- Konu Sahibi Lotuscicegi1
Ben Abdullah görmene gittim transferim olumsuz sonuçlandıbu arada bi cok kişiden Abdullah Göymeni duydum canım onuda bi araştır istersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Abdullah görmene gittim transferim olumsuz sonuçlandıbu arada bi cok kişiden Abdullah Göymeni duydum canım onuda bi araştır istersen
Gaziantep ye rapor nasıl çıkarabilirizRaporum yok daha önceden dış gebelikten ameliyat oldum o yüzden tüp bebege karar verdm korkudan
Merhaba ne kadar ödediniz acaba kusura bakmazsanız cevaplar mısınızBen Abdullah görmene gittim transferim olumsuz sonuçlandı
Ben rapor cıkartmadm canım ama üniversite hastaneleri cıkarıyormşGaziantep ye rapor nasıl çıkarabiliriz
14 15 bini buldu 10 dedi baştaMerhaba ne kadar ödediniz acaba kusura bakmazsanız cevaplar mısınız
Cok fazla tutmuş 3 seneyi gecenlere devlet ücretsiz yapıyor diye duymuştm14 15 bini buldu 10 dedi başta
Malesef sonuç da olumsuz oldubizim üç sene dolduğu için rapor çıkartmaya çalışacağımCok fazla tutmuş 3 seneyi gecenlere devlet ücretsiz yapıyor diye duymuştm
Herhangi bi sıkıntınız var mı umarım sonuç hızlı ilerlerMalesef sonuç da olumsuz oldubizim üç sene dolduğu için rapor çıkartmaya çalışacağım
Çikolata kisti var küçük boyutta öyle dedi.yüzde 80 90 şans vermiştiHerhangi bi sıkıntınız var mı umarım sonuç hızlı ilerler
O her kadında olur sıkıntı etmeyin iyi bi yer buluruz inşallah yaÇikolata kisti var küçük boyutta öyle dedi.yüzde 80 90 şans vermişti
Antepte pek iyi bir yer yok sanırımO her kadında olur sıkıntı etmeyin iyi bi yer buluruz inşallah ya
Ben orda yaptırdım çok kötü bir yer asla hastaneye benzemiyor sanki terkedilmiş bina gibi hersey kırık dökük wc sine girdim aşırı pistinovafertl diyolar ama bilemiyorum ki bi iyi diyolar bi kötü :))
Kaldık ortada bu gdişle Adanayı deneyeceğim sanırım ya siz ne yapmayı düşünüyorsnzBen orda yaptırdım çok kötü bir yer asla hastaneye benzemiyor sanki terkedilmiş bina gibi hersey kırık dökük wc sine girdim aşırı pisti
Ne yapacağımı ben hiç bilmiyorumKaldık ortada bu gdişle Adanayı deneyeceğim sanırım ya siz ne yapmayı düşünüyorsnz
Antepli değilim ankaralıyım ama gitmem çok zor çalışıyorum ama zaman ayarlayıp gidermiştim bilmiyorum Ankara çok zorNe yapacağımı ben hiç bilmiyorum
Nerelisniz belki memlekette yaptırırsınız
Gaziantep ye rapor nasıl çıkarabiliriz
Canım öncelikle tıp fakültesinden randevu al ben rapor çıkartacağım de şartlara bakarlar çıkolata kisti varmış bu yüzden rapor hemen çıkabilir yoksa da senden iki aşılama şartı isterler hiç yok deme zaten aşılamaya bile rapor çıkartıyorlar ilaçlarına ben aşılamaları yaptırdım rapor çıktı fakat cengiz gökçekte yaptıravagım ben tüp bebeği merkez kapalı onu bekliyorum sende şansını deneGaziantep ye rapor nasıl çıkarabiliriz
Bende de Var çikolata kisti Çıkar mı hemen ya ama kadın doğumdan mı randevu alacağım tıp fakültesinde ne diyeceğim gidinceCanım öncelikle tıp fakültesinden randevu al ben rapor çıkartacağım de şartlara bakarlar çıkolata kisti varmış bu yüzden rapor hemen çıkabilir yoksa da senden iki aşılama şartı isterler hiç yok deme zaten aşılamaya bile rapor çıkartıyorlar ilaçlarına ben aşılamaları yaptırdım rapor çıktı fakat cengiz gökçekte yaptıravagım ben tüp bebeği merkez kapalı onu bekliyorum sende şansını dene