Daha önce yazdım şimdi yine yazıyorum başka kimsem yokki dertleşeck. hayatım daki Adam gazino birane gece Klubü her yere gidiyor . gitmese bile sabaha kdr içki içiyor arabada ben hayatım düzene girsin diye evlenmek ististiyorum diyor . ha bi de boşanmış çocuklu . ben de ne nişan ne söz . eğitimli kültürlü bi kadınım . benim atamam çıkacak . Bu başıma bela olmadan nasıl ayrılcam çok pişman oldum ever dediğime . Boşluğuma geldi evet salakmışım ama hani kadınsin sevilmek istiyorsun bense hep yanlış seçimler....
Atanırsan seni nerede bulacak ki telefon numarın değiştir,bütün sosyal medya hesaplarını kapat her yerden engelle,telefonun değişince 118 numaralardan gizle istese bile vermezler,ortak arkadaş varsa hepsiyle iletişimi kes gittiğin yeride ailen dışında kimseye söyleme.Daha önce yazdım şimdi yine yazıyorum başka kimsem yokki dertleşeck. hayatım daki Adam gazino birane gece Klubü her yere gidiyor . gitmese bile sabaha kdr içki içiyor arabada ben hayatım düzene girsin diye evlenmek ististiyorum diyor . ha bi de boşanmış çocuklu . ben de ne nişan ne söz . eğitimli kültürlü bi kadınım . benim atamam çıkacak . Bu başıma bela olmadan nasıl ayrılcam çok pişman oldum ever dediğime . Boşluğuma geldi evet salakmışım ama hani kadınsin sevilmek istiyorsun bense hep yanlış seçimler....
Başıma bela olmadan nasıl ayrılırim Evimi falan biliyor . karşıma alıp konuştum anlamadı . zaten atamam çıkacak kpsss den yüksk aldım.
Uff hakikaten nedir bu sen benimsin masali. Kimse kimsenin degil be kardesim. Mal miyiz biz? Korkma arkadasim, seni urkek gordukce daha da ustune gelir. Sen kararli kesin ve net ol. Ailenin haberi var mi bu durumdan?Bela olurum diye tehdit yok ama bu tip adamlar hazmediyor ya o yüzden numaramı değiştiriyorum faturam kesilsin die bekledim dün kesildi oda. Ayrılılalım hayatlarımz uymuo dedm sen benimsin ddi uff Allahm böyle kro adama nasıl evet ddim
ailemin haberi yok ailem atancm diye çok mutlu gururlu böyle bişi duysalar çok kızarlarUff hakikaten nedir bu sen benimsin masali. Kimse kimsenin degil be kardesim. Mal miyiz biz? Korkma arkadasim, seni urkek gordukce daha da ustune gelir. Sen kararli kesin ve net ol. Ailenin haberi var mi bu durumdan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?