gaziantepte ramazan

Arkadaslar,konu sahibini begenmiyorsunuz lakin masallah hepinizin agzindan kaleminden neler cikiyor saskinlikla okuyorum. Sonra da kimse kimseyi dovmuyor diyorsunuz,yorumlariniz hic sempatik degil. Uyeyi kimse sevmek zorunda degil,konularini begenmek zorunda da degil. Silah zoruyla mi yazdiriyorlar anlamiyorum ki. Kadina din dusmani diyorsunuz, peki siz nesiniz? Ayip degil mi bunca hakaret?

Ilk paragrafa cok güldüm. Turkiyede yasamiyorsunuz herhalde.

Bu Ramazana saygicilardan gina geldi yeminle. Gezmek icin Ramazani mi beklemismis. SANANE
ama kendileri başka mezhep dinin mensuplarına saygı göstermez üstelik g...r derler!

Antep bilse geleceğini kepenk kapatır.

Sakin kalamıyorum. Bu konu da zaten bu yüzden açıldı ama resmen istediğininveriyoruz kızlar. Topluca çıkıp dert sahiplerine yardım etsek daha iyi yani. Boşu boşuna banlanacağız gevrek gevrek akademik kariyeri başında sırıtır konu sahibi biz buradan oluruz. İşin ucu yine nasıl bize dokunuyor anlamıyorum. Direkt şutlanırdı başka yerde olsa.

Begenmediginiz uyeye hakaret etmeyin. Hatali gordugunuz konuyu kibler gecersiniz. Bakin o tek basina ve herkes ona hakaret ediyor dogru mu bu? Agziniza geleni soylemissiniz,bu size yakisti mi? Ayip
Hakaret yok kesinlikle kendisi bizi yobaz gerici olarak suçladı. PEYGAMBER EFENDIMIZE kadar aşağılayıcı suçlarda bulundu. Ne yapmamızı isterdiniz. Alkislayalim mı? Lütfen ben onun dusuncesine saygı duyuyorsam o da duymak zorunda. Sonuçta laik birisi kendisi

aramızda kalsın ama bu antepe gitse..o dedği adamları fellik fellik arar .daaa kimse buna bakmaz

İşte en çok katıldığım yorum bu oldu. Bne çok güzelim herkes bana bakıyor işyeri arkadaşımın evli ağabeyi bile bana laf atıyor tüm gözler üzerimde diye kendini pohpohlayanların aslında bunun olmasını istedikleri için bunları yazdıkları doğrudur psikolojide de yeri vardır olmak istediği kişinin yerine kendini koymak bu hastalık var hanımefendi de. Çok güzel bir oyuncu fotoğrafı koyması da bunun kanıtı. Büyük ihtimalle sevgilisi bile yok. Antep'e falan da gideceği yok. Dağılabiliriz.

Arkadaslar,konu sahibini begenmiyorsunuz lakin masalah hepinizin agzindan kaleminden neler cikiyor saskinlikla okuyorum. Sonra da kimse kimseyi dovmuyor diyorsunuz,yorumlariniz hic sempatik degil. Uyeyi kimse sevmek zorunda degil,konularini begenmek zorunda da degil. Silah zoruyla mi yazdiriyorlar anlamiyorum ki. Kadina din dusmani diyorsunuz, peki siz nesiniz? Ayip degil mi bunca hakaret?
+1000 iyiki hoşgörülü müslümanlarmis olmasalar neler yapacaklar ve yazacaklarmis acaba

Begenmediginiz uyeye hakaret etmeyin. Hatali gordugunuz konuyu kibler gecersiniz. Bakin o tek basina ve herkes ona hakaret ediyor dogru mu bu? Agziniza geleni soylemissiniz,bu size yakisti mi? Ayip
herkese kendi üslubuyla cevap veririm. o aba altından sopa gösteriyorsa o sopayı ağzına yer.
bu konuyu açarken bilmiyor muydu bu tepkileri. ayrıca ağzına geleni söylerken de gayet kendime yakışan cümleler kullandım.

Hakaret yok kesinlikle kendisi bizi yobaz gerici olarak suçladı. PEYGAMBER EFENDIMIZE kadar aşağılayıcı suçlarda bulundu. Ne yapmamızı isterdiniz. Alkislayalim mı? Lütfen ben onun dusuncesine saygı duyuyorsam o da duymak zorunda. Sonuçta laik birisi kendisi
Yoo alkislamayin. Cevap vermezsiniz olur biter. Herkese cevap vermek zorunda degiliz.

Ilk paragrafa cok güldüm. Turkiyede yasamiyorsunuz herhalde.

Bu Ramazana saygicilardan gina geldi yeminle. Gezmek icin Ramazani mi beklemismis. SANANE

Yurt dışında da başı kapalı diye, namaz kılıyo diye saldırıya ugrayan en iyi ihtimalle mobinge uğrayan biiirsürü insan var. Medeni ya güya orası.

Kısaca yani, kötü kalpli olan saldırmaya yer arayan insanlar her yerde var. Ramazanmıs türkiyemis falan bunlar hep bahane. Hristiyan olsak bu sefer de neden şükran gününü kutlamiyon diye saldıracaklar yine aynı insanlar.

