığınız bir doktor ve hastane adı. Şimdiden teşekkürler

Mrb arkadaşlar gaziantepte önerebilecgnz bir tüp bebek merkezi var mı erkek interfilitesnden dolayı çocuk sahibi olamyrz bildiğinz iyi bir kadın doğum uzmanı ilgilenen laboratuvarları iyi olan son teknoloji kullanan antepte memnun kaldığınız ve olumlu sonuç aldığınız bir doktor ve hastane adı. Şimdiden teşekkürler
Novafetil var çok görüyorum Instagram'da gittiniz mi oraya

Yok gitmedim novafertil bende gördüm instagramda ama deva hastanesinde de nurettin kavcı var onu takip edyrm şimdi ilgili bo doktor nurettin kavciya giden yada bilen var mı

ben geçen yıl novafertil e gittim merkez ve labaratuarları embriyoları yeterli değil cani. helede erkek faktöründe hiç tavsiye etmem
bana mikro cip yapılacaktı öyle konusmustuk uygulamamışlar 3 ay sonra öğrendim gitme derim

Mikroçip deyip nasl yapmamslar ki 1.500 lira fark alyolarms ben aradım sordum 6.800 tüp bebek parası mikroçip isterseniz de 1.500 lira fark ödersin dediler. Söylediğiniz iyi oldu teşekkürler

Mikroçip deyip nasl yapmamslar ki 1.500 lira fark alyolarms ben aradım sordum 6.800 tüp bebek parası mikroçip isterseniz de 1.500 lira fark ödersin dediler. Söylediğiniz iyi oldu teşekkürler
sorun orda başlıyor zaten
ben ilk telefonla aradigin gün dahil kaç kez sordum ücretsiz ve tamam dediler hepsine ayrı ayrı söyledim
3 ay sonra ücretli olduğunu ve uygulanmadığını öğrendim hakkımı helal etmiyorum onlara

Haklsnz wala mikroçip diyip kandrmak neden bunu elbet birileri duyar ve hastaneye güven kalmaz. Ya bide bu tüp bebek merkezlern tümü para tuzağı en iyisi devlette yaptrmak zaten ne zaman kısmet olursa o zamab tutuyo

Haklsnz wala mikroçip diyip kandrmak neden bunu elbet birileri duyar ve hastaneye güven kalmaz. Ya bide bu tüp bebek merkezlern tümü para tuzağı en iyisi devlette yaptrmak zaten ne zaman kısmet olursa o zamab tutuyo
Mikroçipi neredeyse her merkez her klasik tedaviye uygular oldu.enniyi spermi seçebilmek için erkek infertilitesi olması şart değil.
Hayır öyle düşünmeyin
En iyi en son teknoloji laboratuarlar da özelde.zor vakalar da şans artiricidir lab.lr.allah korkusu olan etik çalışan merkezler de var.suistimale çok açık bir tedavi onu kabul ediyorum.devlet Hastanesi'nde sonuca ulaşan da var.ama zor vakalar özelde tedavi olmalı bence

Tabiki işini hakkıyla merkezlerde vardr illaki ama denk gelmek mesele

Laboratuar en önemlisi zaten buda çok popüler tüp bebek merkezlernde oluyo ama onlarn da ücreti biraz fazla daha 1 yıl oldu çocuk düşüneli rabbim tez zamanda isteyen herkese versin. Muhtaç etmesin Allah öyle yerlere

Laboratuar en önemlisi zaten buda çok popüler tüp bebek merkezlernde oluyo ama onlarn da ücreti biraz fazla daha 1 yıl oldu çocuk düşüneli rabbim tez zamanda isteyen herkese versin. Muhtaç etmesin Allah öyle yerlere
Amin zaten pahalı bir tedavi...bilinmeyen sıradan ucuz yerlerde bile masraflı...olumlu sonuç alınmayınca da peşi bırakılmıyor isin olana kadar güç yettikce deneniyor . O yüzden pahalı da olsa dürüst deneyimli teknolojisi ileri bir merkezde denemekte fayda var

son araştırmalarıma göre mikro cip ileri hareketli değeri olanlara uygulanabiliyormus
erkek faktöründe bence imsi
ben tekrar başlıycam ve imsi olan bi yer araştırıyorum

Evet erkek faktöründe iyi zaten bu mikroçip hızını felan artryo kaliteli olanları seciyo

Back
X