• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamama sebebim

Merhaba sizce hemen doktora gitmeli miyim yoksa artık uygulama vs silip test mest yapmayıp akışına mı bırakmalıyım? 1.5 sene geç bir süre mi, 1.5 sene sonrası gebe kalan var mı? Bir sıkıntımız yok tüpler açık sebebsiz infertilite kategorisindeyiz yardımınıza ihtiyacım var çok stres yaptığım için mi olmuyor yoksa artık bunu düşünmeye başladım siz olsanız ne yapardınız? Yada forumda yaşayan var mı gebe kalanlardan buna benzer bir durum ?
Ben denedim hsgden sonra maalesef yine negatif yarın aşılama için evraklarımı tamamladım işlemlere başlayacağım öncesinde yumurta çatlatmak için 5 gün kullanılacak hap vereceklermiş daha sonra yumurta yeterli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi vurulacak ve sonrasında doktorun talimatına göre ilişki önerecekmiş olmazsa aşılamaya geçeceğiz bu arada ben tedaviye Bağcılar araştırmaya gidiyorum sizde bir değişiklik var mı bekleyecek misiniz merak ettim

Ben denedim hsgden sonra maalesef yine negatif yarın aşılama için evraklarımı tamamladım işlemlere başlayacağım öncesinde yumurta çatlatmak için 5 gün kullanılacak hap vereceklermiş daha sonra yumurta yeterli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi vurulacak ve sonrasında doktorun talimatına göre ilişki önerecekmiş olmazsa aşılamaya geçeceğiz bu arada ben tedaviye Bağcılar araştırmaya gidiyorum sizde bir değişiklik var mı bekleyecek misiniz merak ettim
Bende üç dört ay yaza kadar bekleyeceğim eğer olmazsa aşılama için gideceğim. Şuan dinlenme moduna alacağım. Aşılama da masraflı herhalde o yüzden yaza kadar biraz mola :)

Bende üç dört ay yaza kadar bekleyeceğim eğer olmazsa aşılama için gideceğim. Şuan dinlenme moduna alacağım. Aşılama da masraflı herhalde o yüzden yaza kadar biraz mola :)
Sigara içiyordum sigarayı bırakmaya çalışıyorum biraz daha sağlıklı beslenmeye başlayacağım, vitaminlerimi düzenleyeceğim hazırlık yapacağım yani anlayacağınız ☺️ Rabbim size de kolaylık versin inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız 😍😍

Ben dayanamadım başladım tedaviye bu ay da regl olunca artık ümidi üzdüm iyice zaman kaybetmek istemediğim için başladım tedaviyi Bağcılar devlet hastanesinde görüyorum ilaçlara rapor çıktı 1800tl ye aldım çatlatma ilacı içinde şimdi hap içiyorum günde iki kere 5 gün içeceğim bide günde bir gonal f kullanıyorum 7 gün sonrasında da kontrole gideceğim yumurtalıklarımın durumuna göre aşılama yapacaklarını söylediler

Yanlış anlamazsanız Beden kitle indeksiniz normal aralıkta mı kilo fazlası da gebeliğe engel olabiliyor diye biliyorum

Back
X