Bebek Beslenmesi gazını gidermek için...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

neriman33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
19
4
1
35
arkadaşlar bebeğin gazı olmasın diye ağzına doğar doğmaz 1 ç.k doğal maden suyu verin dediler, ebe de söylemiş bunu siz duydunuz mu ya da denediniz mi?

Aaa ilk defa duyuyorum...bence verme soda midedeki gazı atar çocuklardaki gaz sancısı bağırsaklardaki gaz birikmesidir...yoksa midedeki gazı dik tutup omuzuna yasla pışpışla sırtına vur hafif çıkar..her emneden sonra yap

Bana da deneyip memnun kalan bi arkadşım sölemişti onun kızda hiç gaz olmamıştı maşallh bn dede inş işe yarar dedim yaptım ama oluyo

Evwt bzm akrabanın çocuğu oldu verdiler gazı olmamış doğardoğmaz vermişler hemen

Kız bebeklerinin çoğu gazsız olur zaten ben ondan olduğuna inanmıyorum anne sütü kadar etkili bir yöntem yok benim 50 günlük oğlum var gece gündüz gaz sancısı yüzünden ayaktayız kullanmadık hiç bir yöntem kalmadı

Mantikli gelmedi bana. Yenidogan hemsiresiyim, bunu ne gordum, ne duydum. Yenidogan bebeklere sadece sut verilir, kafaniza gore bir seyler icirmeyin. Daha cok zarar verirsiniz. Yeni dogmus cocuk sodayi ne yapsin yahu... Emziren anneler gaz yapacak seyler yemesinler, sutten cocuga gecip gaz yapabiliyor cunku. Formullerin de gaz yapmayanlari oluyor.

Bana da rezene cayi var dediler gunde 2 cay kasigi veriyirum. Baya rahatlatiyir. Yanlis mi yapiyirum acaba .

Bana da rezene cayi var dediler gunde 2 cay kasigi veriyirum. Baya rahatlatiyir. Yanlis mi yapiyirum acaba .
Rahatlatıcıdır ama bunlar büyük insanlar için onun midesi neki verildiği gibi illa etkisini gisterir ama bunu iyi oluoyo olarak anlamayalim belki de zarar vericidir ki hemen etki edio

Canım sen sürekli rezene çayı iç ve bol bol kimyon la tüket besinlerini bebeğin 3 aylık felan olunca da bi çay kasığına bi cimdir kimyon köy sütünü sağ ver çok faydası oluyor

kimyonu biliyorum tükmeye çalşyrm da rezene ise günde iki bardak sabag akşam içiyrum bi yerde okumuştum çok fazla içilirse rezene nin ters etkisi varmş sütü tamamen kesiyormş o yzdn korkuyorum çok içmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…