- Konu Sahibi masalperisi666
-
Daha yeni başladım ben ama hep olumlu duydum merkez hakkında ve doktor hakkındanasiil memnun musunuz peki hastanedeb doktordan
Sonucunuz ne oldu acaba inş olumludurMerhaba masal perisi ben de Gaziantepte tedavi gördüm 14 kasimda transferim yapildi test günü bekliyorum.Ben suzan tıp merkezinde doc.dr. Özkan Aydın Leylek hocaya yaptirdim. Takibimi o yaptı transferi acıbademde Bülent Tıraş yapti.
Bende 2,5 cm cıkolata kıstı var 2 yıllık evliyim nisan ayında korunmayı bıraktım mayıs ayında hamile kaldım malesef kan pıhtılaşması cıktı bebegim düstü düşükten sonra kist olustu ve geri hamile kalamadımsizde sorun ne peki
mrb ctesi günü transferim yapıldı bugün 3. gün şimdiye kdr çok memnun kaldım ilgi alakaları çok iyiP pelnkntmasalperisi666 kızlar durumunuz nedir memnun musunuz novafertil den? Sonuçlar belli oldu mu
Ben de kan pıhtılaşması , amh düşüklüğü eşimde normal morfolojide %0 sperm vardı. 7 yıl uğraştım. 2 dış gebelik 1 başarısız tüp bebek( ankara liv hospital ve hrs) geçmişimiz vardı. Bana Özkan hoca yı tavsiye eden arkadasim 39 yasinda ikiz gebelik müjdesi yaşamıştı. Rabbim nasip etti 33 yasindayim ikiz gebelik mujdesi aldim ben decevap verdiginiz icin cok teşekkür ederim kusura bakmazsaniz sizde sorun neydi
Antep nova fertilden memnun kaldınız mi acabaMerhabalar Tüp Bebek İçin novafertil Yakın yer Adana için acıbadem Tavsiye Edeceğim Yerlerdendir.
Reklam anlasildiAntep nova fertilden memnun kaldınız mi acaba
Reklam???Reklam anlasildi
Arkadaş yeni üye olmuş ve her yere aynı linki paylaşmışReklam???
Bu arada hayırlı olsun hamileliğin canım sağlıkla ilerler inşallah antepte mi tedavi oldun bana önerir misin orayı gideyim mi senceReklam???
Hmm bilmiyorum valla ben umayda yaptırdım tüp bebek elhamdülillah ikiz şuan nasip ederse Rabbim İsmail temur su doktorun bin kere razı olsun kendisinden Rabbim ama şimdi sanko hastanesine geçmişArkadaş yeni üye olmuş ve her yere aynı linki paylaşmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?