Gebe kalamama

Soğan kuru ,sütlü buhar ,viks li buhar bunları deneyebilirsiniz doğal olarak çoğu kişi faydasını görmüş

Soğan kuru ,sütlü buhar ,viks li buhar bunları deneyebilirsiniz doğal olarak çoğu kişi faydasını görmüş

Hanımlar hayıt meyvesi ekstesi deneyın ben aldım refl oldum başlayamadım henuz ama biter bitmes başlayacağım yorumlar yuzde 90 bir ay sonra hamile kalan kadınlarla dolu bence mutlaka denemelisiniz

Merhaba arkadaşlar serophene klomen gibi yumurta buyutucu ilaçları catlatma ignesi olmadan külli gebe kalanlar varmı aceba pcos hastasiyim.şimdiden teşekkürler cvp larin iz icin

Çarşamba gunu hayıt meyvesi ekstresine başlıyorum inşallah sizlere umut olurum kızlar çok hevesliyim içim kıpır kıpır hiç böyle hissetmemiştim inşlalah hislerim yanıltmıyordur

Merhaba arkadaşlar benim de iki gün önce polikistik over sendromu konuldu bu zamana kadar utandığım dan dolayı doktora gitmemistim ama şu an 4 senelik evliyim ve çocuğum olmuyor ve vücudun da yüzüm de tuylenmeler var adet düzensizliği de ve doktorum bana iki tane ilaç yazdı bunları kullan 10 gün sonra gel dedi sordum çocuğum olurmu diye sordum olur sadece kis lerin var büyük deyil ve korkulcak bişey deyil sadece tedavi dedi benim gibi olup çocuk sahibi olan varmı,

Merhaba arkadaşlar serophene klomen gibi yumurta buyutucu ilaçları catlatma ignesi olmadan külli gebe kalanlar varmı aceba pcos hastasiyim.şimdiden teşekkürler cvp larin iz icin
Bende pco hastasiyim .cok sukur 2 evladim var.kilon var mi?adet d uzensizligin nasil

Bende anne olmak istiyorum Allahim okadar istiyorum ki sevdiğim adamı baba kendimide anne olarak görmek istiyorum. Rüyalarımda görüyorum artık bebek emziriyorum. Okadar mutlu oluyorum ki rüyası bile güzel. Gel artık bebegimmm nolur.ilk bebeğimi kaybettim 6 haftalikti. Hayatımin en güzel zamanılariydı ama gitti

canım benim hislerini çok iyi anlıyorum en kısa zamanda yüzün gülsün inşallah

Çok üzüldüm Rabbim dermansız dert vermesin bende 5 yıl tedavi görüp gebe kalmıştım çok mutluydum inanmamıştım uykularım falan kaçmıştı artık tarifsiz bi duyguydu ama kalbi durmuş 2.5 aylık di doktor eks olmuş deyince inanmadım bi kaç daha muayne oldum yetmedi bi gün bekledim zehirler diye zorla aldılar sonrada çocuk istemedim ikici bebegimde kürtaj dan 34 gün sonra kendiğinden olmuş ama bunlara sknti larin çok oldu boş gebelik dediler kese yok dediler sonra bebek gelişmiyor yaşamaz dediler 6 aylık oldu beyninde şu kisti var dediler anlicaniz insanı sevinmeye bile mahrum koyuyorlar

Geçmiş olsun cnm evet bu hastalık bencede var ve hiç bir zaman geçmi çek bi rahatsızlık tedavi ile tabi bebek sahibi olanlar var bende oldum ama bende eskisi gibi devamlı doktora gidebilecek durumda olmadığımdan arkadaşlardan yardım istemiştim önce ilaç sonra iğne sonra da aşılama tedavisine başlıyorlar

Rabbim birdaha böyle hüzünler yaşatmasın sana da hiçbir anneye de

hastalığın ne boyutta canım
Hiçbir şeyin yok aslında sebepsiz. Bu kadar süre olmayınca dr gittim kaç ay önce testler falan herşey yolunda görünüyordu son olarak ekim ayında hsg çekildi rahim filmi, ondada birşey çıkmadı o ay gebe kaldım ama düşükle sonuçlandı. Ondan sonra ara verdik yine başladık ama olmadı dr bu defa klomen tedavisine başlattı. Ikinci ayim inşallah bu ay olur

amin amin

Allahbagislasin . Evet var yani aşırı kilomu ok ama adet duzensizligimoluyora radar bir de olsa bazen her ay 30 günden güne oluyorum bazı zamanlarda çok geçiyor 2 ay falan gibi
Canim sağol ilk önce fazla kilo nu mutlaka vereceksin.hatta biraz zayif olacaksin ben glikofen kullandım.zaten biliyorsun bizlerde insilin direnci var.kilo hormonlari bozuyor yumurtlasan bile yumurtan kaliteaiz oldugu icin dollenmiyor.ayrıca hayit tohumu çayı içtim.30 gun cok guzel demek ki yumurtluyorsun insallah en kisa ve hayırlısı ile hamile kalirsin.

Hamile kalan arkadaşlar regl gününüz yaklaşırken ağrı filan oluyor muydu aynı regl olacak gibi sandınız da tarihi mi gecikti??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…