cidden burasi mi çok pahalı anlamadım ki bi Kaş 25 ise eğer saçı düşünmek bile istemiyorumbende antebe yeni geldim yavuzeli ilcesinde görev yapiyoruz birkac ay once primer hastanesinde randevum vardi o arada kizimin saclarini kestirmek icin acil bir kuafor sordum veznede calisan kiza merkeze gelmisken kestireyum kizim rahatlasin diye acikcasi nasil bir.kuafor oldugu cok onemli degil nasil olsa 3 yasinda cocuk biran once kestirelim rahatlasindi diye orada calisan bayanin tavsiyesiyle hastanenin hemen karsi sokaginda bir kuafore gectim sahibi erkek kizimin saclarinida o kesti bayıldım kizimin sackesimi ve ben kaslarimi aldırdım 25 tl odedim
fiyatını biliyo musun peki canımYüzüncü Yıl parkı kenarında büyük camı ve sanko park civarinda tara murat var, tavsiye ederim.
çok teşekkür ederim canım ya ismini biliyo musun pekicanim kizimin sac kesimi ve benim kasim toplam 25 tl sadece kas aldirmak degil yani acikcasi normalde fiyatlar nasil bilmiyorum çünkü esim emniyet mensubu genelde kuafir islerini polis evlerinin kuaforunde hallediyordum antepte yeniyiz diye arastirmadan girdim memnun kaldim
peki Sağol canım bulamazsam sorarım artık ☺canim ismini bilmiyorum ama primer hastanesinin tam karsisindaki yoldan ilerle sokak gibi degilde kucuk cadde gibi bir yol hatta baya eczaneler falan var onlarin yanindan ilerle 100 mt kadar ilerde sag tarafta bir kuafor yaklasik 10 15 isyeri falan sonradir yani 100 mt derken ay cokmu karisik anlattim bu arada ben kizimin saclarini kestirdim mwmnun kaldim ama ins sende memnun kalirsin sonucta ben uzun kut kestirdim sadece sekilli mekilli birşey degildi ama adamin ilgisi falan iyiydi yani kizim 2.5 yasinda ve ilk kez kuafire götürdük saclari icin bütün mizmizligina ragmen kuafor cok iyi ilgilendi
o konuda da bilgi verir misin peki o daha yakın gelirse ona giderimBende antepteyim 5 aydır simdiye kadar hic gitmedim kuaföre ama dugunumde gittigim kuaforden çok memnun kalmistim. Ordu caddesinde
cidden pahali ya Karataş tarafindayim ben uygun olanların yerini bi öğrenebilirsem yolum düşer elbet bu ay içinde kısmet olursa bakalım artıkantep pahalı bı sehırdır nerde oldugunuza baglı muhıt olarak
eger fevzı cakmakdaysanız buralarda dilan kuafor var
tolga kuafor var
mustafa kuafor var
avmlerde zahıttın bulent var
bu dordunu bılıyorum
bu yazdıgım kuaforler duz ve maşalı fön 10 tlcidden pahali ya Karataş tarafindayim ben uygun olanların yerini bi öğrenebilirsem yolum düşer elbet bu ay içinde kısmet olursa bakalım artık
allah senden razi olsun ya bunların yerini netten öğrenirim artık çok işime yaradı bu isimler Sağol ☺bu yazdıgım kuaforler duz ve maşalı fön 10 tl
hıc sacımı kestırmedıgım ıcın fıyatlarını bılmıyorum :)
https://tr.foursquare.com/v/kuaför-mustafaosmandilan/50a8bfe0e4b069239e217e91allah senden razi olsun ya bunların yerini netten öğrenirim artık çok işime yaradı bu isimler Sağol ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?