Gaziantep'te ameliyat olan var mı? ben memnun değilim...

Coşkun Erçel aklımın bir köşesinde kaldı ,fiyatı da daha uygun geldi diğer doktorlara göre ama güvenemiyorum yinede. antepte Coşkun Erçel hakkında iyi yada kötü herhangi bir bilgisi olan yok mu? :/

henüz ameliyat olmadıysanız. dr. rohat kutlay'ı da araştırmanızı tavsiye ederim.bende tavsiyeyle gittim ve cidden memnun kaldım :)

Seçimimi Rohat Kutlaydan yana kullandım çok memnunum :) yaklaşık 6 aylık titiz bir araştırma ))) doktor doktor gezme ve hatta hastalarıyla yuzyuze goruşme sonucu tabiki. İşini iyi yapan guvenilir bir doktor ayrıca çokta tatlı bir insan, şu an henuz bandajlarım açılmadı ama ben burnumu sevmeye başladım bile,son halini gormeyi merakla bekliyorum. Dusunen arkadaşlar bana ulaşırlarsa tum sorularını cevaplarım.

EskidenPeriydim sen hangi arada ameliyat oldun kizz?

Valla ben bile inanamıyorum :))) ameliyatı tamamen aklımdan çıkartmıştım ama sonra yakın bir arkadşım Rohat Kutlay a ameliyat olup sonuçta guzel olunca birden bire ameliyat tarihi aldım. Son gune kadar hatta narkozdan hemen öncesine kadar vazgececek durumdaydım biri hadi kalk olma dese olmayacaktım sanki:)) of zor bir surec ya ama insan aklına bir kez koydumu vazgeçemiyormuş.

Foto eklermisin peri merak ettim burnunu...

Yok siteye belli sebeplerden dolayı fotoğraf ekleyemiyorum ama şu bandajlardan tamamen kurtulayım sana özelden atarım mutlaka fotoğrafımı :)

Yok siteye belli sebeplerden dolayı fotoğraf ekleyemiyorum ama şu bandajlardan tamamen kurtulayım sana özelden atarım mutlaka fotoğrafımı :)

Muhakkak bekliyorum canım fotolarını ,sadece burununu da çekip koyabilirsin ya da gözlerini falan boya öyle koy ama illa ki koy foto cok merak ettim.

Arkadaslar aranizda gaziantepde burun estetik olan varmi olan varsa lutfen yardimci olsun bildiniz iyi bir doktor varmi memnun olan varmi aranizda olupda :44:

Doktor coşkum erçel daha önce de önermiştim ben de önerisiyle gitmiştim arkadaşımın gayet memnunum

henüz ameliyat olmadıysanız. dr. rohat kutlay'ı da araştırmanızı tavsiye ederim.bende tavsiyeyle gittim ve cidden memnun kaldım :)

Ben de çok araştırmıştım ve gayet iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum fiyat konusunda da makul doktor coşkun erçel . Doğal ve şekilli bir burun dileğiyle şimdiden geçmiş olsun

Doktor çoşkun erçel dediğim gibi işinde ve etik anlamda yüzde yüz güvendiğim hekimdir. Aynen katılıyorum

Gaziantep de yaptığım araştırmalardan sonra guvenle burun ve göğüs estetigi yaptırabileceğiniz doktor coşkun erçel. Bu konudaki tavsiyem odur. Resimleri koymak isterdim fakat eşimden dolayı üzgünüm bayanlar

Tuğçeeee ben de burnumu Mehmet Mutaf'a mı yoksa Emre İlhan'a mı yaptırayım diye kararsız kaldım. Seni ekledim. 25 mesaj filan diyo. Nasıl görebilirim senin burnunu acaba

bende antepte yaklasık 1 ay önce ünide ameliyat oldum ama burnum eskisinden daha beter oldu üstelik aynı doktora 2.kez oldum yapay kıkırdak koymus ve koydugu cok belli oluyor napıcam bilmiyorum...ne burnumun tıkanıklılıgı gitti nede egriliği eski burnum cok daha iyiydi...neden bu doktorlar böle anlayamıyorum kolay mı bıcak altına yatmak üstelik profesöre oldum ameliyatımı bundan sonra ne yapmam konusunda yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar...

Kim yaptı canım burun ameliyatını ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…