- Konu Sahibi bluekelebek
-
geçmış olsun ne dıyımkı guvebılırr ve bılındık doktora olmazsan ole olur benım olalı 2 ay oldu ne şişlık kaldı başka bişey burnumda çok guzel oldu ben istanbulda oldum 3 ay bekle demış sana ne 3 ayı 1 aya ınıyor şişlık
hadi ya neresinde ne iş yapıyosun? bende malatyalıyım ama tayin çıktı benim ailemde orda olduğu için antepte olmak zorunda oldum. Benim o hastanede olmamın sebebide araştıranlar olanlar orayı önerdi ondan ben nerde olursam olayım ücret almazlar. Bu amelyatımıda ücretsiz yaptılar. Malatyada gözde çok iyi dediler. peki benim sorunlarım hakkında ne düşünüyorsun? ayrıca senin albüme girmek istediğimde "Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için ; tıklayınız." diye bir yazı çıkıyor arkadaşlık isteğinde gelmedi...
Ben öğretmenim burada canım,benimde tayinim çıktı.Kısssssss sen madem malatyalısın niye bilge türk bilene olmadın malatyada ameliyat.Ben bilge beye ameliyat oldum.burnumdan da çokkk memnunum.herkeste beğeniyor.Bilge beyi malatyada tanımayan yok.ünlü bir doktor.araştırmada doçent kendisi.Çokta güzel yapıyor valla.sen bana arkadaşlık isteği gönder bakalım belki öyle hallederiz
hmm senden neden ücret almazlarkı ?
bilmem antep malatyadan daha iyidir diye düşündüm ama yanıldım galiba benm tek sorunum o kemiğin biraz daha düz olmaması yani şekilli ama daha oval bide kapalı olduğum için içinde hala dikiş var ve ilk günkü gibi ağırlığı ve hassaslığı devam ediyor...
bluekelebek zaten seninle arkadaşız baktım ben.olmuş isteğin.Benim ismimin üstünü tıkladığında hani profilini görüntüle diye bişey çıkıyor ya işte onu tıkla sayfamı göreceksin.sağ taraftada albümlerim var.
Canım burunun şeklini görmeden bişey diyemeyecem.Belki de yüzüne giden güzel bir burnun vardır.sen takıntı yapmıştırsın.Şimdi ne desem yalan olur.inşallah sorunu halledersin.Ama 2,5 ay olmasına rağmen ağırlık olması garibime gitti.şişlik falan olurda ağırlığı bilmiyorum.Burununla çokk oynandıysa belki ondan geç iyileşiyordur.Benim 3 ay oldu sanki bu burunla doğmuş gibiyim.Hiçç hissetmiyorum estetik olduğumu canım.İNŞALLAH SENİNDE ÇABUK GEÇER
güvence derken ?
tamam gördüm tşkler ve burnun çook güzel olmuş güle güle kullansenin burunu kestiler galiba açık oldun heralde sen burun ucu inceltme yaptılarmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?