Gazinoya giden adam

Karşınıza alıp güzelce konuşmayın.

Bi daha pavyona gitsin bekleyin, sonra cıngar çıkarın bu ne be bıktım bilmem ne görmediği yüzünüzü görsün.

Güzelce karşına alıp konuştun mu siz terketmişsiniz gibi psikolojiye girip bela olabilir. Diğer türlü ilişkideki hatamdan dolayı ayrıldık modunda psikopata bağlama ihtimali daha az. "Yetti senle mi uğraşcam ne barın bitti ne pavyonun bıktım senden hadi eyvallah" diyeceksiniz. Fazlasıyla alttan almışsınız zaten.

Dediğiniz mantıklı bnm de amacım bi konuyu mana edip ayrılmak yoksa güzellikle ayrılınacak bi adam değil. ki denedim zaten olmadı

Siz yine konu açmıştınız ve herkes ayrılmanız konusunda hemfikirdi. Daha neden hala aynı şeyleri yeniden yeniden yazıyorsunuz? Evet atanacaksınız ve adam sizden çok çok aşağı, anlıyoruz. Atanacaksınız bu şehirden gideceksiniz ve size ulaşmasını engelleyeceksiniz yani. Bunun için artık ne yapayım diye konu açmanız abes.

Çok sakıncalı bir tip senin için. Hayatını düzene sokar mı bilmem (hiiiççç sanmam) ama seninkini alt üst eder gibime geliyor. Zorla mı? İstemediğini söylemişsin iste.. Neyin dayatması bu?? Kararlı dur karşısında ailem de istemiyo de. Atan ve git.. Numaranı değiştir. Gerekirse savcılığın yolunu tut.. Bu ne yaa... İletişimini kesmek için atanmayı bekleme. Sen peki ayrılalım demesini mi bekliyorsun ki? Buna onu ikna etmeye çalışma bence. Sen istemiyosun bitti..

Böylesi adamın aşkı meşkinemi kaldın ? kızım kendine kastınmı varki her huyunu bildiğin adamı peşinden koşmayacaksın, koşturmayacaksın yüz verme evlilik seninle istemiyorum de geç

İnanır mısın aynısını yaşadım kurtulamıyordum boşanmış iki çocuklu ama ne baba olabilmiş ne koca...içer s..ar başka bişey yok, evlenince ağzına süremeyeceğine yemin eder.Sakın aldanma, beni Allah kurtardı.
Trafik kazası geçirdi öldü. Senide Allah kurtarsın.

Eğitimli bir kadınsan buna pabuç mu bırakacaksın??

ailem istemiyor,karsi gelemem diyin..
kro mudur nedir sen benimsinmis

neye evet dediniz

Kısacası görüşmeyeceksin. Aradığın da açmayacaksın. Görüşmek istediğin de görüşmeyeceksin. Mesaj attığın da cevap yazmayacaksın. Kısacası soğuk dur.. Soğuk davran. O yokmuş gibi..

bence de bunları yap.
sorarsa atanamadım, umudum yok de.
atandığını söyleme ailen dışında kimseye. veda ayrılık konuşması filan yapma. iletişim kanallarını kaparsan ulaşamaz.

Başına nasıl bela olacak?Polisi var savcısı var..Eğer pislik yaparsa hiç çekinme ver polise.Arkadaşlar nasıl önlem alman gerektiğini söylemiş zaten.

üzerinde baskı yap gazinoya gidemezsin , içkiyi bırakacaksın ben ne dersem onu yapcaksın diye yapış yakasına kendisi kaçacaktır zaten

valla boyle ayyas biri tarafindan sevileceksem hic sevilmeyim
o kendisini sevse gunlerini, zamanini boyle sacma seylere harcamaz

kendınden sogut süreklı kıskan
hesap sor
trıp at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…