Gazzella 320 Ütü

Pashmina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008
5.826
1
156
İstanbul
Arkadaşlar Gazella 2030 Buhar Kazanlı Ütü kullanan varmı aranızda? Almayı düşünüyorumda iyi yada kötü yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. Bu markanın ütü masalarını piyasada mutlaka görmüşsünüzdür.​
. Ütü masaları daha çok bilindiği için ordan hatırlatmak istedim.

Fikirlerinizi bekliyorum.....

Son düzenleme:
merhaba

iş terindeki arkadadaşım kullanıyo ve çook memnun hatta ben tefal aldım keşke almasaydın dedi arkadaşım..

silter 2030 ürünle ilgili yorum yapılmasını beklemişsiniz.biz yetkili bayi ve servisiyiz.şunu tüm samimiyetimle söyliyebilirimki %100 memnun kalırsınız o ütüden belki yüzlerce satış gerçekleşti ve ürünü tedarik eden tüm müşterilerim teşekkür ettiler.sağlamlık ve buhar kalitesi olarak hiçbir ürünle kıyaslanamıyacak ölçüde.fiyatı da son derece uygun.
web sitemiz Can Ütü , Silter Ütü , Malkan Ütü , Alba Ütü Yetkili bayii ,Alba Ütü yetkili servisi , Hasel Ütü

Arkadaşlar Gazella 2030 Buhar Kazanlı Ütü kullanan varmı aranızda? Almayı düşünüyorumda iyi yada kötü yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. Bu markanın ütü masalarını piyasada mutlaka görmüşsünüzdür.​
. Ütü masaları daha çok bilindiği için ordan hatırlatmak istedim.

Fikirlerinizi bekliyorum.....

selamlar... Gazella 2030 u aldiniz mi. aldiysaniz memnun musunuz? tavsiye edermisiniz? biraz bahsedermisini<?

tesekkurler...

Back
X