Gazinoya giden adam

zehra64

bugünlerde geçecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
389
150
123
Daha önce yazdım şimdi yine yazıyorum başka kimsem yokki dertleşeck. hayatım daki Adam gazino birane gece Klubü her yere gidiyor . gitmese bile sabaha kdr içki içiyor arabada ben hayatım düzene girsin diye evlenmek ististiyorum diyor . ha bi de boşanmış çocuklu . ben de ne nişan ne söz . eğitimli kültürlü bi kadınım . benim atamam çıkacak . Bu başıma bela olmadan nasıl ayrılcam çok pişman oldum ever dediğime . Boşluğuma geldi evet salakmışım ama hani kadınsin sevilmek istiyorsun bense hep yanlış seçimler....

başına neden bela olsun? anne baban yok mu hayatta arkanda duracak? ayrıl gitsin evlilik yok bişe yok 3-5 ay arar sorar sonra o da uğraşmaz.

hayır diyeceksiniz ve kararlı olacaksınız hepsi bu. numara değiştirin, engelleyin her yerden yetmezse savcılığa gidersiniz. hayır diyemediğiniz için bir ömür bu eziyet çekilmez

Güzel bi dille ayrılmak istediğini anlat anlamazsa tlf numaranı değiştir yine rahatsız ederse ailene bildir o da olmazsa polise şikayet et çaresi çok yani

Başıma bela olmadan nasıl ayrılırim Evimi falan biliyor . karşıma alıp konuştum anlamadı . zaten atamam çıkacak kpsss den yüksk aldım.

Atanırsan seni nerede bulacak ki telefon numarın değiştir,bütün sosyal medya hesaplarını kapat her yerden engelle,telefonun değişince 118 numaralardan gizle istese bile vermezler,ortak arkadaş varsa hepsiyle iletişimi kes gittiğin yeride ailen dışında kimseye söyleme.

Başıma bela olmadan nasıl ayrılırim Evimi falan biliyor . karşıma alıp konuştum anlamadı . zaten atamam çıkacak kpsss den yüksk aldım.

Gider gitmez ayrılın. İlerisi parlak durmuyor.

Atandığın zaman nasıl bulacak seni, numaranı değiştir haber vermeden git. Olduda aileni rahatsız ederse şikayet edersiniz. Seviyorum, aşığım deyip bu kişiyle evlilik düşünmeyin sakın.

Bela olurum diye tehdit yok ama bu tip adamlar hazmediyor ya o yüzden numaramı değiştiriyorum faturam kesilsin die bekledim dün kesildi oda. Ayrılılalım hayatlarımz uymuo dedm sen benimsin ddi uff Allahm böyle kro adama nasıl evet ddim

İstemiyorum de, evini bilse ne olacak ki?
Kaldı ki adamın tepkisini bilmiyoruz ki, belki konuştuğu başka kadınlar var.
Sen ben ayrılmak istiyorum deyince tamam diyecek

Ayrılmak isteme.
Hep bunalım takıl
Dibe vurmuş gibi hareket et. Çok sık hep dertek anlat. kaçsın

Uff hakikaten nedir bu sen benimsin masali. Kimse kimsenin degil be kardesim. Mal miyiz biz? Korkma arkadasim, seni urkek gordukce daha da ustune gelir. Sen kararli kesin ve net ol. Ailenin haberi var mi bu durumdan?

Aralıkta ilk atama onda gidemessem haziran a kalacağğım ilk atamada olur diyor herkes haziran a kalırsam yaza kdr burdayım malum güvenlik soruşturma falan 2 ay sürüo yani yaşadığım şehirde n gitmem 3 dört ay bulur ilk atama için bile evden çıkmıycam mı yani .nasıl bi adama bulaştım kadınlığımdan utandım

Uff hakikaten nedir bu sen benimsin masali. Kimse kimsenin degil be kardesim. Mal miyiz biz? Korkma arkadasim, seni urkek gordukce daha da ustune gelir. Sen kararli kesin ve net ol. Ailenin haberi var mi bu durumdan?
ailemin haberi yok ailem atancm diye çok mutlu gururlu böyle bişi duysalar çok kızarlar

Kaç Kaç Kaç... sokakta araba içen adamdan koca olmaz. Yazık edersin. Evlenince düzene filan girmez aynen devam eder diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…