Tüp Bebek Merkezleri Gaziantep tüp bebek

Hmm bilmiyorum valla ben umayda yaptırdım tüp bebek elhamdülillah ikiz şuan nasip ederse Rabbim İsmail temur su doktorun bin kere razı olsun kendisinden Rabbim ama şimdi sanko hastanesine geçmiş
Öyle mi İsmail hocayı umayi araştırırken duydum memnunsun yani ben ikinciyi yaptıracağım tedirginim ilki bahcecide çok pişmanım buarada maşallah ikizler çok güzel Rabbim kucagikucağına almayı almayı nasip etsin

sağol
Aminn inşallah ben çok memnun kaldım İsmail beyden

Arkadaşlar merhaba.. bende gaziantep te düşünüyorum.ucrwtler hakkında bilginiz var mi.. Bide hangi doktor önerirsiniz.

Gaziantep'te birçok araştırma sonrası Faruk Aksoy ile Umay tüp bebekte 2 kere başarısız tüp bebek denememiz oldu. 3. Denememizi İstanbul da Bülent tıraş la başladık şunu açıkça söyleyilirim ki gerçekten Gaziantep te ki labaratuvr çalışmaları İstanbuldaki gibi değil. Çok profesyonel çalışılıyor her nekadar pahalı olsada. Ama antepte de tamamen olaya ticari bakılıyor. Gelişi güzel ya tutarsa diyerek yapılıyor işlemler. Ben çok mağdur oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…