Gaziantep'te ameliyat olan var mı? ben memnun değilim...

hımm çok güzel olmuş hayırlı olsun bende olmazsa bilge hocayla bi görüşürüzm sadece biraz sabretmem lazım...

asilem44 hocam sizin ameliyat kaça mal oldu?

canım ben ücretsiz oldum.Sadece ben değil herkes ücretsiz oluyor bilge beye.SSK karşılıyor.benim sağlık sorunumda vardı ikisini bir arada oldum.Ama sağlık sorunu olmayanlarıda bilge bey varmış gibi gösterip ücretsiz ameliyat yapıyor:)

çok güzel ya. hangi hastanede bu bilge bey??

küçük bir düzeltme ise onu kesin düzeltir bilge bey.Konuşur anlaşırsın.için daha rahat eder yüzyüze konuşursan.hatta bende teli var istersen sana veririm.arayıp konuşabilirsinde.

arkadaşlar ben para verdım ama benım arkadaşlarımda var devllete saglık sorunu varmış gıbı gosterıyolar ama aslen güzellık için yaptıryo herkez arkadaşimda hiç para vermedı devllete ama arkadaşlar eger bı devlet anlarsa o zaman sahtecılıkden hapse bıle düşerler allah koruusnDDD

küçük bir düzeltme ise onu kesin düzeltir bilge bey.Konuşur anlaşırsın.için daha rahat eder yüzyüze konuşursan.hatta bende teli var istersen sana veririm.arayıp konuşabilirsinde.

işte sorun o o küçük düzeltmenin kemik kemerinin alma gibi değil daha oval bi kemiği daha düz yapma... ben çok gittim araştırma hastanesine orda mustafa akarçayda vardı baktı dedi çok güzel bi burnun var bozma dedi ah şu kafam bozdum ama yada kırdırmayıp sadece kemiği düzelttirsem çok daha iyi olacaktı ama olan oldu gider konuşurum ben...

evet canım konuşmanda fayda var.Ben şimdi yatmak zorundayım.Kafana takılan bişey olursa her zaman yazabilirsin.Bol şanslar.tekrar geçmiş olsun...

evet canım konuşmanda fayda var.Ben şimdi yatmak zorundayım.Kafana takılan bişey olursa her zaman yazabilirsin.Bol şanslar.tekrar geçmiş olsun...

çok tşk ettim hocam sizede iyi geceler ayrıca burnum normalde çok doğal önceden zaten çok güzeldi neyse hocam biraz zaman geçsin burun iyice bi otursun ondan sonra herşey belli olur inşallah istediğim gibi olur... çok teşekkürler size ve ecesu19a...

merhaba,

Antep değil türkiyenin en iyi cerrahlarından Prof Dr Mehmet Mutaf'ı sana önerebilirim. Benim 5. revizyonumu yaptı ve daha önce profesorlerin düzeltemediğini düzeltti. Resimlerime bakabilirsin. Evete pahalı ama güvenli..ayrıca Bilge bey de çok iyi ki asilem ve nem e o kdr güzel burunlar yapmış :)

rica ederim canım,yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.İnşallah her şey dilediğin gibi olur...

öncelikle geçmiş olsun sana benzer sorunları bende yaşadım istanbulda ameliyat oldum bende 2006 daha sonra 1 yıl gecmeden burnumda egrılme basladı yuzum sekıl degıstırdı sankı daha sonra bı arkımın tavsıyesıyle dr Çoşkun Erçel le gorustum bana harıka bır iş cıkardı 5 senedır cok rahatım gazıantepte çoskun bey kesınlıkle goruslmelısın

öncelikle geçmiş olsun sana benzer sorunları bende yaşadım istanbulda ameliyat oldum bende 2006 daha sonra 1 yıl gecmeden burnumda egrılme basladı yuzum sekıl degıstırdı sankı daha sonra bı arkımın tavsıyesıyle dr Çoşkun Erçel le gorustum bana harıka bır iş cıkardı 5 senedır cok rahatım gazıantepte çoskun bey kesınlıkle goruslmelısın

Coşkun Erçel aklımın bir köşesinde kaldı ,fiyatı da daha uygun geldi diğer doktorlara göre ama güvenemiyorum yinede. antepte Coşkun Erçel hakkında iyi yada kötü herhangi bir bilgisi olan yok mu? :/

Merhaba bende gaziantepte oturuyorum ve burun ameliyati oldum burda cok memnunum ve hayranim burnuma benim doktorumda YAKUP SARIGUNEY tavsiye ederim bayanlar pisman olmazsiniz

ben de KBB kurbanı bir hastayım. sonrasında plastik cerrah DR. ROHAT KUTLAY'a ameliyat oldum.şiddetle tavsiye ederim.hem fiyatlarıda gayet makul. :) takdir edersiniz ki daha önce sonu hüsran olan bir burun ameliyatını da düzeltmek kolay bişey değil. ama şimdi çok memnunum çok doğal duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…