Gebe kalamama psikolijisi ve yumurta donasyonu

waterdeep_82

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2011
58
12
288
İstanbul
Hanimlar merhaba, birkac ay once 43 yasina girdim, inanin 42 yasina kadar cocuk dusunmuyordum cunku yillar once miyom ameliyati olmustum, irili ufakli bir suru miyom cikaran doktor zank diye sen hamile kalirsan 7.ayda alirdim ben bebegi dedi. Rahmin artik tutamaz bebegi 9 ay dedi. O gun cok korkmustum ve oncesinde de ameliyatlik bel fitigi hastasiydim ve yillarca igneler vs cok genc yasta bunlarla ugrastim. O yuzden hamile kalmaktan cok korktum, bilinc altina atayim unutur giderim dedim ama 41. yasimda biricik kedimi kaybettim ve ne alaka bilmesem de cocuk yapmalisin sesleri yukseldi icimden. ruyama falan girmeye basladi. Doktora gittim, yurtdisindayim, yasin ileri, cocukta hastalik vs olabilir yumurta donasyonu dusun dedi. O gun bugundur ugrasiyorum, burda yaklasik 20 bin dolar civari. Ben sureci zor olmasa evlatlik alirim. kan bagi diye diretmiyorum ama surec nerdeyse imkansiz, ustelik yurtdisindayim. Cok yalniz hissediyorum, bir yandan da yeni anne olan arkadaslarimla konusuyorum. onlar hakli olarak bambaska boyutta su an. Hayatimda hic renk yok gibi, bir de prememapoz sureci, yuzum yaniyor, geceleri uyaniyorum. surekli bunalmis hissediyorum. Cok yazdim biliyorum. ama gercekten kapana kisilmis gibi hissediyorum. Belki benim gibi hissedenler varsa onlarla da konusmak isterim. Gelelim soruya, acaba donasyon ile ileri yaslarda basarili sonuc alanlar var mi? Sayfada baktim. Kibris ve Baku yaziyor, eger rakamlar orda da 20 bin dolar civari ise zaten cok buyuk bir rakam benim icin. Her turlu oneriye, tavsiyeye acigim. Cocugum olmayacaksa bile icimdeki bu duygular gitsin istiyorum. cok yipratici. Her gecen gun kuruyorum sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…