Bebek Beslenmesi gazını gidermek için...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
hamileyken mi içilmeli rezene çayı ?

Hayır tabiki bebege yan etki yapar hamile iken içilmez emzirme dönemnde sabh akşm ni fincn içilir anason ile karıştırarak demleyn ve mümkünse içtktn 15 20 dk içinde ılık bi duş alın çok işe yarıck imkn varsa duştn sonra uyuyun hç bişi iksir dgl tk bşna işe yarasın içeym çglsn gelsn dye bişi yok her bnye süt yapıyor ztn ama bzn yorgnluk stres sıkıntı azalıyr bnlrı içmkte amaç ztn bu rahatlamak sadece ılık duş su ve uyku bile bşlı başına süt destegi hamişkn son ay bol bol medine hurması yiyin dgmdada faydasını görecksnz

Arkadaslar Merhaba bebegim 9 günlük daha iki gün öncesine kadar sorun yoktu. Ayaklarını birden çekerek, resmen çığlık atar gibi ağlıyor. Gece 12 den 2; 45 e kadar hep agladi. Acaba gaz sancısı mi. Lütfen yardım edin ne yapmalıyım

Süt veriyosan eğer bol kimyonlu yemekler ye , hergün rezene çayı iç. Birde akmerkez evzanesinde amerikadan gelen organik gaz damlaları satılıyor, alabiliyorsan onlardan al, biraz pahalıya satıuorlar ama çok etkili

Çok teşekkür ederim. Rezene çayını deneyeceğim doktor bir damla verdi .. bio Gaia sanırım adı. Onu kullanıyorum ama bilmiyorum bakalim ise yarayacak mi. Tekrar tekrar tskr ederim. Ben izmirde yaşıyorum akmerkez eczenesi benim için zor sanırım

Süt veriyosan eğer bol kimyonlu yemekler ye , hergün rezene çayı iç. Birde akmerkez evzanesinde amerikadan gelen organik gaz damlaları satılıyor, alabiliyorsan onlardan al, biraz pahalıya satıuorlar ama çok etkili

Çok teşekkür ederim. Rezene çayını deneyeceğim doktor bir damla verdi .. bio Gaia sanırım adı. Onu kullanıyorum ama bilmiyorum bakalim ise yarayacak mi. Tekrar tekrar tskr ederim. Ben izmirde yaşıyorum akmerkez eczenesi benim için zor sanırım

Soda mi Aman Allahım ufacık bebeğe olacak iş değil ben rezene anason ve kimyon tohumunu hepsinden 1er çay kaşığı alarak kaynamış 1 bardak suyun içinde 3-5dk demleyip hergün sabah akşam içiyorum ekstra doktorumun dedigini yapiyorum karnına ve sırtına losyonla masaj yapıyorum günde 1 defa da çay kaşığına zeytinyağı koyup üzerine sütümü sağiyorum o şekilde bebeğime veriyorum şimdilik gaz sancılarını hafif ıkınmalarla atlatıyoruz tavsiye ederim sizlere de (zeytinyağını doktorum özellikle tavsiye etti bebeklerin sinirlerini gelistiriyormus)

Sey gaz yapan yiyecekler hangileri mesela bikac tane soylermisiniz bende pek bisey yemiyorum ama bebegim cok gazli

Bizim şimdilik orta derecede geçiyor ilerleyen günler neyi gösterir bilemem ama böyle bile zor Allah yardımcın olsun bol bol masaj yap rahatlat cok geçmiş olsun
Sagol canm yaa.bugun banyo yaptirdim zeytinyagi ile sirtini karnini ovdum dinlendi biraz ama uyumadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…