Gebe kalamama

Nisagul201

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
63
13
3
33
Merhaba arkadaşlar serophene klomen gibi yumurta buyutucu ilaçları catlatma ignesi olmadan külli gebe kalanlar varmı aceba pcos hastasiyim.şimdiden teşekkürler cvp larin iz icin

Merhaba arkadaşlar serophene klomen gibi yumurta buyutucu ilaçları catlatma ignesi olmadan külli gebe kalanlar varmı aceba pcos hastasiyim.şimdiden teşekkürler cvp larin iz icin
canım geçmiş olsun bende pkosum..sorunu pkolu hanımların paylaşım alanında sorsan cevap alırsın gibime geliyor

Ben poliskistik over im 2.5 yaşında bir kızım var ikinciye hamileyim ikisi de normal oldu eşiniz azosperm sorunu yoksa Dr size polikistik için bi ilaç önerebilir belki bir yerde duymuştum tedavi yöntemiyle ilgili umarım en.kısa zaman da saglikli bebisin olur

#esrunum# teşekkürler benimde bi tane var 2 yasinda ama 5 yıl bir tedavi gördüm zor zamanlardı şuanda da yine aynı sknti larin çekiyorum ve hiç doktora gitmeyi istemiyorum yine 2 güne bir çağırmışlar iğneler falan ben bu hap ile evde kendim denemek istiyorum benim bebeğim çok sıkıntılı çok eziyeti bi çocuk öldü beni kapı önüne bile çıkartmıyor stres hergün yemesi yok hiç bende böyle bişey düşündüm

Yeni üyeyim çok karışık nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum bunu bile baya uğraşarak paylaştım
anlıyorum ilk bende de olmuştu alışıyorsun sonra..arama yerine pkos yaz orada zaten pkolu hanımların paylaşım alanı çıkar..devamında kurcala biraz oraya sorarsın cnm

canım tebrik ederim hayırlı olsun darısı bana herkese olsun..kendiliğnden nasıl oldu senin rahatsızlığın ne boyuttaydı

canım tebrik ederim hayırlı olsun darısı bana herkese olsun..kendiliğnden nasıl oldu senin rahatsızlığın ne boyuttaydı
Çoklu kist üretiyor dedi Dr sol polikistik overim hatta bir kere sinde kist im patlayıp karın içine yayılmıştı acil hastanelik bile olmuştum ben bebek olsun da diye yoğunlaşmadim adetlerim çok düzensizdir 3 ay bile. Regli olmadığımı bilirim dolayisiyla yumurtlama günü mü bile bilmem herhangi bir ilaç da kullanmadim bunla ilgili eş de sorun yoksa kafa rahat olucak bebek olsun diye birlesim değilde zevk olarak birlesim olursa rahim daha çok açılır diye biliyorum benim şu anda ki gebeliğim geç döllenme mesela allah anne olmak isteyen lerin kucaklarini doldursun insallah

amin

Bende
Yeriniz İstanbulday sa Dr önerebilirim isterseniz

Ben klomenle catlatma ignesiz hamile kaldim.
Ancak kafaniza gore kullanmayin. Doktor kontrolunde olmasi sart.
Hm anlıyorum bende e yeniden devamlı gidip gelmeyi istemiyorum ondan çok ağır geçiyor birde çocuk olunca bi başına çok zor oluyor teşekkür ederim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız umarım

Benim bir arkadaşım var 3 _4kere aşılama gördü hamile kalamadı Mustafa acet diye bi doktor var o Dr a muayene olarak aşılamaya gerek kalmadan hamile kaldı sanırım ilaç kullandı tam detayını bilmiyorum isterseniz bi muayene olmak da yarar var

Bu ay oldum 19 martta tarlusalla regl oldum az az ama bi hafta 3.4 gün sonrada yine başlamıştı kanamam 2 hafta oldum doktor 3.5 cm kıstım var dedi sonra bu 4 5 gün önce gittim progestan teslim 3.87 çıktı beta ise 0.100 n 0-5.3 idi umitlwnmistim ama boş çıktı bugünde regl im başladı zaten dedim aceba bu reflglin 3. Günü serophene ye başlasaydı diye düşündüm sizlere bi danışmak istedim zaten 5 yıl dır tedavi gördüm bir kürtaj oldum kurtarın bi ay sonu gebe kaldım şimdi kızım var ama yine bu hastalık yüzünden çocuk sahibi olamıyorum yumurta büyümede sknti oluyor yine devamlı doktora gidemiyorum da hem uzağım hem tek başıma kızım ise çok eziyetli hastanelerde saatlerce surunduruyorlar kızımla imkansız oluyor

Gidip gelmek istemiyorum diye bir sey yok.
Yumurta takibine gitmeyecekseniz bu ilaclara hic bulasmayin.
Kendinize daha buyuk dertler edinirsiniz ve onlarla ugrasmak zorunda kalirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…