Medeniyetin beşiği olan avrupada hala lgbt bireyler için ölmesi gerektigini düşünenler var az buz da degiller.

Burdan biseyleri karalamaya gerek yok. Dejenere olan dünyanın sonucları bunlar. Biraz akılcı düşününce bunu bulmak zor olmuyor. Siz de burdaki diger kisiler de gereksiz tartışıyorsunuz.

kızlar ben şimdi lou ya neden bu kadar saldırdığınızı anlamadım.
oruç tutmayabilir, tutmayanlara saldıran insanlar da yobazdır evet. müslümanlık hoşgörü dinidir, oruç tutmayan insana normal bi müslüman saygı duyar, ama tutmuyor diye ona saldırırsa bu yobazlık olur doğru.

müslüman da olmayabilir bu kadın. herkes sizinle aynı dine mensup olmak zorunda değil. neden bu kadar saldırdınız anlam veremedim.
bende başta kızdım fazla tepki vermislerdi.. ama sonradan cok net anlaşılıyor bilerek aşağılamak ve din düşmanlığı yapmak için açılmış bir konu..
evet musluman olmayabilir neye inandigi kendiyle alakalidir buna saygı duyarim ama inanan insanlarla dalga gecmek, isid ile din kardesligi vs ornegini vermek, hz muhammed araptir, araplarda adam olamadi deyip benim inandigim dinde Allahin elcisine, peygamberime bu sekilde itamda bulunamaz. saygi görmek istiyorsa saygi gostermeli.

kızlar ben şimdi lou ya neden bu kadar saldırdığınızı anlamadım.
oruç tutmayabilir, tutmayanlara saldıran insanlar da yobazdır evet. müslümanlık hoşgörü dinidir, oruç tutmayan insana normal bi müslüman saygı duyar, ama tutmuyor diye ona saldırırsa bu yobazlık olur doğru.

müslüman da olmayabilir bu kadın. herkes sizinle aynı dine mensup olmak zorunda değil. neden bu kadar saldırdınız anlam veremedim.
Peygamberiniz araptır ve araplar hiçbir zaman adam olamamıştır demiştir kendisi. İfade özgürlüğü hakaret boyutuna ulaşınca nasıl sabır gösterilsin? Öte yandan bakarsanız olaya evet münakaşaya girilmemesi gerekir çünkü bu fitneliktir. Ama burda kimsede Hz. Eyüp sabrı yok. Beklenmemesi de gerekir.

Arkadaslar,konu sahibini begenmiyorsunuz lakin masallah hepinizin agzindan kaleminden neler cikiyor saskinlikla okuyorum. Sonra da kimse kimseyi dovmuyor diyorsunuz,yorumlariniz hic sempatik degil. Uyeyi kimse sevmek zorunda degil,konularini begenmek zorunda da degil. Silah zoruyla mi yazdiriyorlar anlamiyorum ki. Kadina din dusmani diyorsunuz, peki siz nesiniz? Ayip degil mi bunca hakaret?
Ben daha önce de belirttim. Bizim halkımız TÜRKIYE NIN HER KOSESI tahrik edilmediği sürece hoşgörülü insanlardır. Kadın başardı bunu. Bunca söylemler bu yüzden

Yahu buradakiler de sokaklarin aynasi iste. Daha ramazan basinda kadinin birine kibris tatlisi fiyati sordu diye cemkirdiler. Art niyetlisin Ramazan gelince canimiz ceksin diye yapiyorsun dediler. Boyleleri niye oruc tutar ki?Cok da saapmamak lazim işte

Ramazanin oruc tutmayanlarin saygisina ihtiyaci yok. Ben orucluyum karsimda yiyip icebilirsiniz. Hic saygi duymaniza ihtiyacim yok.

İşte en çok katıldığım yorum bu oldu. Bne çok güzelim herkes bana bakıyor işyeri arkadaşımın evli ağabeyi bile bana laf atıyor tüm gözler üzerimde diye kendini pohpohlayanların aslında bunun olmasını istedikleri için bunları yazdıkları doğrudur psikolojide de yeri vardır olmak istediği kişinin yerine kendini koymak bu hastalık var hanımefendi de. Çok güzel bir oyuncu fotoğrafı koyması da bunun kanıtı. Büyük ihtimalle sevgilisi bile yok. Antep'e falan da gideceği yok. Dağılabiliriz.
çok teşekür ederim..antepden haberi yok TATLÜM kıymatlının..yazıyor istee :)))

Lou bu kez daha az ses çıkaran sandaletlerini giy ki oruçlu yobazlar(!) saldırmasınlar sana. Ya da yardım iste müteahhit enişteden iki koruma tahsis etsin sana, belli olmaz Işidli din kardeşlerimizi(!) kızdırmak istemesin herhalde sokakta su içerek. Göbekten işetirler bak aman diyeyim, sonra seni kıvrımlı ve zeksi ficudun da kurtaramaz.
Zeksi ficudu her okudugumda yikiliyorum :D

Back
X