hamileyken mi içilmeli rezene çayı ?
Ne yersen yemeğine kimyon koy bebeğe de sütten bu geçecek ce rahatlayacakarkadaşlar bebeğin gazı olmasın diye ağzına doğar doğmaz 1 ç.k doğal maden suyu verin dediler, ebe de söylemiş bunu siz duydunuz mu ya da denediniz mi?
Süt veriyosan eğer bol kimyonlu yemekler ye , hergün rezene çayı iç. Birde akmerkez evzanesinde amerikadan gelen organik gaz damlaları satılıyor, alabiliyorsan onlardan al, biraz pahalıya satıuorlar ama çok etkiliArkadaslar Merhaba bebegim 9 günlük daha iki gün öncesine kadar sorun yoktu. Ayaklarını birden çekerek, resmen çığlık atar gibi ağlıyor. Gece 12 den 2; 45 e kadar hep agladi. Acaba gaz sancısı mi. Lütfen yardım edin ne yapmalıyım
Süt veriyosan eğer bol kimyonlu yemekler ye , hergün rezene çayı iç. Birde akmerkez evzanesinde amerikadan gelen organik gaz damlaları satılıyor, alabiliyorsan onlardan al, biraz pahalıya satıuorlar ama çok etkili
Simdi icirsek olur muarkadaşlar bebeğin gazı olmasın diye ağzına doğar doğmaz 1 ç.k doğal maden suyu verin dediler, ebe de söylemiş bunu siz duydunuz mu ya da denediniz mi?
Sey gaz yapan yiyecekler hangileri mesela bikac tane soylermisiniz bende pek bisey yemiyorum ama bebegim cok gazliMantikli gelmedi bana. Yenidogan hemsiresiyim, bunu ne gordum, ne duydum. Yenidogan bebeklere sadece sut verilir, kafaniza gore bir seyler icirmeyin. Daha cok zarar verirsiniz. Yeni dogmus cocuk sodayi ne yapsin yahu... Emziren anneler gaz yapacak seyler yemesinler, sutten cocuga gecip gaz yapabiliyor cunku. Formullerin de gaz yapmayanlari oluyor.
Baklagiller, karnibahar, kurufasulye, nohut, soğan aklıma gelenler bunlar..geçmiş olsunSey gaz yapan yiyecekler hangileri mesela bikac tane soylermisiniz bende pek bisey yemiyorum ama bebegim cok gazli
Bir de mercimekSey gaz yapan yiyecekler hangileri mesela bikac tane soylermisiniz bende pek bisey yemiyorum ama bebegim cok gazli
Aa sagolun cok.bulgurda yaparmi dokunur diyolarda ben yiyorumBir de mercimek
Hic duymadım bana bol bol yediriyor annem süt yapar diyor o öyle dediğine göre gaz yapmıyordurAa sagolun cok.bulgurda yaparmi dokunur diyolarda ben yiyorum
Hm peki sagolunHic duymadım bana bol bol yediriyor annem süt yapar diyor o öyle dediğine göre gaz yapmıyordur
Bizim şimdilik orta derecede geçiyor ilerleyen günler neyi gösterir bilemem ama böyle bile zor Allah yardımcın olsun bol bol masaj yap rahatlat cok geçmiş olsunGaz cok sorun yaaa.napicam bilmem bugun hic uyumadi
Sagol canm yaa.bugun banyo yaptirdim zeytinyagi ile sirtini karnini ovdum dinlendi biraz ama uyumadi.Bizim şimdilik orta derecede geçiyor ilerleyen günler neyi gösterir bilemem ama böyle bile zor Allah yardımcın olsun bol bol masaj yap rahatlat cok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?