- 22 Kasım 2014
- 3.217
- 4.661
- 133
- 39
- Konu Sahibi En buyuk kk
Güldür güldür Show da, antepli aileye çocuk, baba ben vejeteryanım diyordu da aile kriz geçiriyordu. Bundanmış demek :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
antep aslinda çok gezip görmek istedigim merak ettigim bir şehirdi ama son senelerde nedendir bilmiyorum sanki terör olaylari cok fazla olan bir il gibi bir his kalmis icimdeyemekle ün yapmıs olmamızın sebebı unesco tarafından tescıllenmemız
ıtalyan mutfagı fransız mutfagı arap mutfagı turk mutfagı seklınde ele aldıgı mutfaklarda ayrıca ve antep mutfagı var
yanı turk mutfagından ayrıca antep mutfagı seklınde odulluyuz dunya capında tescıllıyız ama halbukı cok cıddı kulturel mırasa sahıbız
anadolununn ılk yerlesım bırımı
alıntı yapıyorum :
TARİH boyunca değişik uygarlıklara evsahipliği yapan Gaziantep'te bulunan Düllük Köyü'nün, dünyanın en eski kenti olduğu ileri sürüldü. Amerikalı yazar George Thomas Klınan ‘The Newlook Of World’ adlı eserinde ‘İşte Şehirlerin Yaşları’ başlığı altında, Dülük nedeniyle geçmişi 5600 yıl öncesine dayanan Gaziantep'i ‘Dünyada kurulan ilk şehir’ olarak tanımlıyor.
sonra ıpekyolu dıle kolay cok cıddı bır kulturel alıs verıs sebebı
bunları ozellıkle soyluyorum buraya yemege gelen barı soyle bır gezeyım dedıgınde şoka gırıyor ulkemızde en cok muzeye sahıp olan sehır cunku bıtıremıyor tekrar gelıyor antebe
su pandemıde bıle beledıye sıkılmayalım dıye arabada sıneme gunlerı duzenledı sosyal mesafelı eglenceler duzenledı ben sevıyorum burayı
mesela hıc bılınmez saglık konusunda da ıyıyız cok ıyı proflarımız hastanelerımız saglık servıslerımız var
yok yav o kadar da düşmedik.o yoksa bir çeşit afrika tatlısı mı?bu arada afrika yemeklerini beğendiniz mi garip hayvanlar vs yiyorlar mı?![]()
fıstığın kilosu ne kadar orada?Ankara da Antep i 110 a siirtti 120 alıyorum bu ara yarısı kabuk zaten yarım kiloyu bir aakşam tek başına yiyorummbak lava demıs
burda hangı yemek olursa olsun 3 dakıkadan fazla emek verdıgın herseyın ustune fıstık serpersın
avokado mu?çokk severiz ailece ama kadınlar kulübü yasakladı almıyorum bir süredir lüks meyveymiş israfmışşşYok yav ben de saka yaptim heheh ben de o kadar dusmedim.
Benim oldugum yer dogu afrikada bir ulke iklimi filan cok guzel aslinda her sey yetisiyor, tropikal meyveler, avokado cok. Ana yemekleri fasulye pilav, misir, muz yemegi, biraz az cesitli ve baharat vs olmadigi icin cok lezzetli degil ama her sey organik, taze. Orada yetisenler disinda urunler ithal oldugu icin cok pahali.
Benim bulundugum yerde sadece inek koyun tavuk nadiren de domuz yeniyor ama degisik hayvanlar yiyeni hic gormedim kongo'da yiyorlarmis diye duydum cekirge ve kaplumbaga duymustum ama herhalde herkes yemiyordur o da nadirdir.
avokado mu?çokk severiz ailece ama kadınlar kulübü yasakladı almıyorum bir süredir lüks meyveymiş israfmışşş![]()
![]()
![]()
iç fıstık 160 ıle 210 arasıfıstığın kilosu ne kadar orada?Ankara da Antep i 110 a siirtti 120 alıyorum bu ara yarısı kabuk zaten yarım kiloyu bir aakşam tek başına yiyorumm![]()
![]()
9 tl idi çağdaş markette bu haftaaa 1 tane çocuğa aldımBizim burda 100 ruanda frangi tanesin yani 80 kurus oluyor turk lirasiyla![]()
evet içleri çürük çıkıyor 4 de birininiç fıstık 160 ıle 210 arası
kavrulmus 80 tl
kabuklu 60 sanırım emın degılım
anteplıler en ıyı fıstıgı ıc pıyasada satar baska sehırdekıler 2-3. kalıte
Bizim burda 100 ruanda frangi tanesin yani 80 kurus oluyor turk lirasiyla![]()
hıc unutmuyorum eskısehırden arkadasım gezmeye ve benı zıyarete gelmek ıstemıstıantep aslinda çok gezip görmek istedigim merak ettigim bir şehirdi ama son senelerde nedendir bilmiyorum sanki terör olaylari cok fazla olan bir il gibi bir his kalmis icimde![]()
biz de tokatlıyız hemen hemen herkesin bir bağ evi vardır
en sevdgım sey bag evıbiz de tokatlıyız hemen hemen herkesin bir bağ evi vardır
hamak salıncak kurulur semaverde çayyy .çocuklar koşuşturur.bir de okey seti oldu mu değme keyfeeeeeen sevdgım sey bag evı
salcalar tarhanalar yapılır kurutmalıklar
yenılır ıcılır yatıp yuvarlanırsın oh mıs
ahahaha ya neden boyle bi izlenim olustu bir olaymi olduda sonradan boyle dusundum bilmiyorum, ama hala antep diyince icimden guzelim sehride mahvettiler bir kere gidip goremeden diye dusunuyordum niyeysehıc unutmuyorum eskısehırden arkadasım gezmeye ve benı zıyarete gelmek ıstemıstıannesı ızın vermemıstı teror olayları cok orası karısık dıye
anne baba bırlıkte geldıler kaldılar bızde
kadın aynı sene tekrar geldısırf alısverıs yapmaya ve o gunden berıdırde samımıyetımız arttı
hıc oyle sanıldıgı gıbı degıl gorunce ne demek ıstedıgımı anlarsın ya gobeklı baklava tepsılerıyle ne teroru![]()
angara da otura otura köreldik iyiceeeeahahaha ya neden boyle bi izlenim olustu bir olaymi olduda sonradan boyle dusundum bilmiyorum, ama hala antep diyince icimden guzelim sehride mahvettiler bir kere gidip goremeden diye dusunuyordum niyeyse![]